Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

05-06-2020 – speeddate voor senioren Oldenzaal ±63-75jr

Coronaproof speeddaten voor senioren in Oldenzaal op vrijdagavond 5 juni 2020.
Doelgroep ±63-75 jaar.

Vrijdagavond 5 juni 2020 organiseert DatingOost een speeddate voor alleenstaande senioren ±63-75 jaar in Cafe De Proatpoal (links naast Hotel Ter Stege) in Oldenzaal aan de Groote Markt.
Maximaal 22 deelnemers: 11 heren en 11 dames. Op iedere tafel staat een plexiglaswand van 1m. breed x 50cm. hoog. Geheel coronaproof speeddaten. Tevens zijn er honderden plastic handschoentjes op voorraad.

Voor heel horeca-Nederland is na 1 juni 2020 een spannende datum; zo ook voor ons. We wachten af hoe alles gaat lopen. Alle deelnemers die aangemeld zijn en waarvan dit ook bevestigd is, krijgen ieder persoonlijk een mail enkele dagen van te voren. Hierin staan alle instructies aangaande veiligheid, regels en eventuele protocollen omtrent corona. Ook wij moeten afwachten...

Neem sowieso altijd je eigen desinfecterende handgel mee. Wil je een mondkapje dragen? Daar ben je vrij in.
Wij hebben genoeg plastic handschoentjes voor iedereen, indien iemand deze wil gebruiken. Je gaat in gesprek met een plexiglaswandje ertussen. De tafels staan ver uit elkaar, opdat er volgens de horeca én RIVM protocollen wordt gehandeld.

Parkeren binnen 5 minuten loopafstand door heel Oldenzaal-centrum. Vrijdagavond is koopavond in Oldenzaal, let op: betaald parkeren.

Deelname uitsluitend na aanmelding via Dating Oost. Wij hebben GEEN registratieformulier voor het aanmelden voor de speeddates. Stuur een e-mail zoals hieronder beschreven.... Na aanmelden is annuleren niet meer mogelijk. Je krijgt na aanmelding een betaallink toegezonden.


cafe de proatpoal hotel ter stege oldenzaal speeddate senioren datingoost datingsite datingbureau


Speeddaten voor senioren. Wat houdt dit in?
Speeddaten is een snelle en moderne vorm van kennismaken. Gedurende korte gesprekjes van 7 à 8 minuutjes praat je met de kandidaat tegenover je.

Is er een klik? Wordt dit een match? Lacht ze lief? Zie ik die prachtige lach van hem? Luistert hij goed? Is ze geïnteresseerd in mij?
Schrijf 'ja' op je lijst bij interesse. Heeft hij én zij 'ja' ingevuld; dan is er een match. Een wederzijdse klik.

Binnen een week na afloop ontvang je een e-mail van DatingOost met hierin de uitslag. Bij één of meerdere matches ontvang je in deze e-mail ook de telefoonnummers van diegene waar jij die bewuste klik mee had. Er wordt van je verwacht dat je binnen enkele dagen contact met elkaar opneemt om een afspraak te maken. Oók als je meerdere tel.nrs. hebt ontvangen.

Aanmelden
Hoe meld ik me aan?
Bel Dating Oost 0546-492899
Of stuur een e-mail naar info@DatingOost.nl
Vermeld hierin je gegevens:

  • voornaam
  • achternaam
  • woonplaats
  • telefoonnummer
  • leeftijd
  • e-mailadres

We hebben geen registratieformulier. Stuur een mail met bovenstaande gegevens.

speeddaten senioren alleenstaande ouderen datingoost www.datingoost.nl datingsite oost-nederland


Deelname kosten
Deelname kosten €35,- incl. koffie vooraf en in de pauze een hapje en een drankje. Na aanmelden is annulering niet meer mogelijk. Je ontvangt een e-mail met een betaallink/Tikkie om vooraf te betalen.
We raden je aan om prive na afloop niets af te spreken. Meestal gaan de deelnemers nog gezellig samen na-borrelen en nu 'op afstand'.
Je hebt tenslotte de hele avond met iedereen gepraat en kennis gemaakt, dan is samen een drankje doen erg fijn om na te praten....

Voorafgaand aan de speeddate word je verwelkomd met koffie. Je krijgt van ons een lijst, deze vul je even in. Je stelt je al voor aan diegene die om je heen zitten. Het ijs breekt dan al een beetje. Als iedereen binnen is leggen we alles heel rustig uit. We hebben de hele avond de tijd.

Halverwege de speeddate houden we pauze en drinken we een wijntje/drankje en snacken een lekker warm hapje van Cafe De Proatpoal (links van Hotel ter Stege). Dit is wederom een contactmoment. Ga niet apart zitten, maar zoek elkaar op. Na afloop is er de mogelijkheid om gezamenlijk verder te borrelen in het eigen cafe van Hotel ter Stege. We verwijzen iedereen daar ook naartoe na afloop van de speeddate. Gezellig samen nog wat drinken. Allemaal momenten om contact te leggen met elkaar.
Je leert elkaar beter kennen. Maar er ontstaan ook vriendschappen. Er worden soms afspraakjes gemaakt om samen eens uit te gaan; dames onder elkaar, mannen onder elkaar. Alles is mogelijk. Toch? Gezelligheid en contact leggen staat voorop bij DatingOost.

datingsite datingbureau datingoost dating oost relatiebemiddeling relatiebureau


Bekijk hier een impressie van een speeddate voor senioren van DatingOost. Opnames gemaakt door 1Twente ism Tubantia.
Iedere speeddate is vanzelfsprekend anders. Iedere locatie heeft weer andere deelnemers.

Lees hier een uitgebreid artikel uit dagblad Tubantia van de speeddate van relatiebemiddelingsbureau Dating Oost in het theatercafe van het Wilminktheater december 2018.

Lees hier een uitgebreid artikel uit dagblad Tubantia over de speeddate van datingsite DatingOost in cafe Sprakel in Lonneker/Enschede 3 november 2019

speeddaten voor senioren datingoost datingsite senioren datingbureai speeddaten senioren ouderen speeddate


www.DatingOost.nlWist je dat:

Internetdating via de datingsite van DatingOost maar €49,95 per jaar kost?...
Op zoek naar een eventuele nieuwe partner, via je eigen telefoon, Ipad of computer.