Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

contactadvertentie vrouw 64 jaar, woonachtig omg. 053

Contactadvertentie: Spontane, lieve vrouw (64), HBO niv, woonachtig omg.053, gescheiden, ZOEKT een leuke, vlotte, actieve man van enig niveau, tot max. 66 jaar, die betrokken is bij anderen, vrolijk is en humor heeft, makkelijk contact legt en een eigen mening heeft. Een man met een gelijkmatig karakter en zijn eigen sociale leven en vriendenkring. Iemand om mee samen te leven en er op uit te trekken.
Zij houdt van een goed gesprek; samen kletsen of een discussie, over van alles kunnen praten. Eén ding vindt zij ontzettend belangrijk: dat hij eerlijk is. Zij is ook betrokken en een gezellig mens. Een ‘groepsmens’. Zorgzaam…. aard van het beestje. Ze is open in haar contacten naar anderen en naar vrienden toe. Kan altijd snel met mensen overweg. Ze denkt dat ze niet zo’n heel moeilijk karakter heeft. Ze had een prachtige baan; ze was manueel therapeut. Heeft een mooi huis, een fijne vriendenkring en mist alleen nog een leuke ‘vent’. Ze wil wat moois van het leven maken. Is vrij actief. Ze heeft wat meer vrije tijd nu en wil nog wat meer dingen en vrijwilligerswerk oppakken. Ze zegt: “Je moet wel zelf wat van je leven maken, hè. Ik golf sinds een paar jaar, lees graag, tennis, drink koffie bij vrienden en ik ben gaan bridgen. Vind het ook leuk om naar de schouwburg of naar de film te gaan.”

Ze gaat graag uit eten (wie niet?). Een stuk wandelen, fietsen en eindigend op een terras met een glaasje wijn vindt ze heerlijk. Weekendjes weg. Ze leest het NRC. Gaat naar filmhuis. Ze klust met enige regelmaat aan d’r huisje en tuin. Zij rookt niet en hoopt dat hij dat ook níet doet. Ze is in het bezit van een auto.
----------------------------------------------------------------------------------

Denk jij dat deze leuke dame misschien bij jou past of ken jij iemand die in dit plaatje past? Woon je in de directe omgeving van 053 - 0547 - 0541 - 074 - 0546?

Mail dan jouw uitgebreide profiel met foto en naw gegevens naar info@DatingOost.nl


foto van DatingOost.