Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

‘Ik had de leukste date met de man van m’n allereerste speeddate’

?Een tijdje terug kreeg ik Getty, onze enige echte matchmaker van DatingOost, een telefoontje van Anneke. Of ze haar nog kende? Ja, natuurlijk. Een hele vrolijke en open dame die de afgelopen twee jaar enkele keren had meegedaan aan een speeddate van DatingOost. Ze vertelde dat ze inmiddels ook op onze eigen 40+datingsite stond.

Het goede nieuws waarom ze belde: ?? ??? ???????? ?!
Ooooh???

Ze vertelde:
"Na een hele tijd sukkelen en een boel dates verder vroeg mijn dochter '???, ??? ????? ??? ??? ?? ?? ???? ?? ???????????? ???? ?'

Anneke: “Ik wist het meteen: met de man van de allereerste speeddate van DatingOost!"

DatingOost Speeddate succesverhaal
Ze hadden na de speeddate een match, maar Anneke vond hem toen iets te oud...

"Bél hem. Zoek hem op via Facebook!," zei haar dochter.

Zo gezegd, zo gedaan. Ze vond hem via Facebook en na veel berichtjes heen en weer werden er afspraakjes gemaakt en ze vond hem zó leuk?! Maar ook empathisch, echt en puur. Of ik wist wie hij was? 'Jaa', dat wist ik?! Inderdaad een olijke man en de vrouwen vonden hem toen ook leuk. Hij had veel ja's na de speeddate, dat weet ik nog!

Anneke vertelde dat ze inmiddels een boekje had geschreven over de rouw van haar 2 (!) overleden echtgenoten, maar ook over de goed bedoelde opmerkingen in rouwadvertenties als 'we zullen er voor je zijn' waar je dan na een tijdje niets meer van merkt, haar grappig beschreven vele dates en allerlei andere ervaringen die je meemaakt als je iemand verliest. Ze wilde samen met haar nieuwe vriend mij het boekje komen overhandigen. Dat kon ik enorm waarderen.

Het is een prachtig en mooi geschreven boekje geworden!

Het deed me denken aan Petra van Tekst en de rest die toentertijd ook haar date ervaringen beschreef in 'Je Bent Wat Je Date' en uiteindelijk óók haar liefde vond dankzij DatingOost! Zo leuk!

Ik ben best trots op mijn bedrijf. Wat hebben al veel mensen elkaar gevonden dankzij www.DatingOost.nl Echt super ???

Foto: Anneke (links) en Getty

Het boekje van Anneke is te bestellen via ↓

https://www.gigaboekshop.com/product/dikke-pech/