Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Nieuw tv programma zoekt singles

8025-d5d87e97389282ade66f4e559e4bc732.png

'VEEL LIEFS UIT HOLLAND' - "NEDERLANDSE EXPATS OP ZOEK NAAR DE LIEFDE"

Datingoost wordt met enige regelmaat gevraagd of wij kandidaten hebben voor de diverse nieuwe datingprogramma's op landelijke tv. Heb jij interesse in een nieuwe liefde in het buitenland? Geen 'Boer Zoekt Vrouw', maar een 'gewone' single met een job in het buitenland? Geen Yvon Jaspers, maar Nicolette van Dam als presentatrice.

In 'Veel liefs uit Holland' gaan 10 Nederlandse expats (mannen/vrouwen), die over de hele wereld verspreid wonen en werken, op zoek naar een Nederlandse geliefde die alles voor hen wil achterlaten om te emigreren naar het buitenland..

In de 1e aflevering wordt kennis gemaakt met de tien felbegeerde vrijgezellen. We geven via de link hieronder alvast een kijkje in hun leven daar: wie zijn ze, wat doen ze en waar zijn ze naar op zoek?

In de afleveringen daarna zullen we je meenemen in de keuzes van de expat. Ze zullen de aanmeldingen ontvangen en hopelijk beginnen de eerste kriebels dan al te komen. De expat zal de tien leukste singles ontmoeten in Nederland tijdens group- en speeddate rondes. Maar vier potentiële liefdes worden uiteindelijk uitgenodigd naar het land van de expat...

Na deze logeerweek blijven er twee favorieten over. Zij keren samen met de expat terug naar Nederland, waar gedurende een week kennis gemaakt wordt met vrienden en familie. Na die week wordt duidelijk of de liefde is opgebloeid – en met wie – en of er wordt gedacht aan een heuse proefemigratie.

Veel liefs uit Holland zie je op 29 augustus 2017 om 20.30 bij Net5!

Bekijk tevens zeven handige tips om je dating video een succes te maken: klik op de link onderaan dit bericht.

Wil je erbij zijn of ken je mensen die dit leuk vinden? Stuur dan even een mailtje naar ikok@talpa.tv met daarin je naam, leeftijd en telefoonnummer.

En klik even op de link hieronder!

http://www.net5.nl/programmas/veel-liefs-uit-holla...


8026-57214d80d17cca70f87ace997d01ea36.png