Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Anneke en Rob vonden elkaar via speeddate DatingOost (uit Tubantia)

Een fantastisch artikel op Valentijnsdag 14 februari 2023 in Tubantia over Anneke & Rob die elkaar vonden na deelname aan een speeddate van DatingOost

❤️❤️❤️❤️

Zo vond Anneke (68) haar nieuwe Valentijn: ‘De eerste keer dat ik deelnam aan een speeddate voor senioren dacht ik: waar ben ik aan begonnen?’

foto door Cees Elzenga Anneke en Rob vonden elkaar na Speeddate senioren dating Oost datingsite datingbureau Singleparty speeddaten

Anneke (68) ontmoette haar vriend Rob (67) via een speeddate-avond van DatingOost.

Vorige week vierden ze hun eerste jaar samen. „Ik kreeg een bos met twaalf rozen; één voor elke maand dat we samen zijn.”

„Toen ik 64 was, overleed mijn man”, vertelt Anneke openhartig. „Ik wist niet hoe ik het eerste jaar door moest komen zonder hem, maar op een gegeven moment weet je: ‘hij komt niet meer terug’. Ik stond toen niet open voor een nieuwe liefde, maar ik miste toch wel iemand die om je geeft. Alleen wandelen, fietsen of op vakantie gaf niet zoveel voldoening en plezier als met z’n tweeën.”

De Boer zag een advertentie van DatingOost. Ze had daarvoor ook landelijke datingbureaus gevolgd, maar die spraken haar niet aan. „Ik wilde niet iemand ontmoeten die te ver weg woonde. Liefde kent geen grenzen, maar om er nou 100 kilometer voor te rijden?”

Zo kwam ze via DatingOost bij een speeddate-middag terecht die gehouden werd in de oranjerie van Golftuin Zwolle. Het werkt als volgt: je gaat achter een tafeltje zitten en wacht vervolgens tot er iemand bij je komt zitten. In slechts tien minuten moet je beslissen of je een klik voelt met deze persoon. Als dat zo is, vul je een ‘ja’ in op het formulier dat op je tafel ligt. Is het wederzijds? Dan is het een match!

Spannend is zo’n middag zeker, dat vond Anneke ook. De eerste keer zette ze een grote streep door het formulier. Na een gesprek met Getty Schepers, de eigenares van DatingOost en de organisator van de avonden, probeerde ze het opnieuw. Na vier keer was het raak: ze had meteen een klik met een leuke man: Rob.

„Een klik is nog maar het begin, want hij moet ook ‘ja’ invullen bij jou.”
Anneke zat drie dagen in spanning te wachten op het verlossende woord: zijn de twee een match? „Ik was zo blij toen ik hoorde dat Rob ook voor mij had gekozen. Toen konden we pas echt beginnen met daten.”

Het Almelose DatingOost bestond in september 2022 maar liefst vijftien jaar. Wat het datingbureau onderscheidt van de concurrentie? Het is specifiek gericht op het Oosten van het land. Ze organiseren singlesparty’s en speeddates en hebben daarnaast een eigen datingsite.

Getty Schepers doet ook de relatiebemiddeling voor de doelgroep van 60-80 jaar. Na een persoonlijk gesprek brengt ze de mensen in haar bestand bij elkaar.

Veel koppels hebben elkaar gevonden door de relatiebemiddeling van matchmaker Getty Schepers. Hoe dat precies in zijn werk gaat is lastig te zeggen, omdat ze er inmiddels een ‘feeling’ voor heeft gekregen. „Soms schrijft iemand zich in en denk ik: ja, die past perfect bij die man die zich drie maanden geleden heeft ingeschreven.”

Toch lijkt de ‘klik’ het belangrijkst tijdens het matchingsproces, legt Schepers uit. „Soms passen twee mensen op papier perfect bij elkaar, maar blijft die klik uit. Dat is zo gek. Wetenschappers breken zich het hoofd erover. Het is hetzelfde als bij je collega’s, medestudenten of buren: waarom vind je de een wel aardig, maar de ander niet?”

In al die jaren heeft ze veel succesverhalen mee mogen maken. Ze was zelfs uitgenodigd voor de bruiloft van een stel dat dit jaar 12,5 jaar getrouwd is. De twee hadden die belangrijke ‘klik’ gelijk en hun eerste date duurde negen uur. Inmiddels wonen ze gelukkig samen.

Getty Schepers vindt het geweldig om te horen als twee mensen elkaar hebben gevonden door haar toedoen. „Mijn hele dag is weer goed als ik merk dat iemand samen is. Ik roep mijn collega’s er meteen bij. ‘Weet je nog die man? Die is nu samen met haar! Dat maakt het werk zo leuk”, vertelt Schepers.

Anneke is erg gelukkig nu haar speeddate is geslaagd. Natuurlijk mag het succesvolle einde niet worden vergeten: afgelopen donderdag ging het stel uit eten naar het restaurant van hun allereerste date. Niet voor Valentijnsdag, maar om hun eenjarig jubileum te vieren. „Ik kreeg een bos met twaalf rozen; één voor elke maand dat we samen zijn. En een gedicht. Dat vond ik heel romantisch.”

Anneke en Rob vinden elkaar dankzij speeddate DatingOost datingsite datingbureau relatiebemiddelingsbureau Almelo Twente Overijssel

Lees hier het artikel op de site van dagblad Tubantia