Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

19-04-2020 – Geannuleerd - speeddaten voor senioren ±63-75jr Ommen

Dating Oost organiseert op zondagmiddag 19 april 2020 een speeddate voor senioren (±63-75jr) op de 1e etage van Brasserie Tante Pos, hartje centrum in Ommen. Tante Pos is het voormalig postkantoor. Een prachtig monumentaal pand aan de Markt in Ommen.

Gratis parkeren op zondag bijna voor de deur, op de Markt. Geen parkeerschijf nodig!

Speeddaten is kennismaken met elkaar dmv een kort gesprekje van ±7 à 8 minuten. Daarna schuiven de heren door naar het volgende tafeltje.
Er liggen vragenkaartjes op tafel voor het geval je het even niet meer weet.

Voorafgaand aan de speeddate word je verwelkomd met een kopje koffie. Je krijgt van ons een lijst, deze vul je even in. Je stelt je al voor aan diegene die om je heen zitten. Het ijs breekt dan al een beetje. Als iedereen binnen is leggen we alles heel rustig uit. We hebben de hele middag de tijd.
Halverwege de speeddate houden we pauze en drinken we een wijntje/drankje en snacken een paar lekkere hapjes van Brasserie Tante Pos. Wederom een contactmoment. Ga niet apart zitten, maar zoek elkaar op. Na afloop is er de mogelijkheid beneden in de brasserie ook gezellig samen wat te gaan drinken. Allemaal contactmomenten.
Je leert elkaar beter kennen. Maar er ontstaan ook vriendschappen. Er worden soms afspraakjes gemaakt om samen eens te gaan fietsen; dames onder elkaar, mannen onder elkaar. Alles is mogelijk. Toch? Gezelligheid en contact leggen staat voorop tijdens de speeddate voor alleenstaande ouderen in Tante Pos, Ommen.

singleparty singlescafe singles speeddaten voor senioren oudere alleenstaanden alleenstaande senioren datingsite datingsite internetdaten onlinedating

Om je een beeld te geven van een speeddate georganiseerd door DatingOost... impressie:
speeddate voor senioren in Hengelo (ov) van zondag 13 oktober 2019 door RTV Oost.


Aanmelden
Een lidmaatschap van DatingOost is NIET nodig.
Vooraf aanmelden WEL.
De speeddate vindt plaats op zondagmiddag 19 april 2020 en duurt tot ongeveer 17 uur.
Uitgebreide uitleg én de aanvangstijd volgt na aanmelding.


tante pos speeddate voor senioren ommen datingoost relatiebemiddleingsbureau relatiebureau speeddaten speeddate senioren ouderen

Aanmelden is noodzakelijk!
Voor aanmelden bellen met DatingOost 0546-492899

Of stuur, heel makkelijk, gewoon een e-mail naar info@DatingOost.nl
Vermeld in je e-mail: voornaam, achternaam, woonplaats, telefoonnummer en leeftijd.
Vermeld ook even duidelijk voor welke speeddate jij je opgeeft, omdat we in meerdere plaatsen speeddates voor alleenstaande ouderen organiseren.

tante pos ommen speeddate senioren datingoost datingsite dating daten senioren alleenstaanden vrijgezel datingoost datingsite 50+ 50plus


Locatie speeddate:
Brasserie tante Pos ↑
Markt 17
7731 DB Ommen
Tel. 0529 - 451 813

Kosten
Deelnamekosten aan de speeddate zijn €35,- p.p. incl. koffie vooraf en een hapje en drankje in de pauze.
Spreek na afloop prive niets af. De ervaring leert dat de sfeer na afloop bijna altijd erg gezellig is. Ga dan gezellig met elkaar beneden naborrelen.
Is het nog steeds gezellig? Blijf dan samen na voor een lekkere maaltijd. Thuis moet je ook eten en kom je alleen weer binnen in dat koude huis.... Nu ben je met elkaar. Gebruik ieder contactmoment.

www.DatingOost.nl

speeddate voor senioren datingoost tante pos ommen speeddaten oudere alleenstaanden weduwnaar weduwe