Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

"We ontmoetten elkaar bij Reuring in Wehl. In december is dit bezegeld met een geregistreerd partnerschap."

Mail ontvangen:
"Hierbij even een berichtje van 2 oud-bezoekers van jullie datingavonden.
Drie jaar geleden hebben wij elkaar ontmoet in Cafe Reuring Wehl. Het was heel koud en het vroor. In december is dit bezegeld met een geregistreerd partnerschap !?? We hebben samen een huis gekocht."

DIT IS TOCH WEER EEN FANTASTISCHE MAIL?!

We mailden even heen en weer na dit prachtige bericht. Ze vertelde: een week na hun ontmoeting in 2017 gingen ze uit eten.
Zelf dachten ze dat ze elkaar een week eerder hadden ontmoet, toen drie jaar geleden...... Echter, het gezellige 45+ singlescafe in de kelder van Reuring Wehl bleek een week later te zijn geweest. Onze matchmaker keek even in het archief naar de datum in Wehl en wat denk je?? Het blijkt nu dat ze elkaar EXACT 3 jaar geleden hadden ontmoet!!! En toevallig op dezelfde datum hebben ze ook dit heugelijk feit officieel vast laten leggen.

DatingOost:
Onze singlescafe's zijn er op gericht andere singles te ontmoeten tijdens een gezellig avondje uit. Het is geen datingavond. ' Dat legt teveel druk', zeggen wij altijd. Dat twee mensen elkaar daar vinden is natuurlijk niet zo gek. Als er chemie is, dan ontkom je er niet aan. Love rules.

Ongelooflijk veel geluk wensen wij jullie ♥

??

21340-a6c037eb313ddeaead199a9f01482e3e.jpg

Team DatingOost