Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

video: Speeddaten in Enschede spannend: ‘Wie schuift aan?’

Bron: Tubantia - bekijk hier de video

Speeddaten in Enschede spannend: ‘Wie schuift aan?’

Dat blind dates ook leuk kunnen zijn voor alleenstaanden tussen de 63 en 80 jaar, blijkt donderdagmiddag in het theatercafé van het Wilminktheater in Enschede. Daar houdt DatingOost voor de eerste keer een speeddatemiddag.
De ‘first dates’ verlopen soepel en er wordt veel gelachen. „Ik heb al een leuke vrouw ontmoet. Wie weet zien we elkaar nog eens. Tenminste, als zij mij ook ziet zitten”, zegt een man.

Belletje

De speeddates duren precies 5 minuten. Als het tijd is voor een nieuw contact klinkt het geluid van een belletje.
„Vijf minuten is natuurlijk niet voldoende om iemand goed te leren kennen, maar de manier waarop een man praat kan veel zeggen over zijn persoonlijkheid. Het is prettig om mannen persoonlijk te ontmoeten, in tegenstelling tot wat vaak gebeurt op datingsites”, zegt een vrouw. Spannend, dat is het speeddaten wel. „Want wie krijg ik aan mijn tafel?”

Nummers

Op een papier kunnen de deelnemers noteren wat ze van de date vonden. Ze geven per date een ‘ja’ of een ‘nee’ aan. Het valt matchmaker Getty Schepers van DatingOost op dat het aantal ja’s vanmiddag hoog ligt. Er worden ongetwijfeld nummers uitgewisseld.

?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

Check hier het andere persbericht en vooraankondiging van de speeddate voor senioren in Tubantia 27-11-2018