Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

persbericht Holtens Nieuws

Speeddaten voor senioren coronaproof

Na maanden van voorbereiden kan DatingOost weer alleenstaande senioren ± 63-75 jaar verwelkomen voor een speeddate, geheel coronaproof. Na de thuisquarantaine, afgezonderd van kinderen, vrienden en clubjes was er veel eenzaamheid voor de senioren. “Donderdagmiddag 25 juni zijn singles weer welkom op het prachtige park Outdoors Holten,” vertelt organisator Getty Schepers.
Speeddaten is een makkelijke en bijzonder leuke manier om tijdens een gesprekje van ±8 minuten andere singles te ontmoeten op één middag. En natuurlijk de kans dat je die leuke man of vrouw tegenkomt die je zoekt.”
DatingOost is goed voorbereid. “Op ieder tafeltje komt een plexiglas ‘spatwandje’, zodat de deelnemers veilig met elkaar kunnen babbelen. Na 8 minuten schuiven de heren door naar het volgende tafeltje. Alles onder onze begeleiding. Op iedere tafel staat een pot desinfecterende handgel. Er zijn plastic handschoentjes en voor de liefhebbers zijn er zelfs mondkapjes voorradig. Maar, bij mooi weer gaan we buiten speeddaten. Dat is plezieriger. En de omgeving van Outdoors leent zich daar perfect voor.”

Aanmelden is noodzakelijk. Persoonlijk welkom bij de entree. Deelname €35,- incl. koffie, hapje en drankje in de pauze. http://www.DatingOost.nl 0546-492899

Uit: Holtens Nieuws 15-6-2020

speeddaten senioren Oosten van het land Oost-Nederland Borculo Klarenbeek Oldenzaal datingoost