Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Daten in de kelder?

Bron:

Zutphense Koerier



ZUTPHEN – Voor oudere singles is het best moeilijk om er in je eentje op uit te gaan. “Het zijn er weinig die dat ook dúrven”, zegt Getty Schepers van relatiebureau Dating Oost. Schepers houdt al 13 jaar uitgaansavonden voor singles en zaterdagavond 14 oktober 2017 voor de tweede keer in de kelder van Uffie’s aan de Houtmarkt.

“Waar moet je dan in je uppie naartoe gaan, vragen de singles mij vaak. Er schijnt weinig tot niets georganiseerd te worden voor alleenstaanden. Onze singlescafe’s zijn altijd goed bezocht en laagdrempelig. We gaan niet speeddaten, niet stijldansen; gewoon café. En wat doe je in een kroeg? Gezellig kletsen, in dit geval met andere singles, lachen, borrelen en misschien nieuwe vrienden maken. Het is niet bedoelt om te daten”, stelt Getty Schepers duidelijk. ”Dan is de verwachting té hoog. DatingOost is een relatiebureau en we hebben een eigen datingsite, gericht op singles uit Oost-Nederland. Dáár kan men gaan daten. We houden al die jaren vast aan het imago ‘uitgaan in je eentje’.”

Doelgroep zijn de 45+singles uit Oost-Nederland
“Het is geen ‘veekeuring’ waar men het soms over heeft. De avonden zijn ongedwongen. Die eerste stap, die is toch het moeilijkst. Die hoge drempel. Maar achter die drempel staan wij. We ontvangen iedereen persoonlijk; dit voelt vertrouwd en stelt gerust. Iedere single heeft z’n verleden. Soms hoor ik dat het de 1e keer is dat ze na het overlijden van hun partner erop uit gaan. Dat is heftig, hoor. Er is veel stil verdriet en eenzaamheid. Daar loopt men niet mee te koop.”

Juli 2016 hebben Sabrine Wezendonk en Luca van Til gastropub Uffie’s succesvol overgenomen van Mark van Uffelen. In de prachtige gewelven kelder die onder twee panden doorloopt - met een eigen ingang vóór Schuurman Schoenen - zal het singlescafe hier voor de 2e keer plaatsvinden.
Sabrine Wezendonk: “Luca en ik hebben er weer zin in. In april waren er ruim 70 singles en ze hadden het enorm naar hun zin. Er heerste een heel ontspannen sfeer. We zullen er opnieuw voor zorgen dat het de alleenstaanden aan niets zal ontbreken en dat ze wederom met een fijn gevoel ’s avonds naar huis gaan. ”

Zaterdagavond 14 oktober, singlescafé in de kelder van Uffie’s Houtmarkt 71. Eigen ingang vóór Schuurman Schoenen. Deur open 20.30 uur. Entree €12,50 incl. koffie en hapjes. Vooraf aanmelden niet nodig. Nette kleding gewenst. Voor meer info kan gebeld worden met Dating Oost 0546-492899 of via www.DatingOost.nl


Uit:

Zutphense Koerier