Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Disclaimer

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Niets uit deze site mag zonder uitdrukkelijke toestemming van DatingOost.nl gekopieerd en of openbaar gemaakt worden, op welke wijze dan ook.

DatingOost.nl behoudt zich het recht voor om gebruikers van deze site zonder enige opgaaf van redenen de toegang tot deze site te weigeren.

DatingOost.nl

Deze site is uitdrukkelijk en alleen bedoeld voor klanten die onze doelstelling (zie hieronder), de producten, de werkmethode en de doelstelling van relatiebemiddeling - internetdating voor man-vrouw relaties ten volle te onderschrijven.

Doelstelling

Deze site is opgezet met als doelstelling om zoveel mogelijk alleenstaande mensen (man-vrouw relaties) op deze wereld te helpen met het verbeteren van hun lichamelijk welbevinden in het algemeen en hun gezondheid in het bijzonder, waardoor hun levenskwaliteit en levensvreugde wordt vergroot. DatingOost.nl beoogt dit te bereiken door deze mensen inzicht te verschaffen in hun eet- en drinkgewoonten en mate van lichaamsbeweging enerzijds en hen anderzijds te helpen om deze facetten in een meer optimale balans te brengen. Deze doelstelling is alleen positief bedoeld. Mocht u op deze site informatie tegenkomen die u incorrect, grievend, kwetsend of onjuist vindt, dan verzoeken wij u contact op te nemen via het contactformulier.

Herroepingsrecht en Bedenktermijn

Particulieren die een product of dienst op internet kopen hebben een bedenktermijn van twee weken. Dit herroepingsrecht vindt zijn grondslag in de Wet Koop op Afstand (art. 7: 46a e.v. BW). Deze wet is een uitvloeisel van de Europese Richtlijn Consumentenrechten (97/7/EG). Het recht op ontbinding zonder reden binnen 14 dagen geldt alleen voor consumenten.

Wanneer heb je geen bedenktijd?

Je hebt geen bedenktijd bij:

• Een aankoop van minder dan €50.
• Bij eventuele hoge uitzonderingen worden de kosten verrekend van de afgenomen dienstverlening dat het lid inmiddels heeft gemaakt van deze datingsite.

Tevens geeft DatingOost een ieder de mogelijkheid voorafgaand aan het jaarlidmaatschap de datingsite GRATIS te bekijken.

(Zie: Praktisch advies voor consumenten van de Autoriteit Consument & Markt ConsuWijzer )

Singles Events / Singles Party's / Speeddates / Singles Cafe's

Restitutie van deelnamegelden is NIET mogelijk

Garantie

Deze datingsite is bestemd voor consumenten en richt zich op duurzame man-vrouw relaties. Deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld.
DatingOost.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor bijdragen van derden. DatingOost.nl aanvaardt evenmin verantwoordelijkheid voor de mate waarin gebruikers van de site toegang hebben tot deze site en eventuele storingen die hier uit voortvloeien. Mocht DatingOost vanwege een geschil met één van haar singles - bij hoge uitzondering - tóch besluiten om een gedeelte van het jaarlidmaatschap retour te storten, dan wordt dit verrekend met de door de single inmiddels gedane acties en gebruik gemaakt hebbende van onze diensten.
Dating Oost Nederland op deze Dateplaats is speciaal opgezet om jou aan een leuke en passende date te helpen! Vele leden schrijven zich in op deze Dateplaats en daardoor heb jij de kans die persoon te vinden die ook écht bij jou past en als het even kan bij jou in de buurt woont! Dating Oost Nederland van Dateplaats helpt jou hopelijk in je zoektocht naar een passende match.

Starten met Dating Oost Nederland

Om het onderdeel Dating Oost Nederland op te kunnen starten dien je je eerst in te schrijven. Inschrijven en daten bij Dateplaats.nl is echt veilig, dus ook voor wat betreft Dating Oost Nederland kun je gebruik maken. Eénmaal ingeschreven geef je eenvoudig jouw zoek voorkeuren aan en je zoekt de leukste personen.

Ook jouw toekomst relatie hangt van persoonlijke begeleiding. Persoonlijke Bemiddeling geeft je een nieuwe toekomst, een nieuwe relatie, hoe fijn is dat?

Lekker ontspannen neem je een kijkje op alle profielen, geheel ongedwongen. Het is erg eenvoudig. Internet datingsite via dating Oost, ook dat kan bij ons.

Denk je een passende match gevonden te hebben? Je kunt eenvoudig een

bericht voor hem of haar achterlaten.
Hij ontvangt het bericht en kan reageren, op deze manier kom je met elkaar in contact. Via Dating Oost Nederland Dateplaats.nl kun je erg eenvoudig berichten uitwisselen met zoveel personen als jij zelf wilt. Klikt het en vertrouw je elkaar dan kan je ook e-mailadres of telefoonnummer uitwisselen. Doe dit echter nooit te snel.
Dating Oost Nederland van Dateplaats.nl is een geweldige manier om een date te ontmoeten.