Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Veelgestelde vragen

Lees hier onze tips over goede foto's bij je profiel: Sowieso meerdere foto's plaatsen bij je profiel vergroot de kans op contact aanzienlijk. Jij wil die ander 'bekijken', maar hij/zij JOU óók! Maak voor het maken van die foto's heel eventjes tijd. Duurt hooguit 15 minuutjes. Vraag een vriend(in), buurvrouw, je kind of een jonge kennis even wat foto's van je te maken. Jonge mensen zijn altijd erg handig met foto's maken en vinden online daten heel normaal! Wedden dat ze je heel graag helpen? Maak sowieso buiten je foto's, dat is goed voor het licht. Vraag als je aan het wandelen of fietsen bent een passant een foto van je te maken. Doe net alsof je op vakantie bent. Op vakantie durven we dat altijd wel, nu voelt dat misschien gek; gewoon doen. Iemand gevonden die je foto's even wil maken? Kledingtips: neem een vest en jas mee en wissel steeds even om. Doe een sjaal om, pak een ander jasje of trui, zo gepiept. Maak foto's op je oprit, midden op straat, je balkon, ga tegen een schuurdeur aanstaan, ga voor een poort staan, leun tegen een boom en muur, pak een tuinstoel en zet voor een struik, etc etc. Neem ook foto's van dichtbij. Kijk een keer opzij. Op deze manier lijkt iedere foto weer anders. Neem foto's van dichtbij, maar ook van veraf. Laat zien hoe je eruit ziet van top tot teen. Jas dicht, jas open, hand in de broekzak, beetje stoer. Doe je handen over mekaar. etc etc. Maak een foto met je huisdier. Foto's enkel en alleen van dieren, caravan of tuin worden verwijderd. Sorry, Dating Oost is geen Facebook..... Dit hele 'gedoe' kost je nog geen tien, vijftien minuten! Maak minstens 20 foto's en er zijn altijd 7 foto's goed genoeg. Je zult blij zijn met het resultaat. Het geeft nooit helemaal 100% weer hoe iemand in werkelijkheid is, maar het geeft tóch wel een heel goed beeld. Daarom zijn meerdere foto's van groot belang. Jij bekijkt ook als eerste de foto's van die ander, hij/zij doet dat ook. Je plaatst je profiel tenslotte op een datingsite (die alleen toegankelijk is voor leden). Voeg gedurende het jaar van inschrijving ook weer nieuwe foto's toe en verwijder oude foto's. Laat andere singles niet een heel jaar naar dezelfde foto's kijken. Let ook goed op de agenda van DatingOost. Met enige regelmaat worden er fotodagen georganiseerd. Deelname €50-, per persoon. Dan krijg je een hele serie foto's van jezelf. Of bel gewoon voor een afspraak 0546-492899


Wanneer een lid jou een bericht stuurt gaat het direct naar je mailbox op de website. Dating Oost stuurt een automatisch bericht naar jouw persoonlijk e-mailadres, waarin staat dat iemand je een bericht heeft gestuurd via DatingOost. Vervolgens kun je inloggen via www.DatingOost.nl en klik je op 'berichten'. Daar kun je het binnengekomen bericht lezen en een antwoord terugsturen. Geef nooit te snel je e-mailadres en/of telefoonnummer. Mail minimaal een paar keer heen en weer alvorens je prive gegevens af te geven. Een 06-nummer doorgeven kan natuurlijk wanneer je wilt afspreken. Dit 06-nummer kun je eventueel blokkeren wanneer je naderhand geen interesse meer hebt.... Toch adviseren we je niet te snel tel.nummers uit te wisselen.


Berichten versturen via DatingOost gaat volledig anoniem. Geef daarom nooit te snel je eigen e-mailadres. Via de site is alles beveiligd. Stuur je berichtjes net als Whatsapp. Maak ze niet te lang. Klik vaker op verzenden. De ontvanger leest ze direct als hij/zij online is.


Je kunt je personalia, e-mailadres en wachtwoord veranderen onder het kopje 'instellingen', dit staat onder 'mijn profiel'. Je vindt deze link alleen als je bent ingelogd. Nadat je de wijziging hebt ingevuld klik je op knopje 'aanpassen' en je persoonlijke pagina is aangepast.


Dit is de manier om met andere leden in contact te komen. Wanneer je een bericht typt zie je dit direct bovenin je tekstscherm; met tijd en datum erbij vermeld. Op deze manier weet je ook dat het bericht verzonden is. Net als bij Whatsapp via je telefoon. Wanneer hij/zij antwoordt zie je dit ook direct verschijnen. Na verzending van het eerste bericht krijgt diegene hiervan bericht in zijn/haar prive mail.


Als een lid jou een bericht stuurt gaat dat rechtstreeks naar jouw profiel/account (account=lidmaatschap) op de site, te lezen in 'berichten'. Wij verzenden vervolgens ook een bericht naar jouw persoonlijke e-mailadres om je dit te laten weten. Om dit te kunnen lezen log je eerst in op DatingOost.nl. Als je iets terug wilt sturen klik je op Antwoorden. Je schrijft je eigen vriendelijke bericht en stuurt dit weer terug. Of je kiest voor de rode button met de tekst 'Geen interesse'. Hierin staat een kant en klare tekst dat je geen verder contact wilt. Klik erop en lees. Je hoeft het dan nog niet te verzenden. Wanneer je een bericht beantwoordt wordt dit direct naar zijn/haar Berichten/Chat gestuurd. DatingOost.nl laat vervolgens per e-mail naar het prive-mailadres weten dat jij een bericht hebt verstuurd. Berichten versturen kan alleen als je geregistreerd bent als lid. Alle communicatie met andere leden blijft bij DatingOost.nl, zodat je nooit persoonlijke gegevens hoeft uit te wisselen. Geef nooit te snel je e-mailadres en/of telefoonnummer. Mail minimaal een paar keer heen en weer via DatingOost alvorens je privé-gegevens af te geven. Een 06-nummer doorgeven kan natuurlijk wel wanneer je wilt afspreken. Dit 06-nummer kun je eventueel blokkeren wanneer je naderhand geen interesse meer hebt in elkaar....


Wanneer je een lidmaatschap bij DatingOost afsluit is dit voor een jaar. De abonnementskosten zijn gericht op drie maanden daten; de rest van het jaar krijg je bij ons cadeau. Je lidmaatschap wordt NIET automatisch verlengd! Wil je niet verlengen, dan moet je ZELF via ‘instellingen’ je profiel verwijderen. Klik op ‘mijn profiel verwijderen. Als je niets doet blijft je profiel gewoon zichtbaar. Wel of niet betalend lid. Je kunt tijdens je lidmaatschap je profiel ook even op 'niet zichtbaar' zetten. Voor een korte time out. Dit kan via 'instellingen'.


Je kunt voor alle vragen contact opnemen met info @ DatingOost.nl vermeld hierbij wel je lidnummer, voor- en achternaam en je e-mailadres waarmee je staat ingeschreven op DatingOost.nl


DatingOost.nl richt zich puur en alleen op de oostelijke kant van Nederland. Uit onderzoeken is gebleken dat maar weinig mensen er voor voelen te verhuizen naar een andere kant van Nederland, ondanks dat daar misschien hun ware liefde woont. Vaak wordt dan toch gekozen voor een contact in de buurt. Ook is gebleken dat studenten uit het oosten, na hun studie elders in Nederland, inmiddels getrouwd met kinderen, graag weer terug willen naar het oosten van het land.


Bij DatingOost.nl staat privacy hoog aangeschreven. DatingOost wil niet dat alle foto's van haar ingeschreven singles voor iedereen zichtbaar zijn. Pas wanneer iemand aangemeld staat, kunnen alle profielfoto's bekeken worden. Zelfs dán nog kun je bepalen of deze foto voor alle leden zichtbaar is. Wanneer iemand bijvoorbeeld een publieke functie heeft, kan dit een punt zijn voor deze persoon. Kies dan voor foto’s op afstand en voor de meest herkenbare kies je voor alleen zichtbaar voor diegene die jij toestemming geeft.


FAQ Frequently Asked Questions, betekent: Veel Gestelde Vragen Een FAQ-lijst is een lijst met veelgestelde vragen over een onderwerp en de antwoorden daarop.


Dat is moeilijk te zeggen. Het hangt er voornamelijk van af hoe jij jouw profielschets maakt en invult. Alleen antwoorden invullen via de vragenlijst geeft geen juist beeld van jezelf als persoon. Erg belangrijk is om een leuk en lekker lopend verhaaltje te gaan maken. Vind je dit moeilijk? Je kunt hulp vragen bij het maken van je profiel. DatingOost rekent hiervoor €50,- per uur. Tevens worden er dan foto’s gemaakt om toe te voegen.


Stuur dan nóg een keer een bericht met de vraag waarom je geen antwoord krijgt. Het kan zijn dat iemand geen betalend lid meer is en je dan geen antwoord kan sturen. Stimuleer hem/haar op deze manier nog een keer een lidmaatschap aan te gaan. Dit kan door te zorgen dat jouw profiel en foto’s er goed uitzien! Blijf actief je berichten versturen. Dating Oost kan alleen maar groter worden wanneer alle leden actief zijn én blijven.


DatingOost.nl richt zich puur op Oost-Nederland. Dat is Gelderland, de Achterhoek, Salland, gedeelte van de Veluwe, midden-Nederland, Overijssel en Twente.


Men is vrij om zich in te schrijven, wonend in of (net) buiten Oost-Nederland. Echter, de meeste leden (via de Persoonlijke Bemiddeling of op onze Datingsite) komen gewoon echt uit de regio Oost-Nederland. Bij ieder profiel staat vanzelfsprekend de woonplaats vermeld.


Stuur ons even een berichtje en we sturen je onze bankgegevens. Dan kun je dit zelf overmaken naar DatingOost. Hier komen €2,50 aan administratiekosten bij. Wij hebben géén acceptgiro’s.


De betaling om je lidmaatschap te verlengen of actief te maken gaat via deze site. Internetdating doe je helemaal zelf, zo ook de betalingen. Er verschijnt vanzelf een 'pop up' in beeld waarop je kunt klikken om Full Member (een volwaardig lid) te worden. Dat betekent dat je andere singles kunt gaan aanschrijven. Vervolgens kom je in het betaalmenu, waarna je via IDeal kunt betalen. Je lidmaatschap is nu automatisch actief. Heb je geen IDeal, neem dan even contact met ons op om zelf handmatig je lidmaatschap aan ons over te maken. Wanneer je na je betaling niet direct verder kunt is het misschien verstandig om eerst uit te loggen en daarna opnieuw in te loggen.


Het klopt dat je een lange code/link krijgt toegestuurd. Klik hierop en je ziet twee keer een vakje om je nieuwe wachtwoord in te vullen. Twee keer is altijd voor de zekerheid dat je niet toevallig iets verkeerds typt. Check ook altijd je spam-mail of ‘ongewenste berichten’ in je mailbox. Het kan zijn dat je mailtje met link daarin terechtkomt. Voeg DatingOost toe aan je contactenlijst. Let op: Je kunt maar één keer per 24 uur je wachtwoord wijzigen. Dit is voor de veiligheid op het internet. Dat je niet bijvoorbeeld gehackt bent…


Wanneer je lidmaatschap is afgelopen, moet je ZELF je profiel verwijderen van de site. Dit gaat NIET automatisch. Hoe verwijder ik mijn profiel? Eerst even ‘inloggen’. Dan zie je onder ‘mijn profiel’: ‘instellingen’. Daar vind je alle functionaliteiten, waaronder ook ‘mijn profiel verwijderen’.


Je gaat naar de site www.DatingOost.nl en kijkt waar het woord inloggen staat. Daar vul je je e-mailadres en je wachtwoord in (je wachtwoord heb je zelf ingevuld en verzonnen tijdens je aanmelding) en je bent ingelogd.


Ook een niet betalend lid ontvangt jouw bericht. Er kan alleen niet op geantwoord worden. Daarvoor moet men een betaald lidmaatschap afsluiten. Ook wel genoemd: full member.


Wij hebben alleen een jaarabonnement, omdat dit erg laag van prijs is. €49,95 betaal je bij andere (landelijke) datingsites per kwartaal. Zo ook hier. Bij ons krijg je de rest van het jaar cadeau. Wij kunnen niet concurreren met landelijke datingsites en bieden daarom een lidmaatschap aan van een jaar voor een kleiner bedrag. Mooie oplossing dachten wij;)


Je kunt te allen tijde je profiel verwijderen van DatingOost.nl onder 'Instellingen'. Deze button vind je onder 'Mijn Profiel'.


Klik op 'Instellingen' onder 'mijn profiel'. Klik vervolgens op 'Mij niet weergeven op de Website'. Deze functie is voor mensen die bijvoorbeeld even aan het daten zijn. Dan kun je op een rustige manier elkaar leren kennen, zonder dat anderen je óók gaan aanschrijven. Is het uiteindelijk niets geworden, dan zet je jouw profiel weer op 'zichtbaar'.


Wat te doen? -Bij Iphone klik op ‘geen spam’ via de drie stipjes rechtsboven in je scherm. -Voeg DatingOost toe als een nieuw contact in je contactenlijst in je telefoon, tablet, iPhone en iPad. -Via de computer voeg je het mailadres van DatingOost toe aan je lijst met veilige afzenders wanneer je een mail van DatingOost op je scherm hebt staan. Zorg dat je geen berichten mist. -Vraag anders hulp aan iemand in je omgeving.


Een Full Member lidmaatschap (=volledig lid) betekent dat je nu een betaald lidmaatschap aangegaan bent met Dating Oost. Wanneer je geen Full Member bent kun je wel alle profielen van de singles lezen, maar je kunt ze geen bericht sturen en ook geen ontvangen berichten lezen. Bij een Full Member lidmaatschap kan dit wel.


DatingOost heeft alleen maar leden uit Oost-Nederland. Dit is een kleiner gebied dan heel Nederland. Ben je ingeschreven op een landelijke datingsite dan ontvang je vanuit alle windstreken e-mails, ongeacht woonplaats. Dan lijkt het alsof je meer reacties ontvangt. Het is gewoon een feit dat de mensen hier allemaal wat afwachtender zijn. Dat zijn we zelf ook allemaal. Wij moeten allen meer ons best doen en veel mensen aanschrijven. Van actie, komt REactie. Dus, ga voor je toetsenbord zitten en schrijf die leuke man of vrouw! Maar zorg sowieso dat je profiel er goed (blijft) uitzien. Vooral mannen denken bij één foto al snel: is toch goed? Nee, zelf blijf je ook langer ‘hangen’ bij dames die meer en leuke foto’s hebben toegevoegd. Let op: de dames kijken óók graag plaatjes!


DatingOost richt zich alleen op man-vrouw relaties. Dit is een bewuste keuze. Wanneer DatingOost het man-vrouw concept goed gefundeerd heeft in het oosten, kunnen wij pas overgaan tot een eventuele website voor vrouw-vrouw en man-man relaties. Dit is echter een ver toekomstplan.


Voeg gewoon al je foto's toe. Laat sowieso altijd één foto zichtbaar (wel een foto van jezelf, maar bijvoorbeeld een niet zo herkenbare foto). Vervolgens zet je de rest van je foto’s op ‘niet zichtbaar’. Zie icoontje (dat oogje) onder je foto's. Dan ga je naar zijn/haar profiel en dáár geef je hem/haar toestemming om jouw foto te zien. Let wel: één foto is echt te weinig voor die ander om daar genoeg door getriggerd te worden om met jou te gaan daten. Zelf wil je ook een goed en uitgebreid profiel met meerdere foto's zien alvorens je gaat schrijven en vervolgens ontmoeten.


Via computer: Naast je profiel staat ‘Foto’s toevoegen’. Klik op het foto icoontje en je komt vanzelf in je fotogalerij terecht. Via telefoon: Onder je profiel staat - helemaal onderaan - ‘foto’s toevoegen’. Klik op het foto icoontje en je komt vanzelf in je eigen fotogalerij. Zo simpel. Via de computer heb je een beter overzicht van al je foto’s. Tevens kun je via de computer met je muis foto’s verschuiven. Onder iedere foto staan icoontjes voor verwijderen, onzichtbaar maken en foto kantelen. Wij willen ook je foto’s toevoegen als het je niet lukt. Dit kost €5,- per foto. Mail naar info @ datingoost. nl


Wanneer je geen digitale foto's hebt adviseren wij je een kennis/vriend/familielid te vragen om een stuk of wat foto's van jou te laten maken met een telefoon. Binnen tien minuten maak je zo 20 foto’s waarvan er altijd 3 tot 5 geschikt zijn om toe te voegen aan je profiel. Zorg wel dat je wisselende foto's maakt: in de tuin, oprit, op een bankje, jasje aan, vest uit, shawl om, winterjas/zomergasten maakt niet uit enz.


DatingOost staat het gebruik van (ordinaire) 'nicknames' niet toe. Wanneer je een andere naam wilt gebruiken en je kunt dit niet meer wijzigen, kun je ons altijd mailen. Wij wijzigen jouw naam met alle plezier in een andere naam. Echter, niet in 'nicknames', alleen in normale namen.


Iedereen krijgt een melding in zijn/haar eigen prive-mailbox dat er een bericht is verzonden naar het profiel/account op DatingOost. Ook wanneer iemand geen actief (betalend) lid meer is krijgt deze persoon hier bericht van. Dit betekent dat iemand op deze manier ook getriggerd kan worden om zich opnieuw als actief member aan te melden, bij eventuele interesse. Wanneer iemand niet (snel genoeg) reageert adviseren we ook om na enkele dagen opnieuw een mail te sturen. Een berichtje kan er altijd door slippen.... We zijn allemaal mens. NB. Geef nooit te snel je eigen e-mailadres en/of telefoonnummer. Mail minimaal een paar keer heen en weer via DatingOost alvorens je privé-gegevens af te geven. Een 06-nummer doorgeven kan natuurlijk wel wanneer je wilt afspreken. Dit 06-nummer kun je eventueel blokkeren wanneer je geen naderhand geen interesse meer hebt in elkaar.... Geef vanzelfsprekend nooit je adres aan iemand waarvan je nog niets weet. Minimaal meerdere keren daten voordat je jouw adresgevens af gaat geven, is ons advies!


Je kunt voor alle vragen, problemen of suggesties contact opnemen met DatingOost via : info @ DatingOost.nl Vermeld altijd je naam en lidnummer van DatingOost.nl Je mag ook te allen tijde bellen naar DatingOost tel. 0546 - 49 28 99


Je klikt op het profiel van diegene uit je favorietenlijst en rechts zie je dat je hem/haar daar weer kunt verwijderen.


Je kunt je gewoon gratis aanmelden en/of inschrijven (inschrijven betekent: profiel maken). Beide kan gewoon zónder te hoeven betalen. Indien je na enige tijd nog geen betalend lid bent (en berichten niet beantwoordt) dan wordt je profiel verwijderd van DatingOost.nl Hiervoor je begrip. We willen niet dat onze betalende leden teleurgesteld worden wanneer ze geen bericht terug ontvangen.


Check je spambox of 'ongewenste mail'. En sla info@datingoost.nl direct op in je contactlijst in je mailbox.


Onder je foto's staan icoontjes waarmee je de foto's 'rechtop' kunt zetten. Hier kun je ook je foto op 'niet zichtbaar' zetten. Dit gebeurt vaak wanneer men even aan het daten is. Dit kan te allen tijde gewijzigd worden.


Wanneer je moeite hebt met het invullen van je profiel op DatingOost, kun je ons om hulp vragen. Wij helpen je dan op ons kantoor in Almelo met het invullen. Oftewel, wij doen dat dan vóór jou! We maken ook enkele foto's van je en voegen deze ook toe. Kosten €50,- per uur. Je kunt bellen met kantoor 0546-492899


Nee, helaas. Die functie hebben wij niet. Het gaat erom dat iemand antwoordt, dat is belangrijker. Stuur na een paar dagen nóg een keer een bericht. Geef niet op als je deze persoon leuk vindt. Voeg nogmaals een goede, leuke en recente foto toe. Misschien kan dit een trigger zijn om jou toch te antwoorden. Indien deze persoon een niet-actief account heeft en jouw bericht en profiel wél heel leuk vindt, activeert deze persoon misschien het lidmaatschap. Dat is onze ervaring. Onze leden verlengen heel vaak hun lidmaatschap (op hun eigen tijd). DatingOost is goedkoop EN dichtbij. Dat is wat singles willen.


Natuurlijk kan dat tegenwoordig! Actie is reactie.


Wanneer je nieuwe foto's toevoegt aan je profiel krijgen mensen in een brede leeftijdsgroep om jouw profiel heen, hiervan bericht in hun eigen prive mailbox. Dus voeg vaak nieuwe foto's toe of wijzig ze met enige regelmaat. Doe dit sowieso een paar keer per jaar gedurende jouw inschrijving.


Als je jouw profiel op 'niet zichtbaar' hebt gezet blijft ieder gesprek WEL zichtbaar in jouw mailbox. Het contact met al die anderen blijft altijd beschikbaar. De reden: als je leuk contact hebt met iemand wil je dit misschien even rustig onderzoeken zonder dat anderen je ook nog gaan benaderen. Dan zet je jouw profiel op 'niet zichtbaar'. Alleen, dan kunnen anderen, waar je eerder al berichten mee hebt verzonden, je nog WEL benaderen. Zij zien NIET dat jouw profiel op 'niet zichtbaar' staat. NB Je kunt zelf ALTIJD nog berichtjes versturen naar iedereen als je op 'niet zichtbaar' staat.


Ons lidmaatschap is zo laag alsof het een kwartaal-lidmaatschap betreft. Dat weten wij. We zijn er trots op dat we onze prijs na al die jaren zo laag kunnen houden. Net zoals bij andere datingsites kost drie maanden daten ook bij ons €49,95. Alleen bij DatingOost krijg je de rest van het jaar cadeau. Prachtig toch?!


Je kunt te allen tijde iedereen een bericht sturen. Wel of geen ‘match’. Een match betekent letterlijk dat jullie tweeën misschien bij elkaar zouden kunnen passen. Bij Dating Oost betekent het: "Gebaseerd op leeftijd; neem eens een kijkje op dit profiel. Lees het eens. Misschien kan deze persoon iets voor jou zijn….." Een soort ‘wake up call’. De persoon in kwestie zoekt dus niet specifiek contact met jou; het gaat via ons geautomatiseerde systeem.


Je kan inderdaad anderen toegang geven tot jouw profielfoto’s. Dat kan je doen als je het profiel van iemand anders bekijkt, dan klik je op ‘Geef toegang tot al jouw foto’s’.


Dating Oost verlengt NIET automatisch het lidmaatschap van haar leden. Je moet ZELF je account verwijderen van de site via 'instellingen'. Dit staat ook in onze voorwaarden. Ook al is je betaald lidmaatschap afgelopen, je blijft zichtbaar op onze datingsite en benaderbaar voor andere leden. Wanneer je als niet betaald lid een berichtje binnenkrijgt en je wil deze beantwoorden, dan moet je opnieuw je lidmaatschap weer activeren cq. betalen.


Niet iedereen is er even goed in om een keurig berichtje terug te sturen, bij geen interesse in de verzender. Sommige mensen denken ‘Hmm. Nee, laat maar’ en klikken op verwijderen. Daar laten ze het dan maar bij. Dat betekent dat die persoon aan de andere kant maar zit te wachten. En te wachten. En te wachten. Heel onbeleefd en eigenlijk respectloos. Men denkt hier waarschijnlijk niet genoeg over na. Schrijf altijd die ander terug. Er wacht altijd iemand op jouw antwoord. Daarom staan er twee buttons (keuze knoppen) onderaan ieder ontvangen bericht. Als je klikt op 'antwoorden' dan schrijf jij je eigen berichtje. Maar, als je klikt op 'geen interesse' dan verschijnt deze tekst: 'Hoi, ik heb je bericht gelezen en wil je toch even laten weten dat ik momenteel helaas niet geïnteresseerd ben om met jou in contact te komen. Veel succes verder bij het vinden van een leuk contact via Dating Oost!' Helemaal kant en klaar. Je kunt deze tekst aanvullen/wijzigen met je eigen woorden. Dan pas klik je op 'verzenden'. Alles om het je gemakkelijk te maken....


Het algemene advies bij internetdaten is: mail niet teveel tekst (lees: info) aan elkaar en mail niet te lange tijd met elkaar. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Je gaat je nl. een (ander) beeld van elkaar vormen door middel van het schrijven. De een schrijft mooi en goed en de ander (misschien wel dyslectisch) schrijft niet zo goed of kort. De indrukken zijn soms te divers en in werkelijkheid totaal anders. Mail een paar keer heen en weer en spreek vrij vlot af voor een leuke wandeling met daarna pas die kop koffie of lekkere, gezellige lunch.


Als je in je berichtenbox kijkt, zie je nog steeds het profiel van diegene waar je op gereageerd hebt. Dat betekent dat het profiel/aanmelding nog steeds op DatingOost staat. Echter, wanneer je de naam opzoekt zie je deze níet meer. Dit betekent dat deze persoon ondertussen z'n eigen profiel op ‘niet zichtbaar’ heeft gezet. Hij/zij is niet meer zichtbaar en dus niet meer benaderbaar voor anderen. Bij DatingOost blijven dan wél de gesprekken onderling bestaan. Het kan nl. gebeuren dat je goed mailcontact hebt met iemand en dan niet meer aangeschreven wil worden door anderen. Maar je wil wel samen nog op een beveiligde manier verder mailen, alvorens je privémailadressen uit te wisselen. Dat kan dan op deze manier. Vandaar dat wanneer je hem/haar zoekt op naam en deze niet meer vindt, maar dat je nog wel in de berichtenbox op 't profiel kunt klikken. Ook al heeft zij/hij jouw eerder verzonden berichten aan hem/haar niet beantwoord, het systeem registreert een contact, dus dat blijft bestaan.


Wanneer je jouw profiel hebt verwijderd, omdat je dacht dat je nieuwe contact stabiel genoeg was - of om welke reden dan ook - en je wil graag weer opnieuw gebruik maken van hetzelfde profiel, dan kan dit eventueel teruggezet worden door de webmaster. Aan deze handeling zijn echter wel kosten verbonden. Dit kost €35,- Neem hiervoor contact met ons op via info@DatingOost.nl of 0546-492899


Dating Oost is een datingsite. We zijn geen Facebook. Daarom worden (teveel) foto's van je hond, poes, motor of auto verwijderd. Minimaal 5 goede en duidelijke foto's van jezelf toevoegen aan je profiel. Tevens worden in de automatisch verzonden matchmail ook de 'hondenfoto's' meegezonden als 'nieuwe voorstel'. Dat is toch bijzonder dat je een matchmail krijgt met eventuele kandidaten erin vermeld en men ziet een hond of een huis of jouw geliefde wandelomgeving... Nee, daar hoort jóuw foto te staan. Een goede duidelijke foto waardoor iemand getriggerd wordt onmiddellijk in te loggen en jou aan te schrijven. We zijn allemaal op zoek naar de liefde.... Niet naar een nieuwe woning, auto of hond;)


Er zijn twee mogelijkheden: Of het profiel is inderdaad verwijderd van DatingOost. Of deze persoon heeft jou geblokkeerd. Dan kun jij hem/haar niet meer zien. Wanneer deze persoon zichzelf heeft verwijderd van DatingOost worden automatisch ook alle berichten tussen jullie beide verwijderd. Dit voor de privacy.


DatingOost heeft geen app. Dat is voor ons als kleinschalige datingsite onbetaalbaar. Wat je WEL kunt doen (en dat komt neer op hetzelfde…): Wanneer je een iPhone/iPad hebt: Safari kent Favorieten, favoriete websites die je gebruikt. Maak DatingOost je favoriete website. Doe dit zo: • Open Safari • Ga naar www.DatingOost.nl • Tik op de Deelknop (dat vierkante blokje met pijltje erin dat naar boven wijst) • Er worden nu extra opties zichtbaar. Tik op Zet in favorieten • Pas de naam van de favoriet aan en tik op Bewaar DatingOost is nu toegevoegd aan jouw favorieten. De volgende keer dat je een lege pagina opent in Safari zie je ‘m staan tussen je andere favorieten Wanneer je een Samsung telefoon/tablet/Android hebt: • Open Chrome • Ga naar de website die je op het Startscherm wilt plaatsen • Tik rechtsboven op de drie stipjes • Tik op Toevoegen aan startscherm • Typ een naam: DatingOost • Tik op Toevoegen en eventueel nogmaals op Toevoegen De datingsite staat nu op het Startscherm van het toestel


DatingOost is een datingsite. Dit betekent dat jij - en die ander - op zoek bent naar een nieuwe, leuke en lieve partner. Dan is het belangrijk dat jij goede foto's van jezelf toevoegt. Daarom op een datingsite geen foto's alsof het je Facebookpagina is. DatingOost hanteert alleen eigen profielfoto's. Er mogen geen andere mensen op jouw profielfoto's staan (dit mag sowieso niet vanwege de AVG = privacy!), maar ook geen huisdieren (je wilt een relatie met een leuke man of vrouw, niet met zijn of haar huisdier ;) ), geen auto's (leuke hobby, maar die is voor jezelf), geen onduidelijke foto's en geen foto's van jou van achteren. Dus, onze excuses hiervoor als je merkt dat deze foto's worden verwijderd. Het helpt je namelijk niet in je zoektocht naar een partner. Goede foto's van jezelf wél!


Je kunt niet 'kijken' bij het andere geslacht, omdat we dit vinden vallen onder de AVG (privacywet). Wij willen zoveel mogelijk een ieders privacy bewaken. Je kunt ook geen foto's van anderen zien bij ons op de datingsite, mits je jouw NAW-gegevens hebt ingevuld.


Onze persoonlijke bemiddeling is gericht op senioren tussen de 60 en ±80 jaar. We merkten de laatste jaren dat de aanvragen voor singles boven de 40 en 50 minder werden voor relatiebemiddeling. Wij richten ons daarom sinds enkele jaren alleen op de doelgroep 60 jaar en ouder. Voor alleenstaanden boven de 40 tot ±80 jaar verwijzen we je naar onze eigen datingsite.


Toen DatingOost in 2004 startte met de organisatie van singleparty’s/singlecafe’s was onze doelgroep 30-55 jaar. Na enkele jaren werden onze gasten iets ouder; de leeftijdsgrens verschoof richting 40, 50 jaar en ouder. Deze doelgroep houden wij aan voor de toekomst. De singles ±40 - 65 jr. waarderen onze gezellige uitgaansavonden ten zeerste.


DatingOost kiest bewust voor de doelgroep senioren voor de organisatie van speeddates. Voor andere leeftijden verwijzen we je naar internet. Speeddates voor jongeren worden ongetwijfeld elders georganiseerd in (Oost-)Nederland. DatingOost organiseert veelal speeddates voor oudere singles. Houd altijd de agenda in de gaten voor evt. andere leeftijdsgroepen.


Als jij je profiel op 'Niet Zichtbaar' hebt gezet, kun je nog wel zelf mensen aanschrijven. De ontvanger kan dan ook gewoon jouw profiel lezen en reageren op jouw bericht. Tevens kunnen alle leden waar je al eerder contact mee had jou nog wel zien of aanschrijven. Iemand zet zijn/haar profiel vaak op 'Niet Zichtbaar' (via instellingen) omdat hij/zij graag met dat andere lid even rustig heen en weer wil chatten. Vandaar dat achter de schermen alles gewoon door kan gaan. Je kunt ook gewoon, zonder reden, echt kíezen om je profiel op 'Niet Zichtbaar' te zetten. Jij kunt alle profielen wel lezen en ook gewoon iedereen aanschrijven. Alleen niemand kan jóuw profiel zien. Wanneer je iemand hebt aangeschreven kan deze persoon automatisch jouw profiel WEL lezen.


Wanneer je niet meer wil dat iemand je nog aan kan schrijven, om welke reden dan ook, blokkeer dan deze persoon. Dat kan op zijn/haar profiel. Dit kun je te allen tijde ook weer terugdraaien. Die ander denkt dat jij van de site af bent. Stel je komt een bekende tegen en je wil niet dat jij herkend wordt. Blokkeer dan deze persoon. Jij kunt die ander altijd blijven zien, die persoon kan jou NIET vinden/zien.


Onder het kopje 'zoeken' vind je ook je favorieten terug. Wat zijn je favorieten? De dame of heer die je leuk vindt en niet wil vergeten, die sla je op als favoriet. De button 'opslaan als favoriet' vind je naast ieder profiel.


Hoe kan het dat je profiel verwijderd is van Dating Oost? Wij willen graag een actieve datingsite zijn. Staat jouw registratie al eventjes op Dating Oost en mensen schrijven jou aan en je beantwoordt hen vervolgens niet, dan wordt je profiel verwijderd van Dating Oost. Onthoud altijd: Achter ieder profiel schuilt een mens. Wij willen niet dat onze leden teleurgesteld worden.


Geen foto's maken in de spiegel van je badkamer/hal, maar een leuke vrolijke foto van jezelf (in de tuin bijvoorbeeld). Probeer het gewoon eens. Beetje oefenen. Zo doe je dat... ↓ Heb je een iPhone of Samsung? Voor beide telefoons werkt 't hetzelfde: Open je camera Tik op het pictogram van een timer Pictogram zelfontspanner Ga zitten op een leuke plek met goede achtergrond Zet je telefoon NIET te laag (onderkin) Tik op het gewenste aantal seconden: 3 of 10 seconden Tik op de witte, ronde sluiterknop om een foto te maken profielfoto maken met zelfontspanner telefoon Probeer dit net zo vaak tot je tevreden bent Doe dit op verschillende locaties en ook eens met een ander kledingstuk Maak vaker op deze manier een profielfoto. Wijzig en verwissel je foto's meerdere keren tijdens je inschrijving. Er komen steeds nieuwe singles bij, ververs daarom met enige regelmaat je profielfoto's gedurende jouw jaarlidmaatschap. Wist je dat? Er iedere week een melding komt naar andere singles als jij een nieuwe foto toevoegt! Oefening baart kunst!


Dating Oost is de beste datingsite van Oost-Nederland en ook de grootste. Dating Oost is altijd telefonisch bereikbaar, inw betaalbaar en zichtbaar in het land.


Dating Oost is de meest betrouwbare datingsite van Oost-Nederland. Dating Oost bestaat al 16 jaar en heeft zelfs Relatieplanet 'overleefd'... Relatieplanet stopte vanwege de grote concurrentie. Erg jammer natuurlijk. Dating Oost wordt gerund door een eigen kleine en betrouwbare redactie en is altijd telefonisch bereikbaar. En heel belangrijk, Dating Oost is en blijft betaalbaar.


De beste datingsite voor 60 plus? De #1 datingwebsite voor 50+, 60+ en 70+ is datingoost.nl (ervaringen, klachten) datingoost.nl is de #1 uit de test. Deze site kent veel leden en succesverhalen. Het is eenvoudig om iemand in de regio te vinden.


Welke datingsite voor ouderen? Datingbureau Dating Oost draagt het keurmerk van de SWRB.nl Een datingsite voor serieuze singles die een match vinden aan de hand van een zeer uitgebreide lijst met profielvragen. Dating Oost is een datingsite gericht op 40-plussers, 50-plussers en/of hoogopgeleiden, maar ook middelbaar. Dating Oost is een speciaal opgezette datingsite voor 40-plussers, 50-plussers, 60-plussers en 70-plussers.


Wat is de meest serieuze datingsite? Wil je alleen het beste onder serieuze datingsites? Stop met zoeken. DatingOOst.nl is een succesvolle datingsite met jarenlange ervaring sinds 2007. Je kunt je nu direct gratis aanmelden.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief van DatingOost.nl Of check met enige regelmaat de agenda van Dating Oost. Wij organiseren iedere maand meerdere 40+singlesparty’s, 60+singles uitgaansmiddagen en speeddates voor senioren.