Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Podcast over de liefde van Thom Harinck (74)

Podcasts. Weet jij wat dat is? Wikipedia omschrijft het als: Een podcast is een audiouitzending waarbij het geluidsbestand op aanvraag wordt aangeboden door middel van webfeeds. Dankzij de introductie van draagbare mp3-spelers zoals de iPod was deze vorm van uitzenden snel populair onder radioamateurs. De term podcast is dan ook een samentrekking van iPod en broadcast (Engels voor ‘uitzenden’).
Een podcast is dus een geluidsbestand.
Toch is niet ieder geluidsbestand een podcast. Het verschil tussen een podcast en een geluidsbestand is dat een podcast niet zomaar wat geluid is; een podcast is een programma. Een programma bestaand uit geluid dus, maar of dit heel veel duidelijkheid schept?
Het is best lastig om podcasts in het algemeen te beschrijven. Dit komt doordat podcasts bestaan in alle vormen en maten.

Je hebt podcasts die erg veel lijken op een radio-programma (vaak van DJ’s), podcasts met interviews over allerlei onderwerpen, podcasts met cabaret shows, podcasts net als nieuwsprogramma’s die dagelijks een podcast voor je maken, podcasts over sport, koken, kerk(dienst), politiek, onderwijs, gezondheid, etc. etc. etc.

Van seksadvies tot dateblunders: Liefdespodcast DatingOost podcast over de liefde dating datingoost datingsite


Op de liefde

Van pijn tot hartstocht, van alles samen doen tot liever alleen zijn. Alles wordt besproken in de nieuwe podcast van De Nieuws BV.
Willemijn Veenhoven gaat samen met Corine Koole in gesprek met verschillende mensen en zoekt zo naar de essentie van liefde.
Corine schrijft al meer dan 15 jaar over de Liefde, heeft meer dan 1000 interviews over dit onderwerp gedaan en haar rubriek Lust & Liefde in Volkskrant Magazine wordt iedere week verslonden. Samen met bijzondere gasten gaan Willemijn en Corine op zoek naar de essentie van de liefde. Want, waar draait het nou eigenlijk echt om?


Luister hier naar deze podcast

Thom Harinck: "Als ze mij ziet zie ik een twinkeling in haar ogen"

Kickbokstrainer Thom Harinck (1943) over zijn grote liefde voor zijn vrouw, bijzonder hoogleraar sport en recht, Marjan Olfers. "Als ze mij ziet zie ik een twinkeling in haar ogen en omgekeerd is dat ook zo."
Wie is Thom Harinck? Thom Harinck is trainer-coach van topkickboksers en samen met Jan Plas een van de grondleggers van het kickboksen in Nederland. Harinck is getrouwd met Marjan Olfers (1969). Marjan is juriste en is vanaf 1 mei 2012 bijzonder hoogleraar sport en recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.
Luister hier.....

Van seksadvies tot dateblunders: liefdespodcasts Thom Harinck DatingOost datingsite datingbureau podcast


www.DatingOost.nl