Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

02-08-2019 – Heerde Speeddate voor Senioren

Speeddate voor senioren ±60-75 jaar in Heerde.
In Brasserie Meet & Eat - partycentrum / De Keet van Heerde op vrijdagmiddag 2 augustus 2019.
Aanvang 14 uur.
Inloop vanaf 13.45 uur.

13472-61a8f042805fb159c9e029d922f57172.jpg

Wat is een speeddate?

Wat is een speeddate?
Een speeddate voor senioren - ouderen - is dé manier om snel veel alleenstaanden te ontmoeten die ook op zoek zijn naar een leuke vriend of vriendin.
Elkaar leren kennen tijdens korte gesprekjes van ±7 à 8 minuten. Vervolgens gaat het 'love' belletje dat de heren door moeten schuiven naar het volgende tafeltje. Dit alles onder begeleiding van het team van DatingOost. En natuurlijk heeft bijna niemand zoiets gedaan. Het wordt ook nauwelijks georganiseerd in Oost-Nederland.
DatingOost is een relatiebemiddelingsbureau, een datingbureau, voor senioren én we hebben een eigen datingsite voor singles 40-80jr uit Oost-Nederland.
Internetdaten bij DatingOost kost maar €49,95 per jaar.
Tevens organiseren wij al 14 jaar uitgaansavonden voor 40+ singles in het Oosten van het land. Zie hiervoor onze agenda.
Sinds de zomer van 2017 organiseren wij ook speeddates voor senioren. Deze stap bleek een groot succes. Er is ongelooflijk veel behoefte aan, maar ook enthousiasme.
Na deelname aan een speeddate krijg je binnen een week van ons de uitslag of je matches had met iemand. Een match betekent dat beide personen, man en vrouw, een 'ja' hadden ingevuld op de lijst. Dus: een wederzijdse klik.
Bij de uitslag zitten jullie beide telefoonnummers. Dan wordt er verwacht dat je binnen enkele dagen contact met elkaar opneemt om een afspraak te maken.
Samen bekijk je of er wellicht een leuke beginnende vriendschap in zit. De rest komt vanzelf. En ja, het kan zijn dat je met meerdere mensen een klik hebt gehad tijdens de speeddate. Dat blijkt later bij de uitslag. Dan ga je ook ook gewoon daar mee uit. Hoe leuk kan dit zijn. Op een relaxte manier kijken of je met iemand DE ultieme klik hebt. Dan kun je achteraf kiezen... Maar, dat is toekomstmuziek. Eerst maar eens de stap nemen om te bellen om je aan te melden om mee te doen aan de speeddate. Wacht niet te lang. Vol = vol. Onze ervaring leert ons dat nog bijna niemand dit ooit heeft gedaan. Laat je gewoon verrassen. De gehele middag wordt door ons begeleid. Dat begint al met het persoonlijk ontvangst direct bij de ingang.
Na afloop van iedere speeddate is iedereen enthousiast over hetgeen ze zojuist meegemaakt hebben. 'Het is anders, héél spannend, maar ontzettend leuk!'
De gesprekjes zijn kort. Na een tijdje kom je 'er in' en praat je al makkelijker en weet je ook wat je wel/niet moet vragen bij de volgende die voor je komt te zitten.

13473-c2327ea1c394b2bb343cfea6c286fed4.jpg


Weten hoe andere senioren deelname aan één van onze de speeddaten hebben ervaren? Klik hier


Vooraf aanmelden is noodzakelijk.
Dit kan door:

  • een e-mail te sturen naar info@DatingOost.nl
    vermeld hierin je voornaam, achternaam, leeftijd, woonplaats en tel.nr
  • of bel om je aan te melden tel. 0546-492899

13474-f89d2d356ddd21bff2dd7219c241a960.jpg


Bij binnenkomst drinken we eerst gezamenlijk koffie. Dit geeft direct al een contactmoment met de andere deelnemers.
Halverwege is er pauze - opnieuw een contactmoment - en tijd voor een drankje en lekker hapje.

Na afloop is er gelegenheid om met elkaar nog een hapje te eten in de Brasserie Meet & Eat van De Keet. Dat is een fijne afsluiting van een gezellige middag.
Anders ga je in je eentje naar huis en kun je jouw verhaal niet delen.
Drankjes na afloop en een eventueel gezamenlijk diner zijn voor eigen rekening.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk.
Wacht niet te lang met aanmelden. Vol = vol. Er is altijd een maximum aan deelnemers.
Anders zou het betekenen dat je met téveel dames of heren in gesprek zou moeten. Je gaat met iedere deelnemer in gesprek, maar met een maximum van ±15 kandidaten.

Aanmelden voor de speeddate alleen via DatingOost. NIET via De Keet.


Kosten deelname speeddate €35,- incl. koffie, consumptie en hapjes.
Betaling à contact voorafgaand aan de speeddate.
Heel graag gepast betalen. Dit om een wachtrij tegen te gaan bij de entre.

LET OP: DatingOost heeft géén pin. Bij De Keet kun je vanzelfsprekend gewoon pinnen.
Na de speeddate zijn consumpties en evt. avondmaaltijd voor eigen rekening.13757-eae2ad663cd44bfd18196932b26eb307.jpg

Route& parkeren

Brasserie Meet & Eat Heerde / De Keet van Heerde ligt tussen Apeldoorn en Zwolle (A50)
Neem de afslag naar de N794 richting Epe

Voor een routebeschrijving klik hier: Google Maps
De Keet van Heerde / Brasserie Meet & Eat
Eperweg 55
8181 EV Heerde
Tel: 0578 - 691591

Openbaar vervoer: transferium Horsthoek Heerde
Het transferium ligt direct náást De Keet van Heerde.

13758-874e4d115bd440602e6da8a1800c6db3.jpg

Wij vragen bij aanmelding voor de speeddate niet naar ‘rangen of standen’. Wij kennen de mensen ook niet die zich aanmelden. Het is als een echte blinddate; je moet het zelf zien uit te vinden door met elkaar in gesprek te gaan. Dat maakt speeddaten ook zo bijzonder, maar ook spannend en interessant. Je moet het over je heen laten komen als één grote verrassing op die ene gezellige middag! Standaard zin bij aanmelding: “Ik heb dit nog nóóit gedaan!” Dat klopt, 99% van de deelnemers ook niet;) Laat je echt verrassen.

Bij Persoonlijke Bemiddeling via ons relatiebureau wordt er wél gekeken of diegene die aan jou wordt voorgesteld bij je past qua niveau, milieu en denkwijze. Daar is het inschrijfbedrag dan ook naar. Meer informatie hierover alleen per telefoon tel.0546-492899

Dmv internetdating, iets héél anders dan Persoonlijke Bemiddeling, via onze eigen datingsite www.DatingOost.nl kun je alle info over een evt. kandidaat zelf bekijken op het profiel van hem/haar. Maar, ook dmv de vragen die je elkaar stelt via mail (via ons beveiligd berichtensysteem op www.DatingOost.nl). Internetdaten of online daten doe je op je eigen computer, tablet, iPad of telefoon op onze eigen datingsite voor singles van 40-80jr. voor maar €49,95 per jaar. www.DatingOost.nl