Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Cupido kwam langs...

Hoi team Dating Oost,

Hierbij een berichtje van ons over de single avond in Lichtenvoorde. Ik B. ging naar de single avond en heb daar mijn vriendin gevonden. Het was een gezellige avond het blijkt wel dat je op een single avond ook de ware tegen kan komen, het hoeft ook niet perse op een speeddate waar ik een aantal keren ben geweest. Wat ook gezellig was. We hebben er een vervolg aan gegeven de volgende dag met een gezellig bezoekje aan de kerstmarkt in Doetinchem met daarna een gezellig etentje bij komen van de kou. We hebben het gezellig samen en er is een goede klik. De kerst en oud en nieuw zijn gezellig verlopen. Wij wensen iedereen een gelukkig en vooral de liefde toe voor komend jaar.

Groetjes B

Ik A ging voor de eerste keer naar een single avond. Ik vond dit wel spannend. De hele dag bezig geweest ga ik wel of ga ik niet. Het geld en de kleding lag klaar. Toch die stap gezet want ik had die week iemand hier over gesproken en die zei ook al ga je wel en zeg je de hele avond niets je hebt toch de stap genomen. Die avond kwam ik met B aan de praat. Dat was erg gezellig en we hebben samen afgesproken om een vervolg afspraak te maken. { lees hier boven}. Ik vind het fijn dat ik deze stap hebt gezet en met een mooi resultaat. En iedereen is erg blij voor mij. We hopen samen een mooie toekomst samen te krijgen. Ik wens jullie alle geluk toe.

Groetjes A


13152-152f860eacfe4d371860036a0fb1cea1.JPGMail ontvangen van een weduwnaar (60), HBO'er, vader en opa

"U mag mij schrappen van de lijst vanwege het heugelijke feit dat ik een tijd geleden via de site van DatingOost een aardige dame ontmoet heb. Augustus 2017 heb ik mij ingeschreven en in oktober volgde de eerste ontmoeting. We hebben inmiddels al een tijdje een heel fijne relatie met elkaar.

Geweldig dus dat het via DatingOost gelukt is; dank daarvoor!

Voor zover ik advies heb voor andere singles zou ik zeggen: blijf vooral vertrouwen hebben, het geluk kan zomaar in een klein hoekje zitten. We wonen allebei al meer dan 10 jaar op een paar minuten lopen afstand van elkaar in Gelderland. Nooit eerder ontmoet in al die tijd!

Dan is toch maar mooi dat een datingsite uitkomst kan bieden."

13130-5e207af74defe73918bd309d55bc197e.jpg

februari 2019
©DatingOost