Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

2x verliefd!

Christa (68) stuurt ons een mail dat ze zich uitschrijft van onze datingsite (40-80jr) en vinkt aan dat ze een leuke vriend heeft gevonden. Ze schrijft erbij: " Ik ben inderdaad geslaagd met iemand van Dating Oost en ben er erg blij mee! Dank jullie wel. Geweldige site; simpel; makkelijk te hanteren!"

We mailen haar terug met onze hartelijke felicitaties én de vraag of ze misschien iets meer wil vertellen over hun geluk om andere alleenstaanden, juist nú, een hart onder de riem te steken. Omdat wij als geen ander weten dat online daten werkt! Het kán, je kunt weer verliefd worden. Er zijn zoveel mensen eenzaam de laatste tijd…

En dat deed ze. Héél fijn! Met zelfs nog een bonusberichtje erbij ♥

"Hij is 72 en ik ben 68. Ik woon in Enschede en hij in Zelhem (bij Doetinchem). Dus niet echt dichtbij, maar de afstand went en lijkt steeds kleiner te worden. Wij hadden beide op ons profiel staan dat we open stonden voor een latrelatie en het profiel stond ons verder beide aan. Vanaf de eerste ontmoeting verliep het goed en we hebben beide het gevoel dat dit nog wel een tijd standhoudt. Verliefd worden kan dus inderdaad…. Nooit verwacht en toch gekomen. Het daten doe ik al langer en had dit ook niet verwacht en ik blijf jullie site aanprijzen, vooral omdat ik vergelijkingsmateriaal heb. Geen site is zo duidelijk en makkelijk te begrijpen. Een goede vriend (68 jaar) van mij raadde het mij aan en hij is inmiddels ook een relatie aangegaan via jullie.
Dus Chapeau!!

Vriendelijke groet,

Christa
Ps jullie mogen het best gebruiken voor Dating Oost van mij"

succesverhaal dating oost doetinchem zelhem christa


www.DatingOost.nl online daten voor maar €49,95 per jaar????: ??? ???????????