Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

De datingwereld is onzeker, tot je de ware liefde vindt.

We kregen dit prachtige verhaal toegestuurd van twee singles. We konden het zó plaatsen, niets meer aan doen!
Lees en geniet van dit leuke verhaal met een fantastisch einde ♥ ♥ ♥

team DatingOost


60 plus dating uk A dating guide for the over-60s | Life and style | The  Guardian

Dating Oost

Het verhaal van Annelies (67) en Berend (74)

Tja.... een man en een vrouw voor het eerst op zoek naar een partner.....allebei onwennig naar een speeddating van Dating Oost.

Al bij de auto ontstond er een gesprek...voel jij je ook zo ongemakkelijk? Maar eens zien, hoe dat daten in zijn werk gaat. Samen praten, voor het circus begint. In de pauze weer samen iets drinken. Bij beiden een gek gevoel. Hoe vond jij het? De tweede ronde, weer kwamen ze elkaar tegen. Ze bleven praten. Na afloop met anderen even nazitten, dat was ongemakkelijk.

Na een paar dagen eindelijk het verlossende mailtje, allebei gekozen voor een tweede date. Ze maakten snel een afspraak. Samen lunchen en die ontmoeting even laten bezinken.

Tja... en toen maakte de vrouw een grote fout...ze viel over het leeftijdsverschil.

Hij datete niet meer, voelde zich er niet fijn bij en zij....zij ging het datingcircuit in op zoek naar de juiste partner. Ze kwam heel af en toe een leuke man tegen, maar zodra ze hem beter leerde kennen, bleek het geen goede match te zijn. Ze dronk heel wat kopjes koffie op het terras met alleenstaande mannen. Met onverzorgde mannen, met een groot gat in het shirt of een vlek in de broek...naar de zijlijn. Mannen, die gefrustreerd waren en zich niet konden binden.......geen energie in stoppen. Mannen, die met hun rijkdom te koop liepen...bla..bla.. Mannen, die een dak boven hun hoofd zochten....geen kans. Mannen zonder humor, mannen met ellendige verhalen, ze hoorde heel wat aan. Om het goede gevoel bij een man te krijgen....dat lukte haar maar niet. Soms verdween ze al van het terras voor de koffie op was.....

Na een jaar sukkelen, stelde haar dochter de vraag: Met wie had je nu de leukste date, mam? En het antwoord kwam snel: Berend van de eerste speeddating! Zoek eens contact! Ze vond hem op Facebook en vroeg naar zijn leven. Hij was nadien niet meer op zoek geweest, was nog alleen. Na veel berichtjes heen en weer werd er een tweede afspraak gemaakt.......Zij stapte over het leeftijdsverschil heen, zo'n leuke man, zo empathisch, zo echt en puur....die man zocht ze.

Dit verhaal heeft een happy ending. De vlinders fladderen bij allebei. Ze hebben bij elkaar gevonden wat ze zochten.

De datingwereld is onzeker, tot je de ware liefde vindt.