Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Uit: Hallo Losser - artikel singleparty met DJ in cafe 't Wiefke Losser

Uit: Hallo Losser 15 februari 2023


Sylvia Grunder van cafe ’t Wiefke organiseert samen met Getty Schepers van DatingOost op 25 februari een speciale uitgaansavond voor alleenstaanden in de leeftijd van ±40-67 jaar.

Hallo Losser singleparty singlescafe losser wiefke sylvia grunder Getty DatingOost dating oost datingbureau datingsite internetdating dating oost

Vaak voelen singles zich extra alleen op de zaterdagavond. Juist op die gezellige avond in het weekend. Getrouwde vrienden gaan er allemaal gezellig op uit, dat maakt het soms extra moeilijk. Sylvia Grunder van cafe ’t Wiefke, Brinkstraat 41 organiseert samen met Getty Schepers van DatingOost een speciale uitgaansavond voor alleenstaanden in de leeftijd van ±40-67 jaar.

Sylvia Grunder: “Het is echt een besloten avond. Dat is ook prettig voor de privacy voor de gasten. We hebben nu twee keer zo’n gezellige singleparty gehad en het was echt een groot succes. Mensen zeggen het elkaar aan en komen allemaal naar Losser, ook vanuit de omliggende plaatsen”.

Zaterdagavond 25 februari zijn 40+ singles welkom in Cafe 't Wiefke vanaf 20.30 uur. "Het doel van de avond is niet om te daten", benadrukt Getty. "Het is echt een uitgaansavond bedoelt om singles met elkaar in contact te brengen om gezellig te kletsen, lachen, nieuwe vrienden maken, heerlijk dansen, borrelen, maar flirten mag natuurlijk”, lacht ze. “Van de eerste singleparty afgelopen zomer in Losser zijn er twee setjes uitgekomen. Zo ontzettend fijn.”

95% van de gasten komt alleen binnen, want het contact leggen is zó gelegd tijdens het bubbeltje dat Sylvia schenkt bij binnenkomst.
Getty: "Het is altijd even spannend om die drempel over te gaan, maar wij staan óp die drempel om iedere gast persoonlijk te verwelkomen. Dat vinden wij heel belangrijk; dit voelt vertrouwd en stelt gerust”.

Entree 13,50 is inclusief glaasje bubbels bij binnenkomst en hapjes.

Vooraf aanmelden is niet nodig en een lidmaatschap van DatingOost is ook níet nodig. Graag gepast betalen, DatingOost heeft geen pin. Cafe ’t Wiefke heeft wel een pinapparaat. Er wordt deze avond gewerkt met muntjes. Meer info via www.DatingOost.nl