Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Succesverhaal kerst 2022

SUCCESVERHAAL kerst 2022 ?

Kort voor kerst meldde Anja zich af als lid van onze datingsite Dating Oost. Ze had iemand gevonden, stond vermeld in de uitschrijfmail en ze was stapel verliefd?.
We mailden terug dat we haar het geluk gunden en feliciteerden haar. Misschien had ze later nog een succesverhaaltje voor ons?…

??

We werden vrij vlot gebeld door Anja. Heel attent. Maar natuurlijk mochten we haar geluk vermelden, want dit was: ‘toch niet normaal. Hoe kón dit?’, vroegen ze zich beiden af.

Anja: “Ik stond maar sinds twee maanden op Dating Oost. Moet je nagaan! Hij was de 3e man waar ik mee datete. We gingen op onze 1e date wandelen. We hadden direct een goed gevoel. Echt heel goed. Hoe kan dit? Het is niet normaal. Hij kent toevallig ook nog al m’n zwagers. Dat gaf een vertrouwd gevoel. Met kerst stel ik hem aan m’n familie voor. Ze weten er al van. Onze beider kinderen ook. Ik ben weduwe en Henk is gescheiden. Ik ben 59 en hij is 57 jaar.

Ik voelde me alleen en wist dat alleen blijven voor mij niet goed zou zijn. Mijn man had ook gezegd dat ik een nieuwe man moest zoeken, dat maakte het makkelijker na 2 jaar alleen. Nu heeft ‘t leven weer zin. Henk heeft kanker gehad en ‘t gaat nu goed met hem. We wonen maar tien minuten fietsen bij elkaar vandaan. Hij houdt je ook gewoon zo vast. Dat is zo fijn. We zijn allebei heel verliefd. Mijn eerste keus was het liefst een weduwnaar. Mijn zus zei toen: ‘niet iedereen heeft schuld aan een scheiding’. De hele familie weet ‘t al. Ben bij z’n moeder geweest. Uit zichzelf zei hij ‘ik wil wel mee naar ‘t graf van je man’. Dat vind ik zo lief. Onze ontmoeting ging dan wel via Dating Oost, maar we zeggen beiden: ‘het voelt dat het zo moest zijn’.
Ik was namelijk kort na m’n aanmelding weer van de datingsite afgegaan en heb later gebeld of m’n profiel teruggeplaatst kon worden. Ja, ik was dat! Haha. Ik was zo geschrokken door een domme opmerking van een man. Ik wist niet goed wat te doen en heb m’n profiel verwijderd.
Later dacht ik, jee, gewoon die man blokkeren en verder. Maar ja, als dit je eerste keer is…. op een datingsite. Dit moest zo zijn. Dit moest echt zo zijn. Hij vindt dit ook wel goed dat ik ons mooie verhaal vertel, maar ik ga ‘t voor de zekerheid voor jou vragen aan hem?.

Toen ik hem nog niet kende, had ik een singlereis geboekt naar de sneeuw in Oostenrijk. Nu gaat hij met mij mee over 3 weken, geweldig!
Dit is zo mooi. Als anderen dat ook lezen is toch alleen maar goed.
Hoe kan het? Dit is toch niet normaal?”
Tien minuten na ons gesprek belde ze terug. “Ik stuur je zo een mooie foto van ons samen van een paar weken geleden. Die mag erbij”.

Update oudejaarsdag 2022.
Anja: “De kerstdagen waren heerlijk en Henk heeft een paar dagen vrij en we zijn onafscheidelijk.”

December 2022

❤️

www.DatingOost

succesverhaal dating oost datingsite datingoost