Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Prachtig artikel in Tubantia & De Gelderlander

8 juni 2020

Alleenstaande ouderen kunnen daten met een ‘spatwandje’ op tafel in Borculo

BORCULO – Horecabezoek mag weer, tot dertig bezoekers. En dus mag er ook weer gedatet worden. Onder de vlag van DatingOost zetten matchmaker Getty Schepers en Margreet Dolphijn van de uitspanning Berkel Palace bij de Borculose horecaonderneming aan de oever van het Hambroek vrijdag weer een sessie speeddaten op. Voor alleenstaanden van 60 tot 75 jaar.

Getty Schepers. „Iets oudere singles zaten afgelopen maanden vaak alleen en afgezonderd van kinderen, vrienden en vrijwilligerswerk of clubjes.” Getty Schepers en Margreet Dolphijn houden vrijdagmiddag weer een speeddatesessie bij Berkel Palace. Geen singlescafé zoals dat eerder vaak 100 à 125 oudere alleenstaanden trok, maar een ontmoeting op kleinere schaal. Maximaal dertig bezoekers die zich van tevoren opgeven.

Coronaruitje

Romantiek puur, met een coronaruitje ofwel spatwandje midden op elk tafeltje? Schepers kan zich voorstellen dat je juist bij een persoonlijke kennismaking niet aan een mondkapje wil. Omgekeerd was in aanloop naar de coronadatingformule het idee van een hartvormig gaatjespatroon in het plexiglas geen geslaagd idee. Eén ruitje verspeeld, nog elf over. Voor de rest: per tafel desinfectiemiddel en dus mondkapjes en handschoentjes te over.

Ja / nee

Per gesprekje van een minuut of acht noteren deelnemers erna een ‘ja’ of ‘nee’ op de vraag of ze een klik voelden bij de partner. Bij een dubbele ‘ja’ worden telefoonnummers gedeeld, om de ontmoeting eventueel een vervolg te geven.

Deelnamekosten 35 euro, inclusief koffie en een hapje en drankje in de pauze. Aanmelden via DatingOost.nl of telefonisch via 0546-492899.

Uit: De Gelderlander en Dagblad Tubantia

coronaprood speeddaten Berkel Palace Borculo Gelderlander Tubantia Dating Oost datingbureau

Links matchmaker Getty Schepers (DatingOost) en Margreet Dolphijn (eigenaresse Berkel Palace Borculo)