Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

succesverhaal 70+-ers

Werden we net gebeld door een dame (73) die heel blij vertelde dat ze sinds een poos heel goed contact ♥ had met een leuke man (71).
Beide personen kenden we, want ze hadden allebei eerder meegedaan aan een speeddate.
Getty, matchmaker: "Toen ik met hem sprak op de speeddate bekende hij dat hij DatingOost niet kende. Hij had zich aangemeld nav een artikel in het dagblad. Maar na deelname aan de speeddate meldde hij zich toch aan op de datingsite. Die twee dingen, speeddaten én de datingsite; dat ging allemaal ietsje te snel en hij wilde even geen contact met de dames. Hij lag nl. 'best goed in de markt'. Daar was hij niet op berekend. Hij wou eerst even rustig op vakantie. Zij had inmiddels al contact met hem gehad en had alle begrip voor zijn reactie. Na een poosje stuurde ze hem toch nog maar 's een berichtje. Ze spraken af. Het ging gezellig, maar zij kreeg toch al wel behoorlijk snel de kriebels, vertelde ze lachend. Hij was een vrolijkerd, maakte veel grappen. Plukte hij een paar weken geleden zomaar ergens wilde bloemen uit de berm en ging zó - waar alle mensen omheen stonden op straat - op z'n knieën en vroeg haar, gekscherend, ten huwelijk. Ze gierden het uit.
Hij was een knuffelaar. 'Mijn familie leeft helemaal op sinds jij meekomt naar de verjaardagen,' had ze tegen hem gezegd. Ze genoot zo van de aanrakingen, de knuffels. Zó fijn om dat weer te voelen.
Ze had net een gezellig middagje gehad met enkele kennissen. Eén en al geklaag en gesteun over pijntjes. Pijntje hier, pijntje daar.
'Ik ga nu zo naar hem toe. Ga ik lekker koken. En vrolijke verhalen. Daar heb ik behoefte aan. Toen ik jonger was kon me dat niet schelen. Nu ga ik me aan die klaagverhalen ergeren. Hij doet dat niet. Lekker lachen. Gedurende mijn leven heb ik veel bijgeleerd. Hij had ook een goede baan. De man is ontwikkeld. We hebben fijne gesprekken.
Hij heeft een saai (mannen)huis. Heb hem met wat dingen geholpen. Daar was hij dankbaar voor. We hebben een grote plant gekocht. Een beetje opgeruimd. Hij kocht een nieuwe eettafel. Jaa, wij vrouwen, hé. Wij pakken dat zo op, haha. Hij waardeerde dat enorm. Ja Getty, we hebben het heel fijn samen. Ik heb me nu ook uitgeschreven van de datingsite. Dit wou ik je toch allemaal even persoonlijk vertellen.'
Ik heb haar gevraagd om over een paar maanden nog eens te bellen. Dat vraag ik vaak aan de singles die iemand gevonden hebben. Zo leuk om te horen.
Heerlijk zulke berichten. Ik had er vandaag nog één. Die vertel ik jullie later. Teveel op één dag...;)"

Met liefdevolle groet,

Getty Schepers
matchmaker DatingOost relatiebemiddeling

Gerelateerde afbeelding

datingoost relatiebemiddeling relatiebureau datingbureau datingsite dating oost