Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Reacties deelnemers speeddate

Hieronder enkele reacties van senioren die eerder deelnamen aan een speeddate. Dit na een korte enquête enkele maanden geleden van Dating Oost.

Man (73) Wehl: Ik heb geen concrete verwachtingen, natuurlijk wel de hoop dat ik een vrouw tref met wie het klikt. Speeddaten heeft meerdere voordelen. Meer dan in bijvoorbeeld een kroeg tref je leeftijdgenoten met hetzelfde doel: contact maken. En iedereen heeft ook dezelfde ervaring: door welke oorzaak dan ook ben je een keer alleen komen te staan en wil je een nieuwe start maken. Met genoemde ervaring heb je eerder begrip voor wat de ander heeft meegemaakt. Doordat je elkaar ziet en spreekt krijg je een aardige indruk en voor mij vooral belangrijk: komt het gevoel voor humor overeen?
(meneer heeft inmiddels een relatie gevonden dankzij deelname aan een speeddate van Dating Oost! red.)

Man (70) Didam: Het grote voordeel van speeddate is, dat je mensen onbevooroordeeld gaat ontmoeten, zonder dat je iets weet over achtergronden etc. Bij internetdaten is het vaak zo dat ik eindeloos ga mailen of bellen, en dat dan soms een contact in de kiem wordt gesmoord, omdat je elkaar niet goed begrijpt. Ik zeg altijd, ik ben geen voorstander van lang mailen en bellen. Het gaat uiteindelijk om de click in de persoonlijke ontmoeting, elkaar in de ogen kunnen kijken. Soms heb ik net dat laatste duwtje nodig om tot een afspraak te komen; kies soms voor de weg van de minste weerstand, uitstelgedrag... Wanneer de aanmelding voor de speeddate is gedaan (en betaald) dan is er geen weg meer terug, dan ga ik gewoon.
(óók deze heer heeft inmiddels een relatie gevonden dankzij deelname aan een speeddate van Dating Oost! red.

Man (70) weduwnaar uit Ulft: Ik deed mee om na een rare coronatijd weer eens gezellig te kunnen daten, daar was ik wel aan toe. Wat ik ervan verwachte was dat iedereen er zo over dacht en dat klopte ook. De deelnemers maakten een redelijke relaxte indruk , degene die voor het eerst waren iets minder. Wat ik nog kwijt wil is : misschien de spreektijden iets langer maken zodat je een betere eerste indruk krijgt. Mijn ervaring is als je wat vaker mee doet het wel steeds beter gaat.
Reactie van dezelfde meneer na een geslaagde afspraak nav van een match na deelname speeddate: "Hier even een berichtje uit Ulft. Ik heb na de speeddate in Ulft een relatie met mevrouw x uit Varsseveld. We zien elkaar regelmatig en doen leuke dingen samen. Tot nu toe gaat het prima.We geven elkaar de ruimte en vrijheid. We hopen elkaar zo nog beter te leren kennen. Ik laat wel even weten hoe dit verder afloopt."
Drie maanden later opnieuw een berichtje: "Hoi Getty. Hier gaat het nog steeds goed met ons tweetjes. De band wordt alleen maar sterker ondanks de corona. We hebben ook wel veel dezelfde raakvlakken maar dan moet de klik er wel zijn. De kinderen en vrienden zijn er ook blij mee. We gaan gezellig zo door. KWW. Ik stuur je de foto nog even mee."

Vrouw (67) Aalten: "Mijn instelling: om een gezellige middag te hebben voor gesprekjes met verschillende mannen. Ik had geen verwachtingen, maar wilde ervaren hoe het zou zijn. Zoals ik hoopte dat ze zouden zijn. Keurige, correcte mannen. Verschillen: uiteraard verschillen over het verloop van hun leven. Het was een gezellige middag in een ontspannen sfeer, prima geregeld allemaal."

Man (74) Apeldoorn: "Mijn verwachting....neutraal want dan valt 't altijd NOOIT tegen. Mijn instelling waarom ik meedeed: in de hoop iemand te treffen waarmee je verder kunt in het resterende leven. En hopelijk op niet te verre afstand want een LAT verhouding viert hoogtij heb ik gemerkt maar geloof me...als het klikt dan klikt het en dan is alles mogelijk. Er waren 3 leuke, vlotte en goed uitziende dames aanwezig die IK leuk vond.
Eén ervan woonde iets te ver weg en de overige twee op 40 km afstand. Maar als je iemand leuk vindt en het klikt dan maakt afstand niks uit .
Alleen weet ik niet of de dames mij ook "leuk" genoeg vonden voor een date. Mijn ervaring ...geweldige "uitvinding" van Dating Oost want je kunt nu iemand in de ogen kijken en haar stem horen als man zijnde. Dit moet veel meer gebeuren in Nederland en voor de prijs van €35,- hoef je het niet te laten."

Vrouw (70) weduwe uit Apeldoorn: "Ik ga er met een open instelling naar toe, zo van ik ga het wel zien en laat het op me afkomen. Mijn verwachting is niet hoog gespannen, dit ook na een eerdere ervaring met een speeddate bij Dating Oost. Toch hoop je dat er een leuke match tussen zit. De heren waren dit keer heel verschillend, qua niveau, verzorgd uiterlijk en het gesprek. Een aantal oprecht geïnteresseerd, daarnaast ook heren die wel heel veel aan het woord waren. Ik vind het wel een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere singles, hoewel ik het liefst zomaar iemand zou tegenkomen, maar helaas er loopt niemand met een sticker met ik ben single erop rond."

26965-354ce484cdb9bcf1f8eea1384d82119f.jpg

26966-7a10e7a0a47d31fc1ac822b03bd369b8.JPG

26967-661d1ecbb555ad4f24a425f12e8936de.jpg

26968-526e7dfef60cc1c1f07fa1562d40897b.jpg

26969-fa467c78b893035a31cb415515215252.jpg

Alle foto's zijn gemaakt tijdens speeddates van DatingOost MET toestemming van de deelnemers op de foto.