Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Wist je dat?....

Wist je dat je jouw profiel op 'niet zichtbaar' kunt zetten en dan wél gewoon door kunt chatten met diegene die je zo leuk vindt.
Anderen kunnen jou niet meer zien of benaderen. Diegene waar je eerder mee chatte kunnen je nog wel zien. Ga naar 'instellingen' en klik op 'mij niet weergeven op de website'.

Wist je dat wanneer je niet wil dat iemand die jij bijvoorbeeld kent en die ook op DatingOost staat, jij die persoon kunt blokkeren?
Hij/zij ziet jou dan niet meer. Je kunt dit later altijd ongedaan maken. Ga naar zijn/haar profiel en klik op 'blokkeren'.

Wist je dat je al jouw foto's kunt verschuiven? Ga naar je profiel en klik op 'foto's toevoegen/wijzigen'.
Op deze manier kies je welke foto je als eerste profielfoto wil laten zien. Wijzig dit vaak en voeg nog veel vaker nieuwe foto's toe. Die foto's representeren jou. Jij kijkt ook naar de foto's van die ander; die ander wil dat ook graag van jou zien.

Wist je dat er iedere zondag een mail naar onze leden uitgaat in jouw leeftijdscategorie, met hierin de nieuwe foto's die ze toegevoegd hebben?
Dus dáárom:
*geen foto's van veraf
*geen huisdieren als profielfoto's toevoegen (deze worden verwijderd, we zijn geen Facebook)
*geen motor of autofoto's als profielfoto (deze worden verwijderd, we zijn geen Facebook)
*NEEM DE TIJD voor nieuwe foto's
Vraag iemand in je omgeving even wat leuke foto's van je te maken met de mobiel. Ga een half uurtje naar buiten. Neem een jas mee. Wissel een keer van kledingstuk, jas, colbert, vest en shawl. Wissel van positie en achtergrond. Maak foto's van niet te veraf. Je wil elkaar ZIEN. Minimaal 6 foto's toevoegen. Je kunt tot wel tien tot twaalf foto's toevoegen. Verwijder oude foto's. Je wil niet daten met iemand van drie of tien jaar geleden....;)