Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Nu daten? Tijdens crisis Corona? Ja, hoor!

Na onze oproep 'Daten in Corona-tijd' kregen we prachtige verhalen toegestuurd. We delen er een paar. In een volgend bericht meer.

Inmiddels zijn we ook meerdere keren gebeld door de diverse media (waaronder zelfs de NOS !) die willen weten wat onze singles in Oost-Nederland doen nu in deze Coronatijd.

De laatste vraag van RTV Oost is dat ze er graag bij willen zijn om twee singles te interviewen die voor het eerst aankomende week gaan daten... Dus, wil je dit, laat het ons even weten en RTV Oost komt ook even langs ;)

Lees de ervaringen en geniet ervan!

Gekoppeld via de Relatiebemiddeling van ons datingbureau: De twee 60’ers Marianne (62) en haar date gingen naar het bos voor hun eerste afspraakje. Thermosflessen gevuld met koffie mee en op een bankje samen opgedronken. Een meter uit elkaar.
Inmiddels hebben we deze date oplossing al vaker gehoord! Zo moeilijk hoeft het niet te zijn..

Anne (44): 'We hebben elkaar gewoon thuis bezocht. En ja, volgens voorschriften 1.5m. uit elkaar. Nergens om, als je elkaar sowieso voor het eerst ontmoet zit je toch ook niet direct bovenop elkaars lip? Misschien wel in een kroeg, maar nu niet. Het gaat behoorlijk goed. Echter, nog steeds 1.5m uit elkaar!'

Esther (47): 'Sinds februari mail- en appcontact gehad. Nu kwam deze gekke tijd eraan. We schrokken ervan. Toch maar ietsje sneller afgesproken. Dat is niet tegengevallen. Het gaf ook een bepaalde spanning met zich mee. We zien elkaar om de paar dagen, want we wonen niet zo ver bij elkaar vandaan. Wel hielden we in het begin van de lockdown onze verdere contacten echt af. Dit was ons nu te kostbaar. Er is een chemie tussen ons die ik lange tijd niet heb ervaren.'

Gerry (70) en Paul (68): 'We hadden elkaar al meerdere keren ontmoet vóór de Corona crisis en werden hevig verliefd. We kregen contact via jullie site. We wisten niet hoe en wat we moesten doen om elkaar weer te zien. Samen besloten we beide minimaal twee weken in heel strenge quarantaine te gaan. We hebben de boodschappen laten bezorgen. Geen kinderen op bezoek. De kinderen wisten al wel van ons. In quarantaine was ons enige redmiddel om te zorgen dat we elkaar weer konden zien. Nu zien we elkaar weer. We zijn echt onafscheidelijk en blijven dat ook. Het lijkt wel of de quarantaine ons dichter tot elkaar bracht.'

Johan (73) had een paar keer meegedaan aan een speeddate voor senioren en stond óók op onze datingsite. Daar ontmoette hij vorig jaar Jose (74). Ze wonen nog geen tien minuten fietsen bij elkaar vandaan. Onze matchmaker zag hem vorige week voorbij fietsen. Heel trots showde hij zijn vriendschapsring! Ze waren onafscheidelijk, vertelde hij. 'Ook nu tijdens Corona, Johan?'
‘Of ik slaap bij haar of zij bij mij’!


Na de oproep over 'Daten in Corona tijden' kregen we ook veel uitschrijvingen. Hier een kleine greep uit de begeleidende teksten:

Yvette: Ik heb inmiddels een vriend gevonden via DatingOost. Wij zijn zeer gelukkig samen. Inmiddels kennen wij elkaar bijna 4 maanden. En het gaat geweldig goed met ons. Wij wonen lekker dicht bij elkaar Eibergen en Haaksbergen. We hebben de afgelopen kerstdagen en oud en nieuw heerlijk samen door gebracht. Wij wilden deze zomer samen op vakantie naar Spanje. We wachten af of dit nog kan... De planning was in ook nog samen een weekje ertussen uit te gaan. Dankzij jullie hebben wij allebei de ware liefde gevonden. Yvette en Jan.

Mia (46): 'Na 3 maand al geslaagd met daten. Single cafe en speeddaten erg goed bevallen Ga zo door en veel succes!!'

Hennie (47): 'Heb voorlopig mijn geluk gevonden.'

Joost (50): 'Ben met iemand geslaagd, dank voor dating oost, dat je via deze weg iemand kan ontmoeten.'

Bert(68): 'Ik heb inmiddels een hele lieve vriendin ontmoet, waarmee ik het leven verder ga delen.'