Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Ben jij 70+ en wil je geïnterviewd worden voor BNN VARA?

DatingOost is benaderd door BNN-VARA of wij alleenstaande 70+ers wisten die misschien mee wilden werken aan een nieuw televisieprogramma over de liefde.

En dan gaat het met name om 70-plussers die zich op het liefdespad begeven via internetdating. Misschien ken jij, of bén jij, iemand die het leuk vindt om mee te doen aan dit programma. Heb jij (70+) iemand gevonden via internetdating? Of ben je op dit moment aan het daten dankzij internetdating? Of wil het maar niet lukken?
Lijkt het je leuk geïnterviewd te worden over dit onderwerp? Bel of e-mail ons dan.
BNN-VARA wil met dit nieuwe programma over De Liefde (5 afleveringen) aantonen dat o.a. óók oudere mensen het internet opgaan en daar contact zoeken, net als heden ten dage bijna alle jonge mensen (denk aan Tinder). Voor jongeren is dit totaal niet vreemd of bijzonder.
BNN VARA hoopt dat de oudere kijker denkt ‘Hey, dat kan ik ook wel eens gaan doen! Dat ís dus niet raar.’

BNN-VARA Liefde is:.....

"Voor het nieuwe NPO 1-programma ‘Liefde is….’ gepresenteerd door Sophie Hilbrand (zie foto), zijn wij opzoek naar leuke dames en heren op leeftijd (70+) die aan online dating doen en hun verhaal hierover met ons willen delen. In dit programma willen we een reeks mooie en integere portretten maken van mensen in verschillende stadia van de liefde. Wij vinden het hierbij belangrijk om aandacht te besteden aan de 70+ doelgroep die op zoek zijn naar de liefde. Hiermee willen we de kijker inspireren en nieuwe inzichten geven. Kent DatingOost iemand die aan online dating doet en zouden zij het leuk vinden om hun ervaringen te delen?"

sophie hilbrand presenteert programma De Liefde met mmv Dating Oost


Wil je iets meer weten, heb je vragen of wil jij meedoen?

Bel naar DatingOost 0546-492899 of mail naar info@DatingOost.nl

Met vriendelijke groet,

team DatingOost ♥


www.DatingOost.nl

5783b719b3808.jpeg





Dating Oost is aangesloten bij de SWRB samenwerkende relatiebureaus datingoost