Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Nieuw: zondagmiddagcafe in de zomer (55+)

Terug van weggeweest: het zondagmiddagcafe in de zomer

Ze zijn er weer: de zondagmiddag singlescafe's op het terras van het prachtige park Outdoors in Holten. We zitten er volledig privé, omgeven door natuur.
Kennismaken met andere alleenstaanden en vrijgezellen en nieuwe contacten leggen. Een middagje gezelligheid op een saaie zondag en bewust gericht op de iets oudere actieve single 55+ 60+ 70+ die er nog graag eens op uit gaat en het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen.
Voor meer info klik op de link hieronder bij de juiste datum. Vooraf aanmelden NOOIT nodig.

Aanstaande zaterdagavond 14 april 2018 zijn we op een nieuwe locatie in Lichtenvoorde te gast met onze singlescafe's.
De leuke gezellige bruine kroeg van Hogenkamp in Lichtenvoorde, niet te groot, dus de perfecte manier om kennis te maken met anderen.
Ingang aan de zijkant; dus niet door de grote zaal! Zoals je weet staan wij direct bij de entree om je welkom te heten. Nooit gedurfd? Doe het een keer. Het is altijd zó gezellig. Voor meer informatie klik hier: agenda.
Voel je nooit te oud of te jong. De doelgroep is een indicatie; in een gezellig café praat toch iedereen met elkaar...? :)

Dan hebben we in Zutphen straks in mei een gezellig etentje vooraf. Gezamenlijk met alle singles aan tafel voor maar €12,50 p.p. Vervolgens samen afdalen om half negen naar de feestkelder voor een leuke avond uit, ons singlescafe. Meld je wel voor het buffetje even aan via mail of telefoon bij Uffie's. Bij te weinig aanmeldingen gaat het niet door.... Dat kunnen we niet laten gebeuren als zo'n leuk tentje als Uffie's Zutphen ons dit aanbiedt voor zo'n laag bedrag.

In juni 2018 kunnen we weer heerlijk dansen in de kelder van Reuring in Wehl. Dat zal tevens de laatste keer zijn, daarna gaan we weer op zoek naar een andere locatie in die omgeving.

Oók gezien dat we eindelijk weer een leuke locatie gevonden hebben in Vriezenveen? Een bruine kroeg tegenover het treinstation. Veel parkeergelegenheid langs het kanaal en rondom het station. Perfect. En een hele vriendelijke uitbaatster. Ze was dol enthousiast.

Onze avonden beginnen bewust vanaf 20.30 uur (níet eerder...). Met de reden dat we dan nog een hele lange avond hebben. Sommige singles reizen echt wel een eindje voor onze singlescafe's en moeten dan ook weer terug. Én veel mensen werken in de zorg en moeten zondags weer vroeg beginnen. We horen ook vaak dat mensen elkaar ontmoeten en met de nieuwe verse vrienden nog verder de stad ingaan. Hartstikke leuk! Dus kom niet te laat. Dan is er ook nog koffie.
Als je te laat komt is de koffie op....

singlescafe datingoost.nl


Agenda singlecafe's 2018

zaterdagavond 14 april Lichtenvoorde cafe 't Veld (zaal Hogenkamp) 40+ 50+ 60+

zaterdagavond 21 april Haaksbergen Grandcafe Centraal doelgroep ±40-67jr.

zaterdagavond 5 mei Vriezenveen Black Pianobar 40+ 50+ 60+

zondagmiddag 6 mei speciaal voor de 55+ 60+ 70+ zondagmiddag singlescafe op terras van Outdoors Holten

zaterdagavond12 mei Zutphen 45+ eetcafe Uffies met etentje vooraf voor maar €12,50 p.p.

zondagmiddag 3 juni speciaal voor de 55+ 60+ 70+ zondagmiddag singlescafe op terras van Outdoors Holten

zaterdagavond16 juni Wehl danscafe voor singles 40+ 50+ 60+ (Gelderland)

singlescafe DatingOost.nl

Noteer die data in je agenda!

Met vriendelijke groet,

team DatingOost