Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

24-11-2019 – Speeddate ±60-75jr Ommen

Dating Oost organiseert op zondagmiddag 24 november 2019 een speeddate voor senioren (±60-75jr) op de 1e etage van Brasserie Tante Pos, hartje centrum in Ommen. Tante Pos is het voormalig postkantoor. Een prachtig monumentaal pand aan de Markt in Ommen.
Gratis parkeren op zondag
voor de deur op de Markt. Geen parkeerschijf nodig!

Voorafgaand aan de speeddate word je verwelkomd met een kopje koffie. Je krijgt van ons een lijst, deze vul je even in. Je stelt je al voor aan diegene die om je heen zitten. Het ijs breekt dan al een beetje. Als iedereen binnen is leggen we alles heel rustig uit. We hebben de hele middag de tijd.
Halverwege de speeddate houden we pauze en drinken we een wijntje/drankje en snacken een paar lekkere hapjes van Brasserie Tante Pos. Wederom een contactmoment. Ga niet apart zitten, maar zoek elkaar op. Na afloop is er de mogelijkheid beneden in de brasserie ook gezellig samen wat te gaan drinken. Allemaal contactmomenten.
Je leert elkaar beter kennen. Maar er ontstaan ook vriendschappen. Er worden soms afspraakjes gemaakt om samen eens te gaan fietsen; dames onder elkaar, mannen onder elkaar. Alles is mogelijk. Toch? Gezelligheid en contact leggen staat voorop.

Om je een beeld te geven van een speeddate georganiseerd door DatingOost... impressie:
speeddate voor senioren in Hengelo (ov) van zondag 13 oktober 2019 door RTV Oost.

speeddaten Wilminktheater Enschede DatingOost.nl Foto door Rikkert Harink

Foto: door Rikkert Harink ↑ gemaakt tijdens een speeddate van DatingOost in het Wilminktheater Enschede.


Voor aanmelden kun je bellen met DatingOost 0546-492899

Of mail naar info@DatingOost.nl
Vermeld in je e-mail: voornaam, achternaam, woonplaats, telefoonnummer en leeftijd.
Vermeld ook even duidelijk voor welke speeddate jij je opgeeft, omdat we in meerdere plaatsen speeddates voor alleenstaande ouderen organiseren.


Locatie speeddate:
Brasserie tante Pos
Markt 17
7731 DB Ommen
Tel. 0529 - 451 813

Wat is een speeddate?
Elkaar leren kennen middels een kort gesprekje van ±7 à 8 minuten. Dan gaat het love belletje en schuiven de heren door naar een ander tafeltje voor de volgende kandidaat.

Aanmelden
Een lidmaatschap van DatingOost is NIET nodig.
Vooraf aanmelden WEL.
De speeddate vindt plaats op zondagmiddag 24 november 2019 en duurt tot ongeveer 17 uur.
Uitgebreide uitleg én de aanvangstijd volgt na aanmelding.

Entree
Bij binnenkomst van de speeddate voor senioren wordt iedere gast persoonlijk welkom geheten. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust. DatingOost begeleidt de gehele speeddate. Laat je verrassen. Het is en blijft spannend om aan een speeddate mee te doen. Na 5 minuten ben je gerustgesteld.

Vragen tijdens een speeddate
Wat vraag je zoal tijdens een speeddate? DatingOost legt op alle tafeltjes vragenkaartjes. Met behulp van deze kaartjes kun je geheel willekeurig een vraag stellen. Niet iedereen vindt een gesprekje aanknopen makkelijk en zal dan een grote hulp vinden in deze kaarten. Zo krijg je makkelijk een gesprek op gang.

Kosten
Deelnamekosten aan de speeddate zijn €35,- p.p. incl. koffie vooraf en een hapje en drankje in de pauze.
Spreek na afloop prive niets af. De ervaring leert dat iedereen na de gehele middag met elkaar te hebben gebabbeld de sfeer bijna altijd heel erg gezellig en ontspannen is. Blijf dan met elkaar na en neem nog een lekker drankje beneden in de brasserie. Is het nog steeds gezellig? Blijf dan samen na voor een lekkere maaltijd. Thuis moet je ook eten en kom je alleen weer binnen in dat koude huis.... Nu ben je met elkaar.
Gebruik ieder contactmoment.

15271-62f99a2bb95e3c592dfe774e58f8efcc.JPG

Foto ter illustratie ↑ Speeddaten voor Senioren

Brasserie tante Pos Ommen speeddaten voor senioren door DatingOost.nl

Brasserie Tante Pos Ommen

15273-778cc187531552184feefb508f771ff8.jpg
Foto ter illustratie ↑ Speeddaten voor Senioren