Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Podcast luisteren over daten in quarantaine

Podcasts. Weet jij wat dat is? Wikipedia omschrijft het als: Een podcast is een audiouitzending waarbij het geluidsbestand op aanvraag wordt aangeboden door middel van webfeeds. Dankzij de introductie van draagbare mp3-spelers zoals de iPod was deze vorm van uitzenden snel populair onder radioamateurs. De term podcast is dan ook een samentrekking van iPod en broadcast (Engels voor ‘uitzenden’).

Een podcast is dus een geluidsbestand.
Toch is niet ieder geluidsbestand een podcast. Het verschil tussen een podcast en een geluidsbestand is dat een podcast niet zomaar wat geluid is; een podcast is een programma. Een programma bestaand uit geluid dus, maar of dit heel veel duidelijkheid schept?
Het is best lastig om podcasts in het algemeen te beschrijven. Dit komt doordat podcasts bestaan in alle vormen en maten.

Je hebt podcasts die erg veel lijken op een radio-programma (vaak van DJ’s), podcasts met interviews over allerlei onderwerpen, podcasts met cabaret shows, podcasts net als nieuwsprogramma’s die dagelijks een podcast voor je maken, podcasts over sport, koken, kerk(dienst), politiek, onderwijs, gezondheid, etc. etc. etc.


podcast over daten datingoost datingsite daten singles vrijgezel datingbureau

Onderstaande podcast is van DateVermaak.

Podcast luisteren?

Daten in tijden van Corona. Over Skypen, online doe-dates en wéér een gecrashte date.

In Datevermaak zoeken Timo, Lisa en Lieke uit wat daten in 2020 betekent. We gaan massaal op date en swipen ons een slag in de rondte. Maar waarom is daten zo ingewikkeld? En kun je er beter in worden?Iedere aflevering van Datevermaak behandelen we een ander date dilemma. Van versieren in de kroeg tot gifjes sturen op dating apps en van Fear of Better Options tot bad break-ups. Alles komt voorbij.En we gaan natuurlijk op date! Iedere twee weken hoor je hoe het ons vergaat in de liefdesjungle.Wij slaan die flaters, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

Het zijn verwarrende tijden, zeker voor de singles onder ons. Kun je nog op date wanneer je geadviseerd wordt binnen te blijven? Ga je als je thuis zit dan maar extra veel swipen op datingapps? En hoe houd je nu in hemelsnaam dat doordaten gaande?Timo en Lisa zitten zoals gewoonlijk in de podcaststudio, Lieke zit thuis in quarantaine en moet noodgedwongen in haar slaapkamer opnemen. We bespreken hoe je het beste een Skype-date kunt doen, hoe je het doordaten spannend houdt en waarom we met z'n allen nu eigenlijk in Love is Blind beland zijn.Heb je de ultieme quarantaine date tip?

Luister hier naar deze podcast van DateVermaak over daten. De podcast duurt 45 minuten.