Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

OMROEP MAX bij speeddate DatingOost !

Donderdagmiddag 25 juni 2020 waren we met een speeddate voor senioren in het prachtige vakantiepark Outdoors in Holten.
Het werd goed opgepakt door de media (reclame hebben we steeds weer nodig om zoveel mogelijk bekendheid te genereren), want RTV Oost en Omroep Max kwamen filmen en dagblad Tubantia publiceerde de volgende dag een mooi artikel met foto. ↓ ↓ ↓Klik op de foto voor het filmpje ↓

RTV Oost speeddaten senioren DatingOOst in Outdoors Holten 25 juni 2020


Klik op de foto voor het filmpje van Omroep Max ↓
Na één minuut begint het item van onze speeddate In het prachtige vakantiepark Outdoors Holten ↓

Omroep Max ouderen journaal datingoost speeddate senioren Holten OutdoorsKlik hieronder op de foto voor het het gehele artikel EN FILMPJE door dagblad Tubantia Reggestreek 26 juni 2020 ↓

Speeddaten voor senioren in outdoors holten dating oost geschreven door Regien Klein Hegeman Holten Tubantia Reggestreek


'Dat mannen mij nog leuk vinden!'

SPEEDDATEN SENIOREN

Deze senioren die deze donderdagmiddag naar Holten zijn gekomen kijken hun date liever recht in de ogen.

door: REGIEN KLEIN HEGEMAN

speeddaten senioren tubantia geschreven door REGIEN KLEIN HEGEMAN Outdoors Holten dating oost datingbureau


Dertig singles hebben zich bij Dating Oost aangemeld voor een speciale middag speeddaten bij Outdoors in Holten. Op het ruime grasveld staan onder de parasols de tafels en stoelen al klaar.

Getty Schepers van Dating Oost legt op alle tafeltjes wat hartjes en een bakje met kaarten vol vragen. "Om het wat gezellig aan te kleden", legt ze uit. "De eerste deelnemers zullen er zo wel aankomen. Meestal melden ze zich al ruim voor aanvangstijd."

Dat laatste is nog niet gezegd of de mannen komen achter elkaar binnen. Ze krijgen een naamsticker opgeplakt en een formulier in de hand gedrukt. Sommigen worden bij de voornaam genoemd. "Ik ben inderdaad al eerder op speeddate geweest", zegt Tjeert (67) uit Holten. "En ik ben haar nog steeds niet tegengekomen. Dus vandaag proberen we het gewoon nog een keer."

Net als de andere heren is ook hij een beetje uitgelaten. Gezonde spanning noemen ze het. Bij de dames, die inmiddels ook arriveren, is het niet minder. Twee vriendinnen uit Lichtenvoorde en Aalten, die niet met hun naam in de krant willen, zoeken een rustig plaatsje op om te zitten.

"Mijn kinderen weten hier niks van", zegt de Aaltense (75). "Maar ik vind het zo leuk. Als ik iemand ontmoet en het wordt wat, dan vertel ik het ze pas. Speeddaten heeft mijn leven wel veranderd. Dat mannen mij op deze leeftijd nog leuk vinden! Dat had ik niet gedacht. Ik ben nu drie jaar weduwe en wil in het weekend graag samen leuke dingen doen. Als vrouw ga je niet alleen op het terras zitten. En dan nog: je kunt niet aan de buitenkant zien of iemand single is."

Knoeien

Dan klinkt het belletje. Het is tijd om de tafeltjes op te zoeken. Tjeert staat op en knoeit koffie op zijn witte blouse. Niet zo handig als je met veertien dames mag daten. "Hè wat zonde. Ik heb het net gestreken." Maar de dame bij wie hij aanschuift, Rosa (71) uit Borculo, stelt hem gerust. Terwijl ze zelf best gespannen is. "Dit is mijn eerste keer. Datingsites als Lexa vind ik niks. Ik zoek het nu wat meer in de buurt", zegt ze. "Het is 2,5 jaar geleden dat mijn man is overleden. En alleen is ook maar alleen."

Ze heeft het naar haar zin en kletst de acht minuten tijd zo vol. Opnieuw klinkt het belletje, tijd om door te schuiven. Sommige kandidaten horen het niet eens: ze gaan zo in elkaar op dat de omgeving wordt vergeten. "Het gaat ontzettend goed", laat Rosa tijdens het rouleren weten. "Ik heb heel leuke gesprekjes. Of er iemand voor mij tussen zit? We gaan het meemaken."

Samenwonen

Als er een match is, dan geeft Schepers van Dating Oost dat na een paar dagen door. "En dan raden we aan om eerst samen te wandelen en daarna pas koffie te drinken. Rustig opbouwen, samenwonen hoeft echt niet meteen, zoals de meesten denken."