Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Filmopname RTV Oost tijdens speeddate voor senioren in Stravinsky Hengelo (ov)

RTV Oost zondag 13 oktober 2019 Stravinksy Hnegelo (ov) Speeddate voor Senioren, georganiseerd door DatingOost.

Bekijk hier de filmopname en interviews met de deelnemers van de speeddate voor senioren door RTV Oost in Stravinsky te Hengelo (ov).

RTV Oost - Er wordt dit weekend heel wat geknipoogd, gelachen en geflirt in Hengelo. Er werd vandaag namelijk een speeddatemiddag gehouden, speciaal voor zestigplussers. Het is een manier om de eenzaamheid onder die groep te verkleinen.

In restaurant Stravinsky in de Hengelose binnenstad zijn de tafeltjes door door de organisatoren DatingOost versierd met roze hartjes, rode rozen en kaarsen. De deelnemers, allen tussen de zestig en vijfenzeventig jaar, krijgen exact acht minuten de tijd om elkaar te leren kennen. Op een briefje schrijven ze vervolgens 'ja' of 'nee' waarmee ze al dan niet de intentie aangeven voor een vervolgafspraak.

speeddaten voor senioren stravinsky hengelo door datingoost datingbureau datingsite

Knipoog

De vonken vliegen er vanaf tijdens de speeddatemiddag. "Ik heb wel leuke dames gezien hier, meer zeg ik niet", lacht een man.
Een andere dater zegt: "Een oogopslag of een knipoog om aan te duiden dat je iemand meer dan leuk vindt. Al heb ik dat hier nog niet toegepast, misschien komt dat nog."

Het komt niet aanwaaien

Voor velen is de speeddatemiddag een manier om een maatje te vinden, want onder senioren is eenzaamheid vaak een probleem. Ook voor Wim. "Ik ben net drie weken met pensioen", vertelt hij. "En ik heb alles in de krant aangepakt om mijn agenda een beetje vol te krijgen." Hij vervolgt: "Als je alleen thuis zit, is dat gewoon niet leuk. Je moet er zelf wat van maken, het komt je niet aanwaaien."

Aftasten

Wim heeft een date gehad met onder meer Ellis en dat beviel hen. "Het was een leuk gesprek. We hebben elkaar wat beter leren kennen." Of er nog een date komt, weten ze niet. "Dat is nog niet te zeggen. Het is aftasten wat we hier doen, ik weet het nog niet zo goed."


© DatingOost oktober 2019

Organisatie: DatingOost
relatiebureau - datingsite - speeddaten - singlecafe's - relatiebemiddeling - online dating - singlesavond - ontmoetingsavonden voor singles - speeddates voor senioren - speeddate - singlecafe - singlesavond singlescafe - single cafe - singles events - singleparty