Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Reacties/ervaringen na deelname speeddate

Reacties na afloop van de speeddates in Oldenzaal, Warnsveld en Enschede

Ik vond de speeddate zeker leuk afgelopen vrijdag. 5 minuten is wel wat kort, is het evt een tip om er 7 minuten van te maken? Verder was het leuk opgezet, goed georganiseerd. Jammer dat ik geen matches had. Ik had 2 likes aangegeven. Maar wel leuk om te horen, dat ik in totaal 5 likes had. Bij 1 of 2 twijfelde ik een beetje.

Vond het wel heel leuk en gezellig en zou zoiets graag nog een x in buurt zien. Heb echt een leuke avond gehad.


Vond het een mooie avond in Oldenzaal, goed georganiseerd.


Ik heb een erg leuke avond gehad, het was niet mijn doelgroep (leeftijd en opleidingsniveau), maar dat neemt niet weg dat het een leuke ervaring was in een ontspannen setting.

Het was een leuke en ontspannen middag in Enschede en ook het optreden van de “Tribute to the Everly Brothers” was een heerlijk stukje muziek en voor herhaling vatbaar.

Een aandachtspunt is de 5 minuten voor de gesprekjes, dit is wel heel erg kort.

Speeddate Enschede, een prima middag in een geweldige ambiance. Voor mij helaas geen klik, eigenlijk vanaf het begin al. Muziekvoorstelling erg leuk. Totaalplaatje was een gezellige bijeenkomst en goed georganiseerd.

Dank hiervoor.

Dank voor jullie snelle reactie. Jammer dat ik geen match had, maar zoals je zegt nieuwe ronde, nieuwe kansen. (Misschien in Deventer of directe omgeving?)

Als eerste mijn respect voor jullie dat jullie dit doen. Heb hier wel plezier van en na gisteren had ik er wel iets meer van verwacht, maar goed dus niet.

Ik zou zeggen ga zo verder, ik zelf persoonlijk vind dit wel een prettige manier om iemand te leren kennen.