Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

De reacties van deze succesverhalen zijn van singles die via de datingsite iemand hebben gevonden, maar óók via de Persoonlijke Dating.

Getrouwd!!

Na ons eerste berichtje bij Dating Oost zijn we na bijna 4 jaar op 13 januari 2020 in het huwelijksbootje gestapt in het stadhuis van Almelo. Het was voor ons beide de eerste keer, en meteen de laatste keer. Ik woon sinds september 2016 bij Wendy in Almelo, waar we met veel plezier wonen. Je mag de foto's gebruiken op jullie website en Facebook. We hopen ook dat anderen het geluk vinden wat wij in elkaar hebben gevonden.
Groeten Robin Kuipers en Wendy Barendregt

Nicolien en Alfons

Beste DatingOost,

Allereerst nogmaals hartelijk bedankt voor de bemiddeling, want zoals jullie weten is deze heel goed gegaan. Ik had beloofd ons succesverhaaltje op papier te zetten… Voor Alfons was ons afspraakje z'n 3e date en voor mij, Nicolien, de 6e man die ik ontmoette tijdens m’n inschrijving bij jullie. Het waren enerverende maanden. In den beginne moeilijk, omdat ik toch mijn verleden heb; hoogstwaarschijnlijk hebben alle ‘oudere’ singles dat…. Maar, na meerdere afspraakjes kreeg ik toch wel de smaak te pakken. De 1e man was een onderhoudende actieve, zeer sportieve jongeman waar ik enkele leuke activiteiten mee heb ondernomen. Het werd uiteindelijk niets en zo passeerden enkele amusante heren de revue. Ik vond het leuk. Het gaf weer sjeu aan m’n, toch wel een beetje inmiddels, saaie leven. En toen was daar Alfons. Pas na een paar dates ging ik hem wel heel erg leuk vinden. Hij kwam zelf ook met initiatieven om ergens naartoe te gaan. Dat waardeer ik. Met mijn ex-echtgenoot ondernam ik bijna nooit meer iets. Daarom vond ik het daten ook zo leuk. Jullie adviseerden om tijdens het daten iets leuks te gaan ondernemen en dat heb ik ook steeds gedaan. Alfons heeft dit advies ook opgevolgd. Wat leuk is om te vertellen is dat toen ik Alfons voor de allereerste keer zag ik dacht ‘hmmmm, ik weet het niet. Niet zo mijn type.’ Dat heb ik na onze eerste avond ook verteld aan de telefoon tegen Gettie. Maar ze adviseerde me niet direct te negatief te reageren en het sowieso nog een paar keer een kans te geven. Maar het was zo, de tweede keer dat je elkaar ziet is toch anders. Meer ontspannen. De derde keer was nog beter. En ja, toen was daar die echte vonk; hij sprong over. We zijn al ruim een jaar verder en meerdere vakanties gehad. Ver weg vakanties. Fantastisch. We genieten beide ongelooflijk van het leven op dit moment. Ik moet van Alfons opschrijven dat hij heel tevreden is over de koppelactiviteiten van Getty. Een enthousiaste zeer betrokken vrouw, zegt hij. Het gaat heel goed met ons en vanzelfsprekend hopen we dat dit in de toekomst ook zo goed blijft gaan. Nogmaals bedankt voor jullie inzet. Alfons en Nicolien

Rolf en Greetje - 73 jaar en verliefd?

EIBERGEN – Rolf was 71 toen zijn vrouw na een kort ziekbed op reeds 69-jarige leeftijd overleed. Zoals een ieder die dit heeft meegemaakt had hij verschrikkelijk veel verdriet, na een samenzijn van 50 jaar! Op aandringen van zijn kinderen pakte hij het leven weer op middels diverse vrijwilligerswerkzaamheden, maar dat gaf ’s avonds toch niet de voldoening die hij enigszins hoopte te vinden. ‘Altijd kom je weer alleen thuis hè, dat is zo’n hard gelag. Mijn zoon adviseerde me uiteindelijk een relatiebureau te benaderen. Ik belde DatingOost, omdat zij bemiddelen voor 50+ers én alleen in het oosten van het land. Dat sprak me het meeste aan. Er volgde een gesprek en er werd een karakteristiek van me gemaakt. Vanaf dat moment viel er regelmatig een witte envelop in m’n brievenbus met daarin een partnervoorstel. En met de derde dame klikte het!’ Rolf glimt van plezier. ‘Ja, ik ben verliefd, op deze leeftijd! Natuurlijk denk ik nog veel aan mijn vrouw en Greetje (72) is haar man ook niet vergeten. Desondanks hebben we het nu wel fijn samen. We kunnen weer zeggen dat we opnieuw genieten van het leven, zolang ons de tijd nog rest.’ Er staat een gedenktafeltje met foto’s van beide overleden partners in een hoekje van de woonkamer. Er heerst een warme, gezellige sfeer in dit huis. Greetje is druk met koffie en koekjes en knikt steeds vriendelijk lachend richting Rolf. Is zij ook verliefd of kun je zeggen houden van? ‘Ik ben verschrikkelijk op Rolf gesteld en ben blij dat ik deze stap heb genomen. Anders had ik Rolf nooit ontmoet. En toch woon ik maar 15 minuten van Eibergen en kom hier regelmatig, want mijn schoonzus woont hier. Ben ik verliefd? Ik voel wel steeds kriebels, ja, dat is verliefd hè?’

Voor meer informatie over Persoonlijke Relatiebemiddeling kan gebeld worden met DatingOost 0546-492899
Geef jouw toekomst weer glans, een nieuwe relatie.

Na heel veel verdriet is Ab (63) weer verliefd

TUBBERGEN – Ab (63) maakt er geen geheim van. Na zijn jarenlange verdriet lacht het leven hem weer toe. Hij is verliefd! Zijn vrouw overleed 4 jaar geleden na een langdurig ziekbed, Ab was er kapot van. ‘Het verdriet krijgt uiteindelijk een plek’, weet Ab nu. Hij trok zijn stoute schoenen aan en schreef zich vorig jaar in bij een relatiebemiddelingsbureau dat zich alleen op Oost Nederland richt. En dat veranderde zijn leven op slag. ‘Dat had ik echt nooit verwacht’, glimlacht Ab. ‘Ik wou absoluut niet de rest van mijn leven alleen blijven. Mijn kinderen stimuleerden me ook hierin.’ In zijn luie stoel in de serre kijkt Ab grijnzend naar buiten in zijn ruime nieuwbouwwoning in Tubbergen. ‘De consulente van het bureau zocht voor mij geschikte kandidaten en daarvan kreeg ik de profielschetsen thuisgestuurd. Bij het 3e partnervoorstel was het raak, dat was Annie uit een klein plaatsje hier vlakbij. We spraken af bij Tante Sien voor een kop koffie en eventueel later een wandelingetje. Beiden voelden we direct dat het goed zat, alhoewel Annie erg nerveus was. Na een uur voelde ze zich pas wat ontspannen, zei ze me later.’ Annie (59) stond sinds een paar maanden ingeschreven toen ze de brief ontving met hierin de karakteristiek van Ab. Hij woonde mooi dicht in de buurt, één van de voorwaarden van Annie. ‘Ik ben al bijna 20 jaar gescheiden en had nooit zo’n behoefte aan weer een relatie. Natuurlijk denk je er wel eens aan. Totdat mijn vriendin me op een advertentie van Dating Oost wees. Een bureau dat alleen maar bemiddelt met alleenstaanden in Oost Nederland. Ik praatte er veel met mijn vriendin over en zij trok me over de streep. Hoe modern we tegenwoordig ook zijn, er rust soms toch nog een taboe op. En dat is niet goed, want ik voel me zo fantastisch de laatste maanden. Daarom wil ik mijn verhaal ook vertellen. Wij schamen ons er niet voor.’
Ab en Annie lachen naar elkaar en praten over de verschillende manieren om een relatie te krijgen. Dat wanneer je auto stuk is, je ook naar een garage gaat. Het is niet gek dat, wanneer het je zelf niet lukt om een nieuwe partner te vinden, je daar dus best hulp bij mag zoeken…..

Voor meer info bel Dating Oost, Almelo 0546 – 49 28 99
www.DatingOost.nl


©2012

Wellicht leuk om te weten

“Hoe leuk wil je het hebben?”

Na 2 maanden lid te zijn geweest van Dating Oost, kwam ik in contact met een vrouw die een profiel had zonder beschrijving en zonder foto’s.
Alleen een nickname, leeftijd en gemeente, verder niets.
Op de een of andere manier intrigeerde mij dat. Wie is deze vrouw, die zich niet blootgeeft?

Ik stuurde haar een berichtje met de vraag; “vertel eens iets leuks over jezelf”.

Twee dagen later kreeg ik als antwoord “Hoe leuk wil je het hebben?” (met een knipoog).

In de communicatie die volgde lichtte ze een tipje van de sluier op en mijn gevoelens werden aangewakkerd.

Daarna ging het in een treinsnelvaart en kunnen we na vele ontmoetingen zeggen dat we veel dingen met elkaar gemeen hebben.

Wij hebben nu sinds een aantal maanden een fijne en warme relatie.
Mijn gevoel was juist en dat dankzij Dating Oost!

Hartelijke groet,

Ria en Rob

Verliefd na deelname drive-in speeddate

Hij (69): '"Een lot uit de loterij! Ze is spontaan, haar ogen, haar fonkelende ogen." En dit allemaal terwijl ze in de auto zitten voor hun gezamenlijke eerste weekje weg.
"Ik keek naar haar in de pauze en zag dat ze een wijntje dronk, toen was het goed;)"
Zij (69): "Het is vlot gegaan. Ik vind hem leuk. Wel beetje gek dat hij nu naast me zit en ik dat tegen jou zeg. Hij is geïnteresseerd. Ik vind hem leuk, lief en aardig. Ik ken zijn woonomgeving goed, want m'n broer woont daar ook. We maakten meteen goede afspraken. Het ging me nl. iets te snel in het begin. Even een paar dagen ertussen. Maar, we hebben zoveel gespreksstof. We hebben geen bakje nodig met vragenkaartjes. Er vallen geen stiltes. En nu gaan we samen een weekje op vakantie. Een mooie test. We hebben dezelfde muzieksmaak. De weekenden zijn we bij elkaar. We hebben beide onze partners verloren. En we hebben de wederzijdse kinderen al ontmoet; het gaat hard, ja."
Hij: "Ik vind dat speeddaten een efficiënt systeem. Het was voor mij de eerste keer. Ze was voor mij de 2e dame tijdens die speeddate. Ik weet niets meer van de andere dames. Heel belangrijk zijn die 7 à 8 minuten. Wij waren nog lang niet klaar met praten. Als het stilvalt...ja, dan...
Ja, ons beider ego is best gestreeld."

Reactie van DatingOost:
Mevrouw had al vaker een singlescafe van DatingOost bezocht en al een paar keer gezellig meegedaan aan een speeddate voor senioren. En zo zie je maar, plotseling is HIJ daar! Ze zou ons gaan missen, appte ze ons later.

april 2021

afgelopen zondag samen appels gaan plukken in een boomgaard

Prille liefde

“Via DatingOost vond ik, in eerste instantie... een leuke vrouw om mee uit te gaan.
We zijn ter kennismaking een dag naar Zutphen gegaan, maar ook een dagje naar het strand in Noordwijk en naar de Beekse Bergen.
Na de eerste afspraak voelde het goed, dus kwam er een vervolgafspraak. Diverse keren uit eten geweest en afgelopen zondag appels gaan plukken in een boomgaard. Het toont aan dat we beiden diverse interesses hebben.
Tijdens de gesprekken blijkt dat we allebei het gevoel hebben dat we elkaar al veel langer kennen dan nog maar 6 weken.
We wonen dicht bij elkaar. De afstand tussen Didam en Duiven is niet groot. Binnenkort gaan we een paar dagen met vakantie naar een kasteel. We zijn niet elke dag bij elkaar, maar als het kan reserveren we steeds een dag per week of weekend voor elkaar.
Nu bouwen we aan een relatie, waarbij ‘samen’ centraal staat. Zo kan een date via Dating Oost lopen.”

Dit is zo lief. Zo attent om dit even met een leuk succesverhaaltje te vertellen.
Vanzelfsprekend wensen wij jullie ongelooflijk veel geluk.

oktober 2020

Allebei onwennig naar een speeddate van Dating Oost

Mevrouw heeft dit zelf geschreven en naar DatingOost verstuurd. Prachtig!

Annelies (67) en Berend (74)
“Tja.... een man en een vrouw voor het eerst op zoek naar een partner..... allebei onwennig naar een speeddating van Dating Oost.
Al bij de auto ontstond er een gesprek...voel jij je ook zo ongemakkelijk? Maar eens zien, hoe dat daten in zijn werk gaat. Samen praten, voor het circus begint. In de pauze weer samen iets drinken. Bij beiden een gek gevoel. Hoe vond jij het? De tweede ronde, weer kwamen ze elkaar tegen. Ze bleven praten. Na afloop met anderen even nazitten, dat was ongemakkelijk.
Na een paar dagen eindelijk het verlossende mailtje, allebei gekozen voor een tweede date. Ze maakten snel een afspraak. Samen lunchen en die ontmoeting even laten bezinken.
Tja... en toen maakte de vrouw een grote fout... ze viel over het leeftijdsverschil.
Hij datete niet meer, voelde zich er niet fijn bij en zij.... zij ging het datingcircuit in op zoek naar de juiste partner. Ze kwam heel af en toe een leuke man tegen, maar zodra ze hem beter leerde kennen, bleek het geen goede match te zijn. Ze dronk heel wat kopjes koffie op het terras met alleenstaande mannen. Met onverzorgde mannen, met een groot gat in het shirt of een vlek in de broek... → naar de zijlijn. Mannen, die gefrustreerd waren en zich niet konden binden....... geen energie in stoppen. Mannen, die met hun rijkdom te koop liepen...bla..bla.. bla. Mannen, die een dak boven hun hoofd zochten.... geen kans. Mannen zonder humor, mannen met ellendige verhalen, ze hoorde heel wat aan. Om het goede gevoel bij een man te krijgen....dat lukte haar maar niet. Soms verdween ze al van het terras voor de koffie op was.....
Na een jaar sukkelen, stelde haar dochter de vraag: 'Met wie had je nu de leukste date, mam?' En het antwoord kwam snel: Berend van de eerste speeddating! 'Zoek eens contact!'
Hij werd gevonden op Facebook en ze vroeg naar zijn leven. Hij was nadien niet meer op zoek geweest, was nog alleen. Na veel berichtjes heen en weer werd er een tweede afspraak gemaakt.......Zij stapte over het leeftijdsverschil heen, zo'n leuke man, zo empathisch, zo echt en puur....die man zocht ze.
Dit verhaal heeft een happy ending. De vlinders fladderen bij allebei. Ze hebben bij elkaar gevonden wat ze zochten.
De datingwereld is onzeker, tot je de ware liefde vindt.”

September 2020

Getrouwd!!

Succesverhaal DatingOost.
Onze eigen matchmaker Getty vertelt: "In 2009 werd ik gebeld voor informatie over Dating Oost.
Ik weet het gesprek echt nog goed. Het was leuk en vrolijk. Ik verwees haar naar onze datingsite en vertelde dat ik voor jongeren (ze was toen 38 of 39 ongeveer) geen Persoonlijke Bemiddeling (meer) deed. Nu alleen nog voor 60 jaar en ouder.
Ze schreef zich in en stuurde een berichtje naar o.a. André uit Den Ham. Maar hij was een weekendje weg. Kan me nog herinneren dat ze me dat later vertelde. Na enkele dagen reageerde hij pas en na enkele dates was het raak tussen hen.
Ze schreef me in augustus 2010 dit: 'Het is eigenlijk allemaal best snel gegaan tussen ons. Vorig jaar november was er het eerste e-mail contact en na wat heen en weer gemaild te hebben, hebben we op sinterklaasavond elkaar voor het eerst live in een cafeetje in Raalte ontmoet. Het was een hele gezellige avond en we hebben heel wat af gebabbeld. Een week later hebben we samen op de Holterberg gewandeld en hadden onze gesprekken wat meer diepgang. En weer een week later is André (Den Ham) voor het eerst bij mij thuis in Apeldoorn geweest.

En tsja, sindsdien is de liefde tussen ons alleen maar meer gaan opbloeien. We komen beiden uit hetzelfde milieu (arbeidersgezin), spreken beiden dezelfde taal (ABN en dialect) en alles voelt wederzijds zo goed en vertrouwd aan. Dromen we of is dit de realiteit? We genieten intens en met volle teugen van elkaar.

Eind mei zijn we samen voor 10 dagen naar Schotland op vakantie geweest. We hebben een rondreis door de Schotse Highlands gemaakt en hebben er een paar dagen Edinburgh aan vast geplakt. Het was een schitterende en fantastische vakantie en tsja daar in Edinburgh hebben we besloten om te gaan samenwonen. Onze liefde voor elkaar is zo puur en hecht dat wij de rest van ons leven graag met elkaar willen delen.

We hopen in het najaar de daad bij het woord te kunnen voegen. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.
De ultieme relatietest: het in elkaar zetten van een PAX-kast van Ikea hebben wij inmiddels goed doorstaan.

Langs deze weg willen wij jullie (i.c. Dating Oost) hartelijk bedanken voor jullie internetbemiddeling. Jullie hebben aan de bakermat van ons liefdesgeluk gelegen en wij zullen ons dat altijd blijven herinneren en uitdragen.

Dating Oost een begrip in Oost-Nederland, een datingbureau dat actief is (singleparty), gemoedelijk en Getty een echt “mensen-mens” is.
Dank je wel voor alles en heel veel succes met jullie missie toegewenst!
Groetjes Andre en Gerda'
Aug.2010

Bijna ieder jaar krijgen we een kerstkaart.
Verheugd mailde ze me in 2012 dat ze een baby hadden gekregen! Iets wat ze nooit meer hadden gedacht of verwacht.

'Hoi Getty,
Hierbij tref je zoals gisteren afgesproken een paar foto’s van onze trots, ons oogappeltje R.
Nogmaals hartelijk dank voor je telefoontje.
Wij zullen onze dochter (als zij groot is) vertellen hoe papa en mama elkaar ontmoet hebben.
Jouw naam, jouw warmte en persoonlijkheid zal daarbij zeker niet ontbreken.
Getty, wie weet spreken we elkaar nog eens.
Blijf gezond en heb plezier in alles wat je doet!
Groetjes Gerda en Andrė'
april 2012

Zo tof, zulke lieve woorden als iemand dit aan je schrijft ? Moesten mensen eens vaker doen ?
Ze zijn zoooo gelukkig met hun dochter.
Na weer een tijdje stuurde ze een mail dat ze een nieuw huis hadden laten bouwen in Apeldoorn.
En nu, 2023 (!) belde ze om me persoonlijk te vertellen dat ze waren getrouwd. Of ik nog wel wist wie ze was? Hahaha, ja natuurlijk wel! Alles bewaard, kaartjes en mailtjes.
Na al die jaren getrouwd. Geweldig! Zij had hém gevraagd. En hij wilde graag met haar trouwen, had ie geantwoord. Lief, hè.
Ons gesprek duurde 40 min. Ze werd nog even emotioneel toen ze vertelde dat haar vader al rond haar 30e was overleden en ze het zo erg vond dat die er nu niet bij kon zijn. Het was een heel mooi feest geweest met al hun dierbaren. Ze wilde geen trouwjurk, want ze was niet zo’n type. Hij wilde ook geen kostuum. Ze zagen er prachtig uit.
Hun dochter is nu 11. Het kind stráált op de foto’s! En ja, ik mocht dit op de website van Dating Oost plaatsen! 'Dan kan ik weer PR voor je maken aan m'n collega's op het werk die nog single zijn en ook naar de liefde hunkeren.'
Ze vertelde dat ze altijd tegen iedereen vertelde hoe ze elkaar hadden ontmoet.
'Het jaarlidmaatschap van Dating Oost is nu nog steeds maar €49,95 hé, Getty? Ik heb toentertijd ook maar €39,95 betaald. En zie, zie wat het me heeft opgeleverd!'

Super mooi verhaal dit, hé❣️"

Getty
matchmaker Dating Oost

Janny en Johan

febr. 2012

Janny: Ik ben al sinds 1993 gescheiden en had alles prima voor elkaar. Prima baan en mooi koopappartement. Goed contact met mijn kinderen die het ‘allemaal goed doen’. Maar, natuurlijk zoals iedereen dit voelt die alleen is, of diegene die dit herkent die ook eens single was, je bent en blijft alleen en soms eenzaam op willekeurige momenten. Ik zag een advertentie in het dagblad en schreef me uiteindelijk in bij Dating Oost voor relatiebemiddeling. Mijn inschrijfjaar werd ruim overschreden. Gedurende m’n inschrijving ontmoette ik meerdere leuke mannen, met sommige vaker uit geweest. Maar Getty belde me ook na m’n inschrijving nog wel eens op met de vraag ‘Heb je al een nieuwe vriend?’. Hartstikke lief. Ze zei het ook eens tegen me, ‘Ik gun het je zo!’. Plots belde ze weer met een leuk voorstel. Dít was hem, zei ze. Ik maakte een afspraak en we hadden direct een ongelooflijke klik. Ik rook en hij zocht een partner die niet rookte. Zelfs dát kan goed gaan. Concessies doen...
Ik had als wens uitgesproken dat ik een vriend zocht waarmee ik op een camping op een kratje bier kon zitten en waarmee ik op een feest een wijntje kon drinken. Dat had Getty altijd onthouden en deze man kon dat, zei ze verwachtingsvol.
We gingen vrij vlot op vakantie naar Spanje waar een vriendin van me een groot feest gaf en waar ik sowieso naartoe zou gaan. Nu ging hij mee en samen vertrokken we in onze nieuwe caravan. Ik heb m’n appartement verkocht en woon nu bij hem. Natuurlijk zijn er, net als in een ‘normaal huwelijk’ kleine strubbelingen. Het wederzijds contact met de kinderen, en kinderen onderling, is goed. Het woord trouwen is gevallen, maar niets overhaast. Zo gaat het ook goed.

Avonden lang met elkaar aan het appen

Gekletst over van alles en nog wat. Na een week hebben we elkaar ontmoet, het gaat tenslotte toch om de klik als je elkaar 'live' ziet. Die klik was er zeker. We hebben een grote wandeling gemaakt samen met mijn hond en hebben daarna ergens een broodje gegeten. Inmiddels hebben we elkaar al vaker gezien en zijn bij elkaar thuis geweest. Ik denk dat ik geen betere match had kunnen hebben. Het voelt heel fijn voor zowel hem als voor mij. Wij vertrouwen op een mooie toekomst samen.
Voor ons heeft dating oost zeker wel gewerkt!
Ik wens anderen net zoveel succes ermee als wij gehad hebben;-)
Groetjes Joyce"


www.DatingOost.nl/succesverhalen

Betaalde liefde? Já, het bestaat

Betaalde liefde? Já, het bestaat

ALMELO – Liefde is niet te koop, zegt men wel eens. Maar is dat echt zo? Daar denken Johan en Marja anders over. De trouwdatum staat vast en ze hebben er toch echt voor betaald om elkaar te ontmoeten. Aan het woord is Getty Schepers, ze runt al jarenlang een relatiebemiddelingsbureau in Almelo voor alleenstaanden uit Oost-Nederland in de leeftijd van 50-80 jaar. Johan (64) en Marja zitten dolgelukkig op de bank van hun nieuwe woning op de Markgraven, terwijl Getty vertelt, met koffie en gebak op tafel.

"Johan schreef zich een paar jaar geleden in. Hij is weduwnaar en had een goede relatie met zijn vrouw. Ze genoten echt van hun leven, vertelde hij mij tijdens het intakegesprek. Ze konden het zich permitteren om later veel te reizen. Vroeger skivakanties met de kinderen en nu samen naar verre oorden en zelfs een cruise was nog voor hen weggelegd, alvorens het noodlot toesloeg. Ze vierden het leven, ook nadat Johan zijn zaak al op zijn 55e verkocht. De kinderen waren al getrouwd toen zijn vrouw plotseling ziek werd. Het ging snel bergafwaarts en ze overleed binnen drie maanden aan een ernstige vorm van kanker."
Johan vult aan met tranen in zijn ogen: "Het was alsof de wereld van mij en mijn kinderen stil stond. Ik was nog zo jong. We waren nog niet eens grootouders. Gelukkig hebben we samen intens genoten van de trouwerijen van onze kinderen. De ziekte overviel ons. We hadden er geen grip op. Van een gezonde vrouw eindigend als wrak. We hadden ons hele leven keihard gewerkt. Gelukkig had ik mijn bedrijf op tijd verkocht en mijn vrouw nam ook ontslag als beleidsmedewerker capaciteitsmanagement. Ze had een fantastische baan, maar toch kozen we samen voor de vrijheid. Wat ben ik daar dankbaar voor. Na jaren van groot verdriet wezen de kinderen me op Dating Oost. De schoonvader van mijn dochter had via Dating Oost óók iemand ontmoet en was alweer jaren een gelukkig man. Ik belde voor informatie en er volgde een zeer uitgebreid intakegesprek, face to face, en daarna ging alles via de post of mail, naar gelang wens. Wanneer Getty Schepers een juiste kandidaat voor me had kreeg ik een brief thuis met de profielbeschrijving van de dame in kwestie en kon ik haar bellen. Zij had mijn profiel inmiddels ook ontvangen, met voornaam, woonplaats en telefoonnummer; verder geen privacy gevoelige informatie. Ik ontmoette meerdere leuke dames tijdens dat inschrijfjaar; we gingen wandelen, naar musea, uit eten, naar Ootmarsum, zelfs naar de dierentuin in Nordhorn. Een geweldig leuke tijd. Ik bloeide helemaal op van de gezelligheid die me dit bracht. En toen kwam Marja. Ik zag haar en ik werd warm van binnen. Ik wist niet wat me overkwam."
Marja (62) begint te lachen. "Ik had hetzelfde. Bijzonder, hè. Die eerste blik toen we elkaar aankeken tijdens het handen schudden", lacht Marja verliefd, "die is onvergetelijk. Onze eerste afspraakjes waren zo speciaal. We genoten beiden van ieder moment. Daar had Getty ons ook op gewezen. Elkaar niet thuis gaan ontmoeten, maar juist samen leuke dingen gaan ondernemen. Dan leer je elkaar op een geheel ontspannen manier kennen. Ik ben gescheiden zonder rancune. Mijn ex-man is ook weer gelukkig. Echter, dit met Johan is zo bijzonder. Ik zou bijna zeggen dat ik nog nooit zo gelukkig ben geweest. Dat is natuurlijk niet zo; toen ik vroeger trouwde en kinderen kreeg was ik ook echt gelukkig. Ik had een eigen bedrijf en heb dit vorig jaar ook verkocht. Nu reizen Johan en ik samen de hele wereld over. We houden van fietsen en wandelen. We zitten eigenlijk sportief gezien nooit stil. Onze kinderen kunnen goed met elkaar overweg. En tot mijn grote verbazing ging Johan onlangs voor mij op de knieën. Echt geweldig. Ik wist niet wat me overkwam. Met een doosje in z’n hand… met ring. Zo mooi en romantisch. Ja, Getty had dit goed gezien. We passen echt bij elkaar."

Voor meer informatie over persoonlijke bemiddeling via DatingOost.nl tel. 0546-492899

Uit:
Almelo’s Weekblad
21 maart 2017

Succes na Speeddate senioren

Succesverhaal na deelname speeddate: 29-8-19 Beste Getty,
Tijdens de speeddate van 4 augustus 2019 in Warnsveld bij De Pauw hebben ❤️ (63) en ik (67) elkaar ontmoet.
Bij binnenkomst kwam ze bij mij zitten en het voelde meteen goed voor ons beiden.
Na afloop nog veel met elkaar gepraat en we hebben elkaar al veel gezien.
Mijn enige ja blijkt de juiste te zijn geweest.

We voelen heel veel voor elkaar en delen vele interesses en hobby’s.
We houden je op de hoogte over het verdere verloop.
Lieve groeten X
——————-

3-11-19
Het gaat heel erg goed met de liefde.
❤️ en ik zijn hevig verliefd en in onze tweede jeugd.
We zijn veel bij elkaar en gaan in maart 5 weken naar Australië. Ze heeft daar een zoon wonen waar ze elk jaar naar toe gaat.
Het kan toch raar lopen in het leven.
Toen je mij vroeg om naar de speeddate te komen had ik er niet zo’n zin in omdat 4 augustus de verjaardag van mijn overleden vrouw was. (We hadden meneer gebeld, omdat we net een paar heren tekort kwamen. Hij had al eens eerder meegedaan en kenden hem. red.)
Ik heb toch maar ja tegen je gezegd en zie hier het resultaat!
We hadden meteen een goede klik.
Toen ze bij mij aan tafeltje 10 kwam zitten voordat de speeddate begon voelde het al gelijk goed.
Ik zei tegen haar ‘we blijven als het begint gewoon allebei hier zitten.’
Gelijk allebei JA ingevuld.
Hoe kan het toch dat er direct zo’n goed gevoel is als je elkaar net ziet.

Alleen had ik ook een heel goed leven en was blij met mijn 3 zoons en de kleinkinderen, maar juist dat kleine stukje om weer gelukkig te zijn was er niet meer.

Dat heb ik nu weer gevonden!

Heel veel dank.

We houden je op de hoogte.
Groeten,....

Natasja & Ferry

augustus 2010
Beste mensen van Dating Oost,

Naar aanleiding van jullie verzoek om ons succesverhaaltje te sturen, vonden wij het tijd worden om dat maar eens te doen. Mijn naam is Ferry. Ik studeerde aan de UT en schreef me vorig jaar in op jullie datingsite. Ik kom van oorsprong uit Arnhem, woon er nu weer, maar was toen woonachtig in Enschede. Dus Dating Oost was precies goed voor mij… Had al eens gekeken op die andere grote massale sites, maar was daar snel klaar. Niks voor mij. Vreemde reacties (rare voorstellen) volgden in mijn mailbox en ook nog eens vanuit alle windstreken. Profiel verwijderd dus. Ik las enkele artikelen in de krant over jullie datingsite, een datingsite als toevoeging op jullie persoonlijke relatiebemiddeling, alleen voor Oost-Nederland. Dat kan ik me nog goed herinneren. Het leek me wel wat. Kortom ik schreef me in, leuke…? foto erbij en na een paar weken kreeg ik een e-mail van Natasja. Kort bericht, doch ik raakte geïnteresseerd. We mailden wat heen en weer. Na twee weken een afspraak gemaakt en we gingen gezellig uit in Enschede. Natasja komt uit Zwolle, zij studeert daar aan de kunstacademie ArtEZ. Het gaat nu al heel lang goed met ons en onze relatie en we maken plannen om te gaan samenwonen! We zijn hartstikke content met dit besluit en wilden dat wel even delen met Dating Oost. En dit ook vertellen tegen andere singles. Good luck. En bedankt!! Natasja en Ferry

Anita en Nico 'Niemand gelooft me!'

Beste Dating Oost,
Na twee keer gebeld te bellen voor informatie trok ik de stoute schoenen aan. Ik schreef me na een huwelijk van 30 jaar in bij een relatiebemiddelingsbureau. Dat zou niemand gaan geloven. Heb het eerst ook tegen niemand verteld, alleen tegen mij beste vriendin. Daarna wel, hoor. Tegen mijn kinderen en broer en zus. Ze reageerden zó leuk! Ik heb twee mannen ontmoet, erg aardig. Mankeerde echt niks aan, maar we hadden niks samen. Dat kan. Toen kwam Nico. Ik was direct weg van hem. Beiden onze partners verloren. Tja, het gebeurt. Hij vond mij ook leuk, zei Nico. Gelukkig maar. Ik kom uit Gorssel en Nico uit Zutphen. Perfect. Het kon gewoon niet mooier. We zijn nu echt heel gelukkig samen. Eigenlijk heb ik wel eens gedacht dat me dat nooit meer zou overkomen. Ontzettend bedankt Getty van Dating Oost, jij hebt ons bij elkaar gebracht! Met een hartelijke groet, Anita en Nico

Ze gaan trouwen mei 2022

“Wij gaan trouwen! En wat een ander daarvan denkt, maakt ons helemaal niets uit.”
Rika & Rogé merkten dat andere mensen een mening hadden over hun liefde en keuze voor elkaar. Gelukkig gaan ze hun eigen gang.
Ze ontmoetten elkaar op onze eigen datingsite, gericht op de singles bóven de 40.
Rika werd na het overlijden van haar man gestimuleerd door haar zus en dochter om weer op zoek te gaan een leuke vriend: “Papa zei, blijf niet alleen. Mam, we gaan een profiel voor je aanmaken op DatingOost.” Rika wilde niet op Lexa of Tinder. “Ik wou iemand uit de buurt.” Met dochter en kleindochter gingen ze aan de slag en binnen een dag had ze 8 reacties. Ze was blij verrast.
De dochters van Rogé stonden hun liefdevolle vader zoveel mogelijk bij waar ze konden, maar de eenzaamheid was groot na het verlies van zijn vrouw en toen kwam ook nog eens corona….
Na drie herseninfarcten kreeg hij ondersteuning van InteraktContour (voor mensen met niet aangeboren hersenletsel). Gelukkig herstelde Rogé goed, hij is alleen soms snel moe. Daarom begrijpen deze twee geliefden elkaar zo goed, want ook Rika kreeg jaren geleden een herseninfarct.
Zijn consulent van InteraktContour adviseerde Rogé DatingOost te proberen na zijn mislukte Lexa en Tinderpogingen ‘alleen maar singles van over ver’, zei Rogé.
Zij hielp Rogé met zijn profiel en maakte een foto van hem op het terras van McDonald's, zijn absolute NIET favoriete restaurant. Op basis van maar één profielfoto spraken ze af voor een wandeling in de natuur. Rogé: “Ik zag haar al op de parkeerplaats en dacht, dát is ze! En ‘s avonds zeiden we lichtelijk in de wolken tegen elkaar, wat is hier vandaag gebeurd?? Bizar!”
Ze werden verliefd en kochten samen een vouwwagen, de eerste kampeerervaring van Rika. Echter, Rogé had al in z’n profieltekst aangegeven dat ie een fervent naturist was en dit niet op zou geven. Dus de camping werd een naturistencamping. Rika vond het geen probleem en vond de ervaring zelfs heerlijk.
Dit geeft maar weer eens aan dat je als single niet over elk hobbeltje moet vallen als je een profieltekst leest. Ga gewoon de ontmoeting aan.
Na de 1e wandeling zeiden de twee tortelduifjes tegen elkaar: “er is meer tussen hemel en aarde. Er zitten er boven twee die ons samen hebben gebracht. We hebben samen zoveel toevalligheden, dat het niet meer toevallig is.”
Als voorbeeld: tijdens de uitvaartdienst zong de kunstzinnige Rogé samen met zijn dochter The Family Tree van Venice.
Tijdens het verlaten van de begraafplaats, na de teraardebestelling van de echtgenoot van Rika, werd hetzelfde liedje gedraaid.
Beide hebben bijvoorbeeld in de trouwring een aandenken van hun overleden partners. De een heeft de vingerafdruk en de ander heeft de as verwerkt in de trouwring.
Toen vroeg Rogé haar ten huwelijk. “Het moment was gewoon daar. Het voelde goed. Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen. We houden van elkaar.”
Rika: “We voelen elkaar goed aan. We denken over veel dingen hetzelfde. We lachen en klieren veel. Mijn huis staat nu net te koop. Ik ga bij Rogé wonen in Vriezenveen. Hij woont in een bijzonder gezellige straat met veel leuke en attente buren. Een oudere kennis van mij vroeg: ‘vind je het niet te snel…?’ Of ik haar goed kende? Nee, gewoon een kennis.”
Rika en Rogé gaan in mei 2022 trouwen in het Historisch Museum van Vriezenveen. Rogé: “Dat was voorheen het gemeentehuis. De oude trouwzaal wordt speciaal voor ons in ere hersteld. Dat waarderen we enorm. Twee fossielen gaan trouwen in een Historisch Museum, haha.”

Wat fantastisch dat ik hun verhaal mocht opmaken. Deze twee gelukkige mensen die zich van niets of niemand iets aantrekken en gewoon de weg van de liefde volgen.
Februari jl. werd DatingOost benaderd door de redactie van het televisieprogramma Op1 met toen nog de presentatoren Paul de Leeuw en Astrid Joosten op de vrijdagavond. Of we in de uitzending wilden ter ere van Valentijn met een verliefd koppel dat elkaar had ontmoet tijdens corona en bemiddeld door mij. Dus niet via onze datingsite. En ja, die waren er wel. Maar na diverse telefoontjes zei niemand ja. Rogé en Rika wilden wel, maar zij hadden elkaar ontmoet via onze datingsite. Zo’n stelletje hadden ze al. Het ging puur om persoonlijke bemiddeling. Uiteindelijk sneuvelde het gehele item…. Jammer. Maar, met deze trouwdatum in zicht vond ik het een mooie aanleiding om tóch over deze twee te schrijven. Met de hoop dat meerdere alleenstaanden zich gestimuleerd voelen om door te pakken, ga weer op zoek! Blijf niet alleen. Er is genoeg ruimte in je hart voor de liefde.
————
Foto: Getty Schepers samen met Rogé & Rika

DatingOost:
-Persoonlijke Bemiddeling 60+
-Online dating 40+
-Speeddates
-Singlesparty’s
Tel. 0546-492899
www.DatingOost.nl

#twenterand #datingsite #internetdating
#vriezenveen #datingoost #onlinedating #datingsite #datingbureau #relatiebemiddeling

Jij bent toch dol op een succesverhaal?

Tussen 2015 en 2017 bezocht ik regelmatig de singlecafé’s van Dating Oost. Dat waren over het algemeen goed georganiseerde, gezellige en ontspannen avondjes uit. In deze periode heb ik enkele leuke afspraakjes/dates gehad, maar tot een relatie leidde dat niet. De laatste keer dat ik zo’n avond bezocht was op 20 mei 2017, Dating Oost organiseerde een dansclinic bij dansschool Eppink in Deventer. Enkele weken daarvoor was ik in Wehl en daar zag ik een goedlachse vrouw met een uitstraling waar ik warm van werd. Zij begaf zich echter de gehele avond in een gespreksgroepje en ik was te schuchter om er bij te gaan zitten. In Deventer kreeg ik echter een tweede kans, ik zag haar binnen komen en wist één ding zeker: voor de avond voorbij is zal ze nu wèl weten wie ik ben. We maakten al snel contact en gedurende de avond zochten we elkaar een paar keer op. Het bleek dat wij meerdere overeenkomsten hadden en toen we erachter kwamen dat we beiden in Zutphen wonen besloten we om snel eens af te spreken. De volgende dag zaten we al samen op het terras en daarna ging het snel. Ruim een week later werd ik op haar verjaardag al voorgesteld als ‘de nieuwe vlam’. Een vlam die sindsdien hevig brandt, al vijf jaar! We hebben elkaar helemaal gevonden en pakken regelmatig onze reistas om er een paar dagen tussenuit te gaan. Ruzie hebben wij nooit, maar een leven zonder goedmaakseks vind ik helemaal niet erg! Zij is het beste wat mij ooit is overkomen en wij hebben het volste vertrouwen in een gezamenlijke toekomst. Getty bedankt voor het leggen van het fundament, de rest moet je als bezoeker uiteraard zelf doen. Eric & Willy

DatingOost krijgt boekje aangeboden

Foto: Anneke Schep biedt Getty Schepers, matchmaker van DatingOost, persoonlijk haar boekje aan. Het boekje dat ze schreef over haar date ervaringen. Met als succesverhaal: haar nieuwe liefde Ben, die ze vond tijdens een speeddate voor senioren van DatingOost.
Tubantia interviewde haar.

Anneke (67) uit Raalte geeft tips over het moderne daten op leeftijd: ‘Omdat ik weet dat het niet leuk is om alleen te zijn’

Uit: Tubantia 24-03-2021

Ze verloor tweemaal de man van haar leven en stapte op 65-jarige leeftijd in de wereld van relatiebureaus, speed- en internetdaten. ,,Omdat ik weet dat het niet leuk is om alleen te zijn”, aldus Anneke Schep uit Raalte. Ze schreef een boek over haar ervaringen, met tips voor de oudere die de datingmarkt op wil.

Anneke Schep (67), voorheen leerkracht en tegenwoordig trouwambtenaar, performer en stemacteur, heeft tweemaal diepe rouw ervaren. Al vrij snel na de dood van haar eerste man ontmoette ze een weduwnaar. ,,Ik vroeg hem mij te helpen met de rouwverwerking. Daaruit ontstond na drie maanden een relatie. Daarop werd wisselend gereageerd. Sommigen vonden het geweldig, anderen vroegen zich af of het niet te snel was.” Glimlachend vervolgt Anneke Schep: ,,Ik heb mijn hart gevolgd.”

Dikke pech
Anneke Schep schreef het boek Dikke Pech… wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen recht uit datzelfde hart. De eerste reacties uit haar nabije omgeving zijn positief. ,,Vooral voor degenen die zoiets zelf meemaakten, is het herkenbaar en humoristisch. Het is ook rouw met een knipoog, omdat ik heel gelukkig was met beide mannen.”

Ook heeft het boek ogen geopend: ,,Mijn moeder zei dat ze niet wist dat ik me zo alleen op de wereld voelde na beide verliezen. Tsja, alleen is héél alleen.”
Daten op leeftijd

Smakelijk beschrijft Anneke allerlei type mannen die ze ontmoette; de verzamelaar, de kroegloper, de hork, de avonturier. ,,Er gaat een wereld voor je open als je begint met daten. Je komt wat types tegen! Tegelijk ben je ook steeds meer op je hoede.”

Het was niet alleen maar drama, ze bewaart leuke herinneringen. ,,Bij een date voelde ik direct dat het niks werd, maar het was zo gezellig. Vreselijk gelachen!” Familie en vrienden vonden het mooi dat Anneke ging daten. ,,Mijn kinderen volgden alles, waren benieuwd hoe afspraakjes verliepen.”

Uiteindelijk vindt Anneke haar derde grote liefde. Al haar ervaringen vol veerkracht en positivisme deelt ze graag. ,,Misschien heeft iemand er iets aan? Rouw verwerk je op je eigen manier. Bovendien is het belangrijk dat je verder leeft.”


Een paar datingslessen van de ervaren Anneke Schep:
In haar boek vertelt Anneke hoeveel kopjes koffie ze wel niet dronk en hoeveel verhalen ze aanhoorde. Goed gevulde rugzakken, ellende en spookverhalen kreeg ze te horen. Daarbij stelde haar eigen verhaal niets voor, stelt ze. Maar ze trok er lering uit en deelt wat tips.

- Niet te lang chatten en voer geen lange telefoongesprekken. Je krijgt een verkeerd beeld. Maak snel een afspraak.

- Alleen afspreken om koffie te drinken en iemand dan goed in de ogen kijken.

- Vertrek bij egocentrische mannen zo snel mogelijk na een kopje koffie en betaal altijd zelf.

- Blijf altijd jezelf en zoek iemand bij wie je ook helemaal jezelf kunt zijn.

- Ga niet in zee met een opschepper, laat hem maar in zijn eigen bootje ronddobberen.

- Als je niet kunt lachen, stop er dan onmiddellijk mee, want humor is een must in een relatie.

- Plan altijd snel een tweede date, dan komt de ware aard misschien naar voren.

www.DatingOost.nl


Lees het hele artikel hier >>> https://www.destentor.nl/raalte/anneke-67-uit-raalte-geeft-tips-over-het-moderne-daten-op-leeftijd-omdat-ik-weet-dat-het-niet-leuk-is-om-alleen-te-zijn~a5cd4258/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Ik ben zo trouw als wat

Berend-Jan: "Naomi had een 8-jarige relatie achter de rug. Ik ontmoette mijn vorige vriendin tien jaar geleden tijdens het uitgaan. Helaas moest ik er op een vervelende manier achter komen dat ze me bedroog. Na een poosje op jullie datingsite datingoost zag ik Naomi voorbij komen. We chatten korte tijd met elkaar en spraken af in Arnhem. Ik hoefde haar niet op te halen in haar woonplaats Huissen. Ze kwam zelf wel naar Arnhem, appte ze me enigszins argwanend. Ik moest lachen. Ik ben zo trouw als wat. Oke, omdat jullie vroegen om ons 'succesverhaal' mail ik dit. het mag natuurlijk op datingoost geplaatst worden. Iedereen weet hoe we elkaar ontmoet hebben. We hebben allebei een baan in Arnhem en zijn ook gaan samenwonen in Arnhem. Misschien mailen we ooit nog een keer.... met ander nieuws.
groet Berend-Jan

Paula & Henk: '' We hadden in eerste instantie niet echt een klik'

Paula en Henk

Paula (72) uit Doetinchem kwam via een krantenbericht over Persoonlijke Relatiebemiddeling bij DatingOost terecht. Haar man was 3 jaar ervoor overleden, ze besloot niet langer alleen te blijven.
Na inschrijving kreeg ze het partnervoorstel van Ben thuisgestuurd. Nee, na drie afspraakjes wisten ze beiden dat dit niets zou worden. Toen kwam de brief van Henk (73), weduwnaar sinds 2003. Henk uit Borculo had inmiddels één vrouw ontmoet en dit was voor hem ook de tweede match. ‘We spraken af bij een groot hotel. Ik zou, volgens afspraak, een rood jasje dragen. Zoveel mensen dragen geen rood jasje.‘
Henk begint hard te lachen. ‘Er liepen wel 20 vrouwen met een rood jasje. Er was een groot feest of congres. Ik heb uiteindelijk wel drie keer aan de ober gevraagd of er zich al iemand bij hem gemeld, mét een rood jasje….’
Precies op tijd verscheen Paula en ze dronken in de foyer een paar koppen koffie en na ruim een uur namen ze afscheid.
‘We hadden een erg duidelijk gesprek. We zeiden beiden dat we niet wilden samenwonen en niet wilden trouwen. En dat tijdens de eerste afspraak! We hadden in eerste instantie niet echt een klik’, vertelt Paula. ‘Dat wil men toch? Men heeft het altijd over die bewuste ‘klik’. Henk belde me op voor een tweede date. Vond ik prima. We gingen gezellig ergens dansen, vinden we beiden erg leuk. Daarna nog een paar keer naar wat 60+ dansmiddagen geweest. Zodoende leer je elkaar echt beter kennen. En dat het werkte, ja, daarom vertellen we nu ook ons succesverhaal!!’

Sinds 2008 is er nu een vaste relatie. Henk legt uit dat je niet moet gaan vergelijken met je (overleden) partner. ‘We gaan samen naar het kerkhof. Ook hebben we nog steeds geen ruzie gehad. Natuurlijk moet je allebei inleveren, je moet inschikkelijk zijn. We zijn al heel vaak op vakantie geweest. Naar Portugal, Duitsland en Madeira. Heerlijk. Paula is dichter bij mij komen wonen, in een eigen appartement. En dat houden we ook zo. We hebben het heel fijn.’


@DatingOost 2008

Zij inspireert hem. Hij motiveert haar.

Ze belde me op een zondag. Ik had haar een paar keer ontmoet via het werk van haar toenmalige echtgenoot. Inmiddels waren ze gescheiden. Ze had al een eigen huisje gevonden. Eenvoudig. Niet zoals waar ze vandaan kwam. Alles weer een klein beetje op de rit na deze overdonderende scheiding. Verlaten voor een ander, vertelde ze.... Totaal onverwachts.
Ze is nog maar begin 40, dus juist voor de Persoonlijke Bemiddeling waar ze voor belde, kon ik niets voor d’r betekenen. Dit omdat de laatste jaren de jongere singles allemaal het internet opgaan, op zoek naar een partner, hebben we tien jaar geleden al onze datingsite gemaakt, náást ons relatiebureau. Wij als Dating Oost voelden dit toen al aan, en hadden inmiddels de leeftijd voor de Relatiebemiddeling al opgeschroefd naar 50+ 60+ 70+.
Maar juist dát wou ze niet. Níet op een datingsite. Te weinig kennis daarvan. Schroom - na een fijn huwelijk - om op een datingsite te gaan staan.
Nee. Dát ging ze echt niet doen. En natuurlijk wou ze graag iemand uit d’r eigen omgeving. Dus landelijk zoeken was al helemaal niet aan de orde. Na drie kwartier kletsen en overhalen dat onze datingsite écht te vertrouwen was, dat wij d’r ‘bovenop’ zitten, wij telefonisch en via mail altijd te bereiken zijn, zelden tot nooit horen dat er iets ‘geks’ gebeurt op onze site, ze ons altijd mocht bellen voor vragen of problemen, ze écht een goed lekker lopend stukje profieltekst moest maken en sowieso meerdere leuke foto’s moest toevoegen, besloot ze zich aan te melden voor Internetdating via DatingOost (voor singles uit Oost-Nederland).
Er ging een tijdje overheen toen ik een appje ontving.
Ze was verliefd ♥ Oh jaaa??? Echt? Hoe?
Ze had een leuke man ontmoet via onze datingsite: DatingOost internetdating.
Een man die ook woonachtig was in Almelo. Kón niet mooier. Aftastende fase nog.
Niet thuis ontmoet de eerste keren. ‘Ga wandelen’, had ik geadviseerd. ‘Dan ontspan je’. Maar het regende. Hij kwam op de fiets. In z’n regenpak! Dán heb je lef! Dan heb je écht lef. Hilarisch.
Dat waren de momenten al dat ze voelden ‘dit zit goed’!
Hij, leuke vlotte goed uitziende jongeman, ook verlaten door z’n echtgenoot. Had niet het idee dat ie een slechte relatie had....
Vader. Hij vond en vindt het zó erg dat z’n kinderen dit mee moeten maken. Een kwelling, een falen, voor de rest van z’n leven. Het raakt hem nog iedere keer weer. De tijd moet de wonden helen.
En dan toch de liefde weer kunnen vinden. Dat is zo mooi.
Zij inspireert hem.
Hij motiveert haar.
Ze zijn gék op elkaar.
De kinderen kunnen onderling goed met elkaar overweg.
En nu? Er is een groot huis gekocht. Voor ieder kind een eigen kamer. Er wordt verbouwd.
En tóen moest Getty gebeld worden.
‘Hai Getty. Ik had je beloofd dat wanneer ik echt iemand zou vinden ik je mee uit eten zou nemen, samen met je man. Wanneer kunnen jullie? Ja, het gaat héél goed met ons. Ik ben zó gelukkig. Dacht dat ik altijd al gelukkig was, maar wat ik nú voel; dat is niet te beschrijven. Hij vult me aan. Hij stimuleert me bij alles wat ik doe. Ik mag mezelf zijn. Ik mag het huis inrichten naar ook míjn ideeën. Hij waardeert me. Ik heb enkele vervelende lichamelijke klachten. Die gaan nooit meer over. Ik hoef nooit alleen naar het ziekenhuis, hoor. En nee, voor die klachten zou hij me nooit verlaten, bezwoer hij me in het begin van onze relatie. Hij is mijn cadeautje!’

We werden uitgenodigd in het nieuwe huis voor een aperitief. Een korte rondleiding. De tuin. Prachtig. Gezellig. Sfeervol en we voelden ons welkom. Zo attent dat mensen dit doen.
Zo’n dankbaar beroep heb ik. We werden heerlijk verrast op Spaanse tapas. In Almelo hebben we een goed Tapasrestaurant Solera. Jammer dat de plek waar zij zo graag met ons wilden zitten, buiten op het verwarmde terras, niet lukte in verband met een niet goed doorgekomen reservering en drukte op dat moment; een heerlijke loungeplek met vuurhaard midden op de tafel. Romantiek ten top. Dan maar een ‘gewoon’ tafeltje.
We praatten over de liefde, over mislukte relaties, verdriet. Diepzinnige gesprekken. Soms tot tranen toe geroerd.
Maar ook keihard gelachen.

En we waren de laatsten op het terras.....

50-plusser en tot over de oren verliefd

ALMELO - Lia (53) trouwde op haar 24e, kreeg twee kinderen en werd op haar 49e al weduwe. Kort na haar 25-jarig huwelijksfeest werd haar man ernstig ziek en overleed na een kort ziekbed. Een tragedie.
‘Dat is niet wat ik van m’n leven verwachtte’, zucht Lia, ‘en dat ik nu zoveel vlinders in m’n buik heb is niet te geloven. Ik straal weer. Het was een verschrikkelijke periode’, zegt Lia. ‘Gelukkig ligt dat weer een beetje achter me. Ik bleef, zo goed en zo kwaad als het ging, toch optimistisch en probeerde vooruit te kijken. Ik heb tenslotte wel twee kinderen. Nadat ze op kamers gingen zat ik echt helemaal alleen.’ Lia zag een advertentie van relatiebemiddelingsbureau DatingOost en besloot eens te bellen voor informatie. Na een zeer uitgebreid en vrijblijvend telefoongesprek nam Lia het besluit, ‘ik blijf niet langer alleen.’
Ze maakte een afspraak voor een intakegesprek en schreef zich in. De eerste stap was gezet. Lia legt uit dat de partnervoorstellen via de post verstuurd worden. ‘Zo werkt dat. Dan kun je het ook even rustig nalezen. Je kon ook inschrijven voor de datingsite, maar dat spreekt me niet aan. Ik ga voor het persoonlijke contact en zij hebben vooraf alle ingeschreven singles ontmoet. De eerste afspraak was een man uit Wierden. Hij was echt heel vriendelijk en we hebben meerdere afspraakjes gemaakt, samen leuke dingen gedaan, toch hebben we de keuze gemaakt om elkaar niet meer te ontmoeten. Na een poos kreeg ik contact met Jos (58), ook uit Almelo. Dat klikte direct. En ja, ik ben verliefd! Tot over mijn oren, wie had dat verwacht? Ik niet in ieder geval. Mijn kinderen zijn zo blij voor me en het klikt ook tussen hen en Jos. Zij missen hun vader ook, net als ik, en we weten allemaal dat hij niet meer terugkomt. Toch móet je verder...’

Opnieuw geluk
Jos heeft al twee keer koffie ingeschonken wanneer hij zich mengt in het gesprek. ‘Ik weet waar ze over praat. Ik heb hetzelfde meegemaakt. Wij waren nog maar kort gescheiden, waarna mijn ex-vrouw overleed. Dubbel verdriet. We waren in goede harmonie gescheiden. Mijn kinderen zijn ook al de deur uit en daar zit je dan. Ook al heb je veel vrienden, ga je veel weg, je komt altijd alleen thuis. Nu heb ik opnieuw geluk gevonden. Dat kan ik rustig stellen. Het is zo’n goed gevoel. Omdat we anderen dit ook gunnen hebben we gezegd dat we wel een interview willen. We schamen ons nergens voor. Iedereen in onze omgeving weet ook hoe we elkaar hebben ontmoet. Daar is toch niks geks aan? Niks geen taboes, openheid. We zijn weer gelukkig.’

Het datingbureau DatingOost richt zich op persoonlijke dating/relatiebemiddeling voor senioren van 50 tot 80jr. in Oost-Nederland.

DatingOost 0546–492899 of www.DatingOost.nl

Uit: Tubantia

Relatiebemiddeling: Arjan (71) en Karin zijn weer gelukkig

BRAAMT – Met het aantal alleenstaanden groeien ook de mogelijkheden voor singles om met andere alleenstaanden in contact te komen. Denk maar eens aan internet. Het lijkt wel of er elke dag nieuwe datingsites bijkomen. Snel toegankelijk, vluchtig of swipen op een mobiele datingapp (met je vinger over het scherm van je tablet of smartphone schuiven naar de volgende single die je misschien wel/niet interesseert), maar is het altijd serieus? Arjan vond zijn Karin uiteindelijk via relatiebemiddelingsbureau Dating Oost.
Arjan, woonachtig in de omgeving van Braamt Gelderland legt uit dat hij na een scheiding huiverig was voor een nieuwe relatie. “Plotseling overvalt je dan na jaren toch het gevoel dat je zo niet meer verder wilt in je eentje. En voor mij was het direct duidelijk dat ik koos voor een datingbureau. Mijn broer is weduwnaar en heeft vijf jaar geleden ook via Dating Oost een nieuwe vriendin gevonden en woonachtig in zijn eigen omgeving. Dat is me heel wat waard. Om even koffie bij Karin te drinken stap ik op de fiets. Voor mij was Karin het eerste voorstel dat ik kreeg toegestuurd vanuit het kantoor van Dating Oost. We hadden een ongelooflijke klik. Je kunt bijna niet omschrijven hoe dit kan en waaruit het bestaat. Het is er. En dat op mijn leeftijd. We gaan niet samenwonen, maar hebben al meerdere vakanties erop zitten en trekken er veel op uit. Maar we houden ons eigen huis. Karin en ik passen beiden nog wel eens op de kleinkinderen. Dat doen we soms samen, maar ook vaak alleen. Dat is fijn. Om eerlijk te zijn: je droomt van een nieuwe partner, maar dat dit al zo snel kon gaan, nee, dat had ik niet verwacht. Voor Karin was ik de 5e man die ze voorgesteld kreeg van Getty. En bij mij was het direct ‘raak’. Ik kan het soms nog niet geloven”, lacht Arjan dolgelukkig.
Vriendin Karin (66) probeerde het eerst via landelijke datingsites en eindigde vervolgens succesvol na relatiebemiddeling, vertelt ze. “Dating Oost heeft ook wel een eigen datingsite, maar ik koos toch voor de persoonlijke bemiddeling via dit bureau. Ik was klaar met het internetdaten.”
Karin bleef na het overlijden van haar man achter na een heel fijn huwelijk van 30 jaar. Ze had vele jaren nodig om het grote verdriet te verwerken.
“Ik had ook totaal geen behoefte aan een man. Hij was onvervangbaar, dacht ik. Daarbij, ik moest er ook niet aan denken. Toch ging ik bepaalde dingen missen. Natuurlijk die arm om je heen, een uitstapje. En langzaam maar zeker kreeg dit gevoel de overhand. Ik vertelde het tegen m’n vriendin en zij adviseerde me via internet te gaan zoeken. Een totaal nieuwe wereld voor iemand die altijd gelukkig getrouwd was. Via internetdating zat ik avonden achter elkaar te mailen. In het begin was het spannend, maar na een poosje begonnen alle profielen op elkaar te lijken. De mannen kwamen ook vanuit alle windstreken. Samen koffie drinken en dan eerst anderhalf uur rijden, nee dank je”, lacht Karin. “Zat er een keer één tussen waar ik wel mee wilde afspreken, dan haakte hij af. Ik was er klaar mee. Geen man gevonden. En nu heb ik Arjan. Dat was een veel leukere ervaring, die relatiebemiddeling. De mannen waren allemaal serieuzer.”
Getty Schepers kan het beamen, echter met een positieve kanttekening. “We hebben zelf ook een kleinschalige datingsite, voor alle leeftijden en gericht op singles uit Oost-Nederland en hebben hiermee gelukkig geen slechte ervaringen. We zitten er met de neus bovenop mocht er iets mis gaan. Maar, met de persoonlijke bemiddeling (50-80jr) gaat het toch heel anders. Men schrijft zich in en we hebben een persoonlijk gesprek van 2 à 3 uur. Ik moet de tijd nemen om die ander te leren kennen, met wie ik ze kan matchen. Ik moet weten hoe ze voelen en denken. Als bureau zien en kennen we alle mensen en men komt via ons in contact met elkaar, via de consulent. De singles krijgen een partnervoorstel toegestuurd; een brief die beiden ontvangen met hierin het profiel en telefoonnummer. Ze moeten elkaar bellen om een afspraak te maken. Je hebt dan een echte blind date en neemt ook zelf het uiteindelijke initiatief. Een relatiebureau biedt je een veilige omgeving om met mensen in contact te komen. En doordat je betaalt voor deze dienstverlening vind je bij ons ook geen ‘avonturiers’. Je bent er zeker van dat het gaat om ongebonden mensen die uit zijn op een serieuze relatie.”

www.DatingOost.nl

Anneke (67) op datingpad: “Ik zat met minstens twintig mannen op het terras”

“Vijftien mannen schoven aan mijn tafeltje, die middag tijdens de speeddate van Dating Oost. Veertien keer dacht ik: nee, dit is niks. Het is opvallend hoe slecht veel gescheiden mannen zichzelf verzorgen. Negen van de tien keer hebben ze een verwassen overhemd aan en een rugzak vol ellende van hun vorige huwelijk bij zich."

Uit: Libelle 30 juni 2021

Al twee keer weduwe
"Ook die middag kwamen veel mannen een beetje zielig op me over. Ben niet, totaal niet. Hij rook lekker, zag er verzorgd uit en wist een gesprek te voeren. Het zal je verbazen hoeveel mannen dat in de schamele zeven minuten van de speeddate niet lukt. Na afloop gingen Ben en ik lunchen. Het was heel gezellig, ik kan niet anders zeggen. Toch was er een obstakel: ik vond hem te oud. Het lijkt misschien weinig, zeven jaar, maar als je 65-plus bent, is dat best veel.

Ben was teleurgesteld dat ik hem afwees. Hij zag in mij de vrouw die hij zocht: vrolijk, ondernemend, lekker duidelijk. Ik vond het vervelend voor hem, maar het leeftijdsverschil zat me te veel dwars. Ik was al twee keer weduwe geworden. Je weet nooit hoe het leven loopt en ik wilde nog jaren met een man vooruit kunnen.”
Rare kerels op de wereld

“Ik ging het datingpad op en zat met minstens twintig mannen op het terras. Ik ontdekte dat er rare kerels op de wereld zijn. Mannen die met gaten in hun trui naar een date komen. Die via de app na elke zin ‘hihihi’ tikken, maar met wie in het echte leven geen lol te beleven valt. Een man die dementerend bleek, die ene die zijn hond belangrijker vond dan mij, of de narcist die vond dat ik te veel initiatief nam. Ik werd er moedeloos van. Ik vind het leven met een man naast me gewoon veel leuker. Waarom zou je niet meer verliefd mogen worden boven de zestig? Waarom moet je je als weduwe blijven wentelen in rouw? Daarmee doe je jezelf tekort. Bovendien ben ik er veel te levenslustig voor.

Mijn twee dochters dachten er gelukkig net zo over. Zij gunden mij een nieuwe man en leefden mee met mijn datingavonturen. Toen de oudste mij vroeg welke date het leukst was geweest, antwoordde ik zonder aarzelen: ‘Die met Ben bij één van die vorige speeddates van DatingOost.’ Hij was netjes, betrouwbaar, belangstellend en had humor. Oké, hij was ouder, maar bij nader inzien was hij misschien toch wel de speld in de hooiberg.”

Een man zoals je je wenst
“Ben was blij dat ik na een jaar weer contact zocht. Toen ik die zomerse middag in juni vorig jaar de parkeerplaats op reed waar hij me stond op te wachten, vond ik meteen dat hij er goed uitzag. Een sprankelende blik, een goed figuur, al snel snapte ik niet meer waarom ik hem eerder had afgewezen. Ik was zoekende geweest en nu wist ik wat ik wilde: een man als Ben. Die zeven jaar doen er niet toe. We kunnen goed met elkaar praten, ook over onze eerdere huwelijken. Het is fijn dat dat er mag zijn. Ben is lief en zorgzaam, we hebben een enorme klik. Hij is een man zoals je je wenst.

Vorige week zei mijn driejarige kleindochter Vieve: ‘Ik heb oma Anneke en ik heb nu ook opa Ben.’ Ik vond dat zo mooi. Ik had behoefte aan een man, Vieve aan een opa. Iemand die haar oppakt, met haar stoeit en voetbalt. Ik doe dat soort dingen niet. Door Ben voel ik me als oma én als vrouw completer.”

Ben (74): “Het kwetste me natuurlijk wel dat Anneke me te oud vond. Wat maakt leeftijd nou uit? Kennelijk had ze al die dates nodig om de juiste conclusie te trekken: dat wij bij elkaar horen. Ik was dolblij dat ze weer contact zocht. Met Anneke zit ik in een lekkere bubbel waarin veel ruimte is voor spontaniteit. We hebben zelfs een caravan gekocht! Ik zie ons al zitten, allebei op een stoel naast de caravan, glaasje wijn erbij, heerlijk.”

Anneke werd 2 keer weduwe en bleef geloven in de liefde.
In haar boek Dikke pech… Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen (€ 14,95 Calbona Uitgeverij) doet ze verslag van haar dates.

Uit: Libelle 30-06-2021
Tekst: Deborah Ligtenberg
Foto: Petronellanitta

Klik hier voor het artikel in Libelle >>> https://www.libelle.nl/persoonlijk/anneke-67-op-datingpad-ik-zat-met-minstens-twintig-mannen-op-het-terras~b7426849/

Hij was de 3e man waar ik mee datete. Dit is toch niet normaal dat we zo'n goede klik hebben?

SUCCESVERHAAL kerst 2022

Kort voor kerst meldde Anja zich af als lid van onze datingsite Dating Oost. Ze had iemand gevonden, stond vermeld in de uitschrijfmail en ze was stapel verliefd?.
We mailden terug dat we haar het geluk gunden en feliciteerden haar. Misschien had ze later nog een succesverhaaltje voor ons?…

We werden vrij vlot gebeld door Anja. Heel attent. Maar natuurlijk mochten we haar geluk vermelden, want dit was: ‘toch niet normaal. Hoe kón dit?’, vroegen ze zich beiden af.

Anja: “Ik stond maar sinds twee maanden op Dating Oost. Moet je nagaan! Hij was de 3e man waar ik mee datete. We gingen op onze 1e date wandelen. We hadden direct een goed gevoel. Echt heel goed. Hoe kan dit? Het is niet normaal. Hij kent toevallig ook nog al m’n zwagers. Dat gaf een vertrouwd gevoel. Met kerst stel ik hem aan m’n familie voor. Ze weten er al van. Onze beider kinderen ook. Ik ben weduwe en Henk is gescheiden. Ik ben 59 en hij is 57 jaar.

Ik voelde me alleen en wist dat alleen blijven voor mij niet goed zou zijn. Mijn man had ook gezegd dat ik een nieuwe man moest zoeken, dat maakte het makkelijker na 2 jaar alleen. Nu heeft ‘t leven weer zin. Henk heeft kanker gehad en ‘t gaat nu goed met hem. We wonen maar tien minuten fietsen bij elkaar vandaan. Hij houdt je ook gewoon zo vast. Dat is zo fijn. We zijn allebei heel verliefd. Mijn eerste keus was het liefst een weduwnaar. Mijn zus zei toen: ‘niet iedereen heeft schuld aan een scheiding’. De hele familie weet ‘t al. Ben bij z’n moeder geweest. Uit zichzelf zei hij ‘ik wil wel mee naar ‘t graf van je man’. Dat vind ik zo lief. Onze ontmoeting ging dan wel via Dating Oost, maar we zeggen beiden: ‘het voelt dat het zo moest zijn’.
Ik was namelijk kort na m’n aanmelding weer van de datingsite afgegaan en heb later gebeld of m’n profiel teruggeplaatst kon worden. Ja, ik was dat! Haha. Ik was zo geschrokken door een domme opmerking van een man. Ik wist niet goed wat te doen en heb m’n profiel verwijderd.
Later dacht ik, jee, gewoon die man blokkeren en verder. Maar ja, als dit je eerste keer is…. op een datingsite. Dit moest zo zijn. Dit moest echt zo zijn. Hij vindt dit ook wel goed dat ik ons mooie verhaal vertel, maar ik ga ‘t voor de zekerheid voor jou vragen aan hem?.

Toen ik hem nog niet kende, had ik een singlereis geboekt naar de sneeuw in Oostenrijk. Nu gaat hij met mij mee over 3 weken, geweldig!
Dit is zo mooi. Als anderen dat ook lezen is toch alleen maar goed.
Hoe kan het? Dit is toch niet normaal?”
Tien minuten na ons gesprek belde ze terug. “Ik stuur je zo een mooie foto van ons samen van een paar weken geleden. Die mag erbij”.

Update oudejaarsdag 2022.
Anja: “De kerstdagen waren heerlijk en Henk heeft een paar dagen vrij en we zijn onafscheidelijk.”

December 2022

www.DatingOost

"op onze leeftijd weer kunnen stralen en nog steeds vlinders"

Team Dating Oost,
Zoals beloofd Getty, wil ik je nu laten weten dat ik (72) in augustus 2019 mijn ware liefde gevonden heb in Jeltje, een lieve vrouw van 71 jaar uit Winterswijk en dat ik met haar bijzonder gelukkig ben. Daar ik via Dating Oost, na ruim een jaar zoeken via de dating site, haar heb gevonden en dat het bij de eerste afspraak al liefde op het eerste gezicht was, ondanks dat zij pas een week op jullie site stond, was het de match waar zij en ik naar zochten.
Daar zij ook weduwe en ik ook weduwnaar ben, is het gesprek onderwerp soms ook heel emotioneel als het over onze overleden partners gaat maar ook dat hoort er bij.
Nu na ruim 6 maanden er nog steeds vlinders zijn wederzijds en dat we op onze leeftijd weer kunnen stralen, genieten en de liefde tussen ons alleen maar meer is gaan bloeien, was voor ons ook heel bijzonder, zodat we de rest van ons leven ook met elkaar willen delen.
Omdat we op een kwartiertje afstand van elkaar wonen, Groenlo - Winterswijk en nu na 6 maanden ook sprake is van een vaste duurzame latrelatie, willen wij dat ook graag bevestigen met een Grols gezegde "Zo Vaste als Grolle".

Inmiddels hebben we ook samen diverse leuke dingen gedaan met als hoogte punt een bezoek aan het MECC in Maastricht bij een geweldig optreden van André Rieu en een vakantie gepland in Italië. Met de spreuk "Haal alles uit je leven en geniet daarvan, want je weet nooit of je dat morgen nog kan" wil ik dit succes verhaal beëindigen. Langs deze weg willen wij jullie Dating Oost bedanken voor jullie internetbemiddeling van ons nieuwe liefdesgeluk.

Groetjes, Jeltje en Hans
Bijgevoegd: Foto mag gebruikt worden.

januari 2020

'Echt liefde op het eerste gezicht’.

Liefde op het eerste gezicht

DEVENTER – Wanneer je gelukkig getrouwd bent, twee kinderen hebt en een goede baan, denk je dat je makkelijk 80+er kan worden. De wereld ligt aan je voeten. En dan gebeurt er iets. Je vrouw krijgt borstkanker en overlijdt. Je wereld staat stil. Het overkwam William (42). ‘Het is de grootste nachtmerrie die een mens kan overkomen. Het is nu 3 jaar geleden en inmiddels gaat het weer goed met mijn gezin. Dat heeft natuurlijk zijn tijd nodig gehad, maar je weet dat je verder moet. Vorig jaar zag ik een advertentie van een datingbureau en dat leek me een betrouwbare manier om weer eens aan een relatie te denken. Ik schreef me in en de partnervoorstellen vielen bij mij op de deurmat. Een mooi systeem. Al bij de tweede date ontmoette ik Cathy uit Zutphen. Mooi dichtbij. Ik had bewust gekozen voor Dating Oost, relatiebemiddeling voor Oost-Nederland. We spraken af bij Fred en Douwe voor een kop koffie. Na de koffie volgde een glaasje wijn, daarna de borrelhapjes’, lacht William. ‘Er was, ongelooflijk (!), direct een klik’.
‘Echt liefde op het eerste gezicht’, zegt een stralende Cathy (40). ‘Mijn relatie strandde 2 jaar geleden en samen met mijn kleine mannetje van toen 6 jaar moest ook ik door. Ik werd voorgesteld aan William door Dating Oost, nadat ik me daar had ingeschreven. Een nieuwe relatie en een toekomst!
Internetdating vind ik helemaal niks. Veel te veel heen en weer gemail. Dit komt ook betrouwbaarder over en zie, het lukte. Hij was mijn eerste match!’
William en Cathy hebben trouwplannen en een datum is geprikt. Liefdesmakelaar en eigenaresse Getty Schepers van het relatiebemiddelingsbureau is uitgenodigd als eregast.

7-11-2008

We hebben het erg leuk en over 2 weken gaan we samen op vakantie.

januari 2019
Hallo Getty
Ik wil je toch even laten weten dat ik een paar maand geleden een man heb leren kennen via jouw datingsite!
Het heeft weer lang geduurd net als de vorige keer, maar het is toch gelukt! We hebben het erg leuk en over 2 weken gaan we samen op vakantie.
Bedankt dat je me nog steeds hebt geholpen.
Hij stond bij jullie op de site en benaderde mij en we hebben een afspraak gemaakt en het klikte.
Hij heeft maar heel even op de site van Dating Oost gestaan, ik was zijn eerste date.
Hij is even oud als ik ben, dus 70 jaar ( en allebei bijna 71) en komt uit Gendringen, lekker in de buurt! Dat is wel handig als je 'zo oud' bent!
Bedankt voor alles, Marianne

Update nov.2019: het gaat heel goed met ons samen

'het schoot allemaal niet erg op in het begin. Iets met hard to get ofzo;)'

Ivo en ik leerden elkaar begin 2017 op Dating Oost kennen. De mailwisseling stopte, omdat ik even klaar was met datingsites, maar ik had wel onthouden dat Ivo bij een activiteitenclub voor singles actief was. Daar meldde ik me dus een paar maanden later aan en na een paar maanden aftasten spraken we een eerste date af (om een lang verhaal kort te maken, want het schoot allemaal niet erg op in het begin. Iets met hard to get ofzo ? ).

Onze eerste date was een rondje waterfietsen in Duitsland en daarna een etentje, een drankje en nog een drankje… En nog eentje. Tegen middernacht moesten ze ons eruit schoppen. En daarna was het eigenlijk wel ‘aan’, waarbij Ivo me over de streep trok met de legendarische opmerking ‘Ik kan toch moeilijk een Heimlich doen op een waterfiets’, en me vervolgens bijna liet stikken in de kersen die hij had meegenomen. Ik hou wel van die koelbloedigheid.

Inmiddels zijn we bijna drie jaar verder en hartstikke happy. Nu LAT-ten we nog, maar we gaan dit jaar samenwonen. Mijn dochter gaat met Ivo op pad om nieuwe auto’s te keuren en als mijn kleinkind straks kan praten noemt hij Ivo gewoon ‘opa’.

Ik had na een paar jaar daten een hard hoofd in datingsites, maar als het mij lukt… Dus hartstikke bedankt dat je dit mogelijk hebt gemaakt! En hoe leuk en aardig ik je ook vind, ik hoop je nooit meer nodig te hebben.

Groetjes, Petra en Ivo

Per ongeluk kwam ik naast hem te zitten

Als lid van onze datingsite (40-80jr) DatingOost kreeg ze een automatisch mailtje dat er nieuwe matches voor haar waren, ‘bekijk deze profielen’ stond er. Ze stuurde de mail retour met deze tekst: “Niet meer nodig. Heb op jullie singlesparty 10 december 2016 jl. bij Murphy’s in Nijverdal iemand ontmoet waar het nog steeds ontzettend goed mee gaat. Was helemaal niet op zoek; gewoon gezellige avond met een vriendin. Kwam ineens per ongeluk op het bankje naast hem te zitten. We keken elkaar aan en het klikte direct, van beide kanten!!!”
En een paar jaar later kwamen ze bij ons langs tijdens ons singlescafe in Nijverdal. Nu in het prachtige restaurant ‘BuitenGewoon Lekker’ bij de sterrenwacht op de Nijverdalseberg, achterin het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug Nijverdal. En ze woonden inmiddels ‘gelukkig samen’..... ♡

Esther en Ton wonen samen

Hallo datingoost,

Samenwonen en eenvoudigweg gelukkig zijn, dankzij jullie datingsite.
Mijn naam is Esther en ik heb Ton als eerste aangeschreven via datingoost. Echter, hij was op vakantie en het duurde nogal even voor hij mij terugschreef. Vond ik eventjes teleurstellend, hij sprak me namelijk erg aan. We stuurden niet zo bijzonder lang berichten naar elkaar en spraken spoedig af. Het voelde gewoonweg goed. Ton heeft een uitgesproken komische manier van schrijven en dit sprak me erg aan. Ik kom uit Borculo en Ton woonde een half uur bij mij vandaan. We hebben afgesproken op een terras; gelukkig vrij vroeg op de avond, want het werd erg laat. We hadden een enorme klik. Ton z’n vriendin is overleden aan borstkanker. Heel verdrietig. Mijn relatie was na 10 jaar over en uit. Beide hadden we ons portie verdriet wel gehad. Niet te geloven wat een mens soms overkomt. Ik ben verhuisd naar Ton z'n woning. We vinden het jammer dat kinderen krijgen ons niet meer gegund is. Het is simpelweg te laat. Omdat we allebei een paar fijne contacten hebben gehad via Dating Oost én we elkaar gevonden hebben en ontzettend goed in ons vel zitten, waren we van mening dat ons ‘succesverhaal’ naar Dating Oost gestuurd moest worden met een leuke foto van ons.
Bedankt. Een liefdevolle groet van Esther (en Ton)

Hoewel we heel verschillend zijn, bloeit de liefde.

Meneer (76) stond ingeschreven op onze datingsite en schrijft zich uit met onderstaande tekst waar wij natuurlijk weer héél blij van werden:

“Op 7 juli 2019 op een single café bij Outdoors Holten ontmoette ik een dame die ook in Rijssen woonde. Ik trok die middag vooral met haar op en fietste met haar terug naar Rijssen waar we beiden bleken te wonen. Tot ons beider verbijstering zijn we na een half jaar een heel gelukkig koppeltje met bonus kinderen en kleinkinderen. Dating Oost heeft haar werk gedaan, 'ti is raar maar waar ! Mijn hartelijke dank.”
Frits

Mei 2020 mailden wij Frits hoe het nu met hen ging en of ze nog een setje waren?
“Jazeker, het gaat met Hanneke (69) en mij heel goed gelukkig.
We zijn inmiddels in beider families hartelijk opgenomen. Onze kinderen en kleinkinderen vinden het top. Hoewel we heel verschillend zijn, bloeit de liefde. Het wandelen doen we allebei graag, als het kan rond 20 km.
Tijdens de corona hebben we 2 kleindochters (4 en 7jr) van Hanneke opgevangen ca 3 dgn /wk.
’s Morgens les en ’s middags mountainbiken, fietsen, balspelletjes enz.
Dank je wel voor jouw activiteiten die dit soort geluk kansen geeft.
Hartelijke groet, Frits”

De foto is gemaakt tijdens de bewuste DatingOost singlesmiddag voor 55-plussers op 7 juli 2019 op het terras van Outdoors Holten.

Mirjam & Ernst-Jan

augustus 2008

hierbij dan de foto van mij met mijn nieuwe vriend ernst-jan.
zoals gezegd hebben we elkaar leren kennen via dating oost en het is helemaal geweldig.
hoe snel zoiets dan kan gaan is helemaal fantastisch.
de foto is genomen op onze eerste vakantie samen naar Duitsland, en die vakantie hebben we overleefd, hahahaha.
het gaat in alle opzichten heel erg goed. daarvoor bedankt!!

met vriendelijke groeten,
mirjam

p.s. zouden jullie mijn profiel kunnen verwijderen van de site? ik kreeg van de week nog weer een berichtje en ik kan niks meer. alvast bedankt.

Van DatingOost: Mirjam en Ernst-Jan zijn inmiddels getrouwd...♥. Zie het volgende succesverhaal

Weer een nieuwe dimensie aan ons leven

Hallo mensen op deze site, of die op deze site willen gaan daten. Wij kunnen zeggen doe het, ga op deze site en met enig doorzetten vind je de persoon met wie je het leven wilt delen. ons is het ook gelukt,wij zijn dolblij met elkaar. na dat de klik er was zijn we verschillende keren uit geweest naar verschillende uitbaters, wat ons erg goed beviel, je hebt dan de mogelijkheid om op een rustige manier elkaar te leren kennen. en veel te praten waardoor het vertrouwen en respect kon groeien.
en nu zijn we niet meer uit elkaar te halen. we hadden nooit gedacht dat we nog vlinders in onze buiken zouden voelen, maar dat is wel gebeurd echt een geweldig gevoel. nu naar we een half jaar bij elkaar zijn praten we over samen gaan wonen, ja ons geluk kan niet op, weer een nieuwe dimensie aan ons leven.
nu naar maanden van heen en weer reizen en nog veel meer praten en op vakantie gaan hebben we besloten om samen te gaan wonen. nu we samen wonen zijn we nog meer naar elkaar toe gegroeid, en we hopen dan ook dat we nog heel lang bij elkaar mogen zijn. Getty dank dank .
wij hopen dan ook dat jullie ook dat geluk mogen vinden.
Met vriendelijke groeten,
Ronny en Mieke
september 2012

Helaas is Mieke overleden eind december 2022. We leven mee met Ronny. Ontzettend verdrietig.

Blij en dankbaar

Hallo Getty, DatingOost,

De beste wensen voor jou en de organisatie! Helemaal top wat jullie organiseren, ondanks de lastige Corona tijd......
Wat ben ik blij en dankbaar dat ik mij destijds heb aangemeld bij jullie!

Bij Outdoors in Holten, tijdens de speeddate juni 2020, had ik een match met Pieter.
Vele afspraakjes volgden.........echter, door onuitgesproken gevoelens en niet gestelde vragen kwam er twijfel en onbegrip.

We besloten ermee te stoppen.........
Er volgden een paar andere dates, want ik stond ook op de datingsite van DatingOost......

Helemaal prima personen, niks mis mee, maar tussen verstand en gevoelens heen en weer geslingerd, zag ik het even niet meer.......
Net voor de Feestdagen gebeurde het: Pieter belde mij! We hadden weken niets van elkaar laten horen en nu toch weer contact; Wat was ik blij!!!

Met Kerst waren we bij elkaar en met Oud & Nieuw hebben we besloten er helemaal voor te gaan in 2021 ......

Helemaal happy de toekomst tegemoet, dankzij jullie DatingOost!!! Want hoe kom je op mijn leeftijd (65) nog iemand tegen, die ook zoekende is, dat gaat niet gebeuren, dus doe jezelf niet tekort en laat DatingOost je op weg helpen!

Lieve Getty, dank ,dank, dank!!!
Janneke


NB ik ga me afmelden van de datingsite en je zult begrijpen dat voor mij de speeddate in Ulft ook niet meer interessant is, dus daar meld ik me ook voor af...
Inschrijfgeld mag je houden, een kleine geste uit dankbaarheid......

Koos en Dika - We zijn gelukkig samen

Hallo Dating Oost,
Ik had mij, toen ik mij ongeveer anderhalf jaar geleden inschreef op de datingsite van DatingOost, er niets van voorgesteld, want ik had al diverse negatieve ervaringen met andere datingsites en ik wilde ook niet iemand vinden die aan de andere kant van het land woonde. Vandaar mijn inschrijving bij Dating Oost.
Eerst een half jaar lid geworden, maar ondanks dat ik wel diverse reakties heb gehad en zelf ook aktief was heeft dat niets opgeleverd.ik zat die tijd ook nog niet goed in mijn vel na mijn scheiding en heb toch mijn lidmaatschap maar voor een half jaar verlengd.ik kreeg toen vorig jaar september een reaktie van een vrouw en haar profiel kwam best wel goed overeen met mijn profiel.na de diverse berichtjes heen en weer besloten we toch maar om onze tel.nummers uit te wisselen .ik vind zelf peroonlijk kontakt via de telefoon wat prettiger omdat een stem ook vaak wel een bepaalde indruk van iemand kan geven.en dat voelde meteen al heel goed. na een tijdje hebben we daarom onze eerste afspraak gemaakt en omdat we allebei gek zijn op wandelen en zij in vroomshoop woont en ik in deventer hebben we afgesproken op de mooie holterberg.ondanks het minder mooie weer was de eerste date wel een succes.daarna nog een aantal afpraken gemaakt en langzamerhand begon het ondanks dat zij mij eigenlijk iets te oud vond en ik de afstand eigenlijk iets te ver vond, toch bij allebei te kriebelen en dat werd steeds erger en nu kennen we elkaar al weer een klein half jaar en we zijn heel gelukkig samen .we kijken de hele week uit naar het weekend.ik had de hoop al opgegeven dat ik nog ooit iemand zou vinden en zij heeft mijn leven zo positief beïnvloed en weer zin gegeven. Daarom ben ik jullie zo dankbaar voor jullie bemiddeling. Op mijn leeftijd (64) is het sowieso moeilijk om iemand te vinden maar jullie zien wel dat je de moed nooit op moet geven.
Ik hoop nog heel lang met mijn nieuwe liefde samen te zijn. Deze zomer gaan we voor het eerst samen op wandelvakantie naar Tsjechië waar we allebei heel erg veel zin in hebben.
Ik wil Dating Oost nogmaals bedanken voor de bemiddeling en nog veel succes.

groetjes van Koos en Dika

febr. 2011

Nog trouwen na je 60e??...

Ze ontmoetten elkaar via de datingsite van DatingOost. Via een wederzijdse vriend van onze matchmaker Getty Schepers en van Gert werd Gert op DatingOost geattendeerd. De dozen van zijn verhuizing waren nog niet eens uitgepakt. Iedereen zal het herkennen, de eenzaamheid overvalt je als je alleen thuis zit....
Gert dacht, 'ik doe het gewoon en schrijf me in'. Hij ging aan de slag. Hij schreef een datingprofiel op DatingOost. Al binnen enkele weken had hij contact met Wilma en ze ontmoetten elkaar. "Er was een ongelooflijke klik", vertelde Gert. En toen kwam er een bruiloft. Gert: "Ik dacht altijd dat ik gelukkig was in mijn huwelijk. Maar, hoe ik me nu voel. Ik ben echt héél gelukkig. Gelukkiger dan ik dacht dat ik ooit was...." En een leuke bruiloft was het, want DatingOost werd ook uitgenodigd. Het was super gezellig. Gevierd op z'n Duits, in een Duitse gelegenheid. Ze woonden tenslotte al samen in Duitsland, net over de grens bij Enschede.
Ook leuk vonden we dat wij als DatingOost werden uitgenodigd. Alvorens Gert in het huwelijksbootje stapte ging hij eerst nog even op dieet :) en zie hoe mooi ze er samen uitzagen op deze bijzondere dag. En wat bijzonder dat wij van zoveel geluk in iemands leven deelgenoot mochten zijn.
Na het succesverhaal van Wilma ging ook haar zus overstag en schreef zich in op DatingOost. En ook zíj vond haar nieuwe liefde via onze eigen datingsite: Dating Oost.

Foto: Wilma, matchmaker Getty Schepers van DatingOost en bruidegom Gert. Gemaakt op de bruiloft 1 september 2010

Heleen & Gert

Heleen (47) woont sinds een paar jaar alleen met haar dochtertje. Haar man heeft haar verlaten, met zijn secretaresse. ‘Veel gehoorde verhalen’, lacht Heleen dit honend weg. ‘Ik ben helaas niet de enige die dit overkomt. Toch wil ik graag mijn ervaringen delen met andere singles over Dating Oost. Omdat ik al meerdere keren advertenties in dagbladen had zien staan en later een artikel, dacht ik, nu trek ik de stoute schoenen aan en ga ze eens bellen voor meer informatie hoe zoiets werkt."

WINTERSWIJK – "Ik kreeg een alleraardigste, en vooral geduldige, dame aan de telefoon en ik vroeg haar het hemd van het lijf. Het klonk zó goed en maakte een afspraak voor een intakegesprek. Ik heb er ruim een anderhalf uur zitten praten en mijn verhaal verteld. Dat luchtte enorm op. Het is niet niks. Mijn dochtertje was nog maar 6 jaar toen ons dit overkwam. We kregen heel laat kinderen, omdat dit gewoonweg niet lukte. Zeer dankbaar waren we nadat de behandelingen in het ziekenhuis aan sloegen en ik beviel van een mooie dochter, Sonja. Na de scheiding ging ze enkele weekenden naar d’r vader, om de weekenden, en na een paar maand hield het al op. Eerst kwam hij niet opdagen, pakte de telefoon niet op, daarna zei hij dat hij niet kon. Zo ging het maar door en nu, je gelooft het niet, na enkele jaren horen we gewoon niks meer van hem. Ik bleef hem maar bellen, omdat ik het heel belangrijk vind dat Sonja contact met hem heeft. We hebben zo lang op haar gewacht. Ik stuurde hem brieven, advocaat erop gezet. Uitspraak rechter, het mocht allemaal niet baten.’

Inschrijven Dating Oost

‘Nadat ik me had ingeschreven bij Dating Oost wilde ik me er niet meer druk om maken. Ik dacht nu maar eens even aan mezelf. Ik kreeg verschillende mannen gepresenteerd. Erg leuk. Vond het bevrijdend om weer eens heerlijk uit te gaan, te kletsen met allerlei leuke vrolijke mannen. Ik ben uit eten geweest, naar de film, terrasjes gepakt, zelfs nog een keer naar de dierentuin met Sonja erbij. Super leuk. En toen kwam Gert (48) voorbij. Gert dééd me iets, dit wás het. Ik voelde het vrijwel meteen. We gingen voor de 2e keer uit en ja, ik was zenuwachtig. Beetje dat gevoel van vroeger in mijn buik’, lacht Heleen hardop. ‘We maakten direct weer een afspraak. Niet opdringerig, gewoon omdat de sfeer goed was. Nu zijn we anderhalf jaar verder en ik ben zo blij dat we weer een zomer tegemoet gaan. We willen niet echt samenwonen, maar zijn wel heel vaak samen. Het is goed zo. Gert heeft geen kinderen en hij is zo lief voor Sonja. Deze dingen moeten groeien en we hebben het ook bewust voor haar heel rustig gedaan. Ze hebben inmiddels zo’n goede band. Ik kan goed met zijn ouders opschieten, hij ook met de mijne. Hij past in mijn vriendengroep. Ik dacht, nu ga ik mijn verhaal met anderen delen. Dating Oost, bedankt!’

Nick en Deborah

Ons eerste weekendje uit, een weekendje Düsseldorf. Met z’n tweeën, wat gaaf! Ik heb lange tijd samengewoond en helaas liep dit mis. Ik woon weer in Apeldoorn, hiervoor studeerde en woonde ik in Amsterdam. Ik had weinig behoefte aan weer een relatie met iemand van veraf (mijn vriend kwam uit Limburg). Totdat mijn vader me wees op een advertentie van Dating Oost. Dacht, niet geschoten, altijd mis. Ik heb geen foto bij mijn profiel gezet, sorry, maar daar had ik geen zin. Ik weet het, flauw! Ik stuurde wel iedereen een foto, hoor, als ze er om vroegen! Lang verhaal kort, na een paar maanden mailde ik met Nick, we maakten een afspraakje (hij woont 20 min. bij me vandaan!) en ik vond hem heel leuk. Hij liet niks blijken. Na 3 dates met hem merkte ik dat hij mij ook leuk vond. En ja, we zijn nu onafscheidelijk. Op jullie verzoek mail ik dit en het mag op de site. Dat vinden we beiden geen probleem. Wij zijn niet (meer) van de taboes! Bedankt Dating Oost! Nick en Deborah

Inschrijving bij Dating Oost eindigt voor Arnold en Monique in huwelijk

WIERDEN - Arnold en Monique zijn 11 maanden na hun eerste afspraakje getrouwd.
In december schreef Arnold (toen 34) zich in bij Dating Oost. Ik had de advertenties al vaker gezien in regionale kranten en bekeek de website. ‘Mijn collega had tegen mij gezegd dat ik dat eens moest doen.’ Monique, toen 38 jaar, schreef zich eind januari in. ‘Het moest er maar eens van komen’, was haar gedachtegang. Arnold: ‘Omdat het in de regio was, hè, dat was voor mij een punt. En persoonlijke relatiebemiddeling, het voelde betrouwbaarder, je moet ervoor betalen, dan is het ook serieus,’ is zijn mening. (In 2007 was de persoonlijke bemiddeling nog vanaf ±30jr. Nu alleen nog vanaf 50-80jr. DO)
Monique en Arnold hadden beiden geen langdurige relaties achter de rug. Arnold kreeg zijn eerste partnervoorstel van DatingOost; een leuke jongedame. Toch zaten ze na de kennismaking niet op één lijn qua haar geloof. ‘Daarna kreeg ik een brief met de karakteristiek van Monique erin. We spraken af in de grote foyer van een hotel. Ik liep de foyer in en op dat moment liep net een grote zaal leeg en stond de hele entree vol met mensen. Oef, wat nu? ’t Zweet stond me in de handen, haha.’
Monique had hem al zien staan. ‘Ik herkende Arnold van een foto die de consulent me had laten zien van hem. Nee, ik ging er niet direct naar toe’, lacht Monique, ‘pas na een paar minuten’.
‘Monique wacht altijd even af’, weet Arnold nu. Ze had voordat ze het hotel binnenging eerst nog een poos door de stad geslenterd. ‘Ik had de brief bij me, zodat ik nog precies wist wat hij leuk vond en hoe hij was.’
Arnold wachtte tot het iets rustiger werd, liep toen verder en zag Monique zitten. ‘Hij vroeg of ik Monique was. Zo begon de lovestory’, lacht Monique. ‘We hebben uiteindelijk wel drie uur zitten kletsen en spraken direct weer wat af. Dat werd uiteindelijk ook nachtwerk.’
Arnold zegt dat hij eigenlijk de volgende dag weer had willen afspreken. Ze gingen drie dagen later naar de film. En al vrij vlot volgde een kennismaking met de familie.
‘Ja’, zegt Arnold, ‘ik was bij de 2e afspraak al verliefd!’
Monique mijmert nog even na nu alles weer de revue passeert. ‘Dat was wel een hele leuke tijd, hè Arnold?’
Na elf maanden volgde, na de huwelijksvoltrekking in januari 2007, een grote bruiloft met ‘alles erop en eraan’ voor alle familie, vrienden en collega’s.

Ennnnn, Getty was ook aanwezig!

Robert: 'Ik moest geen hoogdravende vrouw..'

Ik zocht geen hoogdravende vrouw en vond Karin

ENSCHEDE – Wanneer je de 50 bent gepasseerd en weer single bent na een huwelijk van 19 jaar, dan ga je op zoek. Hoe krijg ik opnieuw weer een fijne relatie? De kroeg, internetdating of je schrijft je in bij een relatiebureau. Dat laatste deed Robert (56). Zzp’er en weinig tijd om te daten via internet, kwam bij Dating Oost terecht; Relatiebemiddeling voor singles uit Oost-Nederland tussen de 50 en 80 jaar. “Ik zag een advertentie in Huis aan Huis (weekblad Enschede) en na een informatief telefoongesprek, maakte ik een afspraak bij jullie op kantoor en schreef ik me in voor een jaar. Ik had niks te verliezen, toch. Ik heb geen kinderen, wel een eigen bedrijf en een eigen huis, maar geen leuke vrouw. Via de post vielen de partnervoorstellen op mijn deurmat. Ik heb verschillende leuke vrouwen ontmoet. Ik moest geen hoogdravende vrouw hebben. Gewoon iemand met een baan. Kind geen probleem. En ik heb haar gevonden.”
Na een half jaar ging Robert uit met Karin (53) uit Glanerbrug en de vonk sloeg over. Karin is moeder van Joris (20) en werkzaam in een Enschedese boetiek. Karin vertelt zonder enige schaamte dat ze verliefder is op Robert dan op haar ex-man. “Hij woont nu toch in Spanje’, lacht ze, ‘en leest dit niet. Maar het is echt zo. We zijn in den beginne zo’n drie keer met elkaar uit geweest en ik kreeg zoveel kriebels in mijn buik. Ik kon me niet meer herinneren hoe dat voelde. Fantastisch.”
Ze lachen verliefd naar elkaar. Karin had geen fijne relatie en ging scheiden na een huwelijk van 12 jaar. ‘Dat was niet mijn bedoeling toen ik trouwde. Ik dacht dat ik destijds heel gelukkig was. We hadden 4 jaar verkering, een huis verbouwd, een grote bruiloft, alles was goed, dacht ik. Niets was minder waar. Ik wil er eigenlijk niet meer over praten. Ik heb teveel meegemaakt. Robert’s ex-vrouw is blij voor ons. Dat is toch geweldig? Er zijn duizenden singles in Twente, ik gun ze ook wat wij nu hebben!’
Karin en Robert wonen nu samen. Heel geleidelijk werden Karins spullen overgebracht naar het huis van Robert. “We wonen ruim en Joris heeft de gehele zolder in gebruik. Hij studeert nu aan Saxion.” Robert knipoogt naar Karin en haalt nog een keer koffie.
“Omdat we zo tevreden zijn over jullie bemiddeling en goede coaching mocht je ons verhaal opmaken. Dat heb je verdiend.”

DatingOost, voor singles uit Oost-Nederland. Tel. 0546 – 49 28 99 www.DatingOost.nl

Nog geen idee hoe het verder gaat....

Ben voorzien. Ik ben geslaagd met een leuke vrouw, we wonen 25 km. bij elkaar uit de buurt.
Zij is 58 en ik 63 jaar. Maar nog geen idee hoe het verder gaat. Eén keer per week zien we elkaar.
Gr. Harmen

De toekomst weer zonnig tegemoet kunnen zien…

ALMELO – Cor (61) is weduwnaar en Rita sinds 8 jaar gescheiden. Beide hervonden het geluk na persoonlijke relatiebemiddeling van Getty Schepers van DatingOost. ‘Het is ongelooflijk dat wij elkaar hebben getroffen en ook nog allebei uit Almelo’, zegt Cor. ‘Mijn vrouw is 2 jaar geleden overleden en ik vond mezelf té jong om, hopelijk nog 20 jaar, alleen te blijven. Ik bedacht me een huwelijksbureau in te schakelen. Zo heette dat vroeger toch? Ik belde relatiebureau DatingOost en sprak met mevrouw Schepers. Een fijn, vlot gesprek en een leuk mens. Na een paar bakken koffie en het optekenen van mijn profiel ging ik huiswaarts en enkele weken later viel de verwachte envelop op m’n deurmat.’ Rita (63) begint te lachen. ‘Cor was mijn 5e partnervoorstel, maar ik was voor hem het allereerste voorstel via het datingbureau. En ja; het gebeurde nadat we elkaar voor de derde keer ontmoetten onder het genot van een glaasje wijn in ’t Wetshuys in Almelo. Die bewuste klik die mensen zo graag willen. Plotseling was die er. Er zijn geen woorden meer nodig; Het voelt zo compleet wij samen.’
De echtgenote van Cor was gedurende lange tijd ernstig ziek en hij verzorgde haar met ondersteunende hulp van Buurtzorg. ‘Het was een zware tijd, waarbij mijn vrouw me zei dat ik echt niet alleen moest blijven wanneer ze zou overlijden. Daar wil je natuurlijk niet van horen, maar na verloop van tijd komen de muren op je af. Ik pakte wel vrijwilligerswerk op via Scoop. Dat doe ik nog steeds. Ga ook vaak naar leuke activiteiten bij Het Dienstencentrum, dus ik zat niet bij de pakken neer. Maar dit voelt echt fijner voor mij. De foto van mijn vrouw staat gewoon in de woonkamer. Daar heeft Rita totaal geen problemen mee. Dat waardeer ik zo aan haar.’ Ze kijken elkaar liefdevol aan. Hier straalt echt geluk uit. Rita heeft haar scheiding goed verwerkt, vertelt ze. ‘Ons huwelijk was al lange tijd op. Daar wil je eerst niet aan, maar gezamenlijk kwamen we tot het besluit om als normale volwassen mensen uit elkaar te gaan. Dat had ik niet verwacht nee, toen ik als 20-jarige trouwde, met wat ik dacht, de liefde van mijn leven…’ Er zijn geen plannen van samenwonen of trouwen, maar verschillende vakanties en weekendjes weg zijn de revue al gepasseerd.
Voor meer informatie omtrent relatiebemiddeling kan gebeld worden met DatingOost tel. 0546 – 49 28 99 of www.DatingOost.nl


Uit: Almelo's Weekblad

Rick en Celeste

Hallo, mijn naam is Celeste. Na een relatie van een aantal jaren was ik alweer 2 jaar single. Bijna gaf ik de moed op. Ik zie er toch best leuk uit, ik ben best aardig:-), bijna altijd vrolijk, heb een erg leuke baan.... En toch kom ik niemand tegen die ik ook leuk vind. Totdat ik jullie advertentie zag over internetdating voor Oost-Nederland. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en schreef me in. Eigenlijk vond ik het idee van iemand zoeken op het internet wel een beetje raar, maar aan de andere kant hoorde ik van veel meer mensen om mij heen dat ze wel eens iemand via internet hadden ontmoet. Natuurlijk wilde ik wel het liefst met iemand uit mijn eigen regio in contact komen, dus Dating Oost leek mij de beste keus. En of het de beste keus was! Via jullie site ontmoette ik al na een paar weken Rick. We spraken af om elkaar in een cafeetje in Winterswijk te ontmoeten. En vanaf het eerste ogenblik klikte het. We hebben dezelfde humor en zijn inmiddels enorm verliefd! Het is zooo gaaf!!!! Rick vindt het ook niet erg dat jullie dit plaatsen op de site en deze superleuke foto's van ons mogen er gewoon bij! Iedereen weet ook hoe we elkaar hebben ontmoet. Kom op zeg, het is 2009! Groeten Celeste xxx

Rinus was nog geen lid

Augustus 2019
​Love is in the air. Ilse vond Rinus op onze eigen datingsite DatingOost.nl

Samen zijn ze op vakantie in Italië, want één van de dochters van Ilse is 25 jaar getrouwd en woonachtig in Italië. Ze genieten van een heerlijke vakantie samen. Wandelen, heerlijk uit eten, zonsondergang bekijken, samen naar het strand, boottocht gemaakt, etentjes met de familie. Het was geweldig. Tijdens de vakantie vierden ze hun éénjarig samen zijn.
Ilse: “Ja, vorig jaar augustus zag ik hem op Dating Oost. Hij stond op de site, maar was nog geen lid bleek later. Maar is toen door mij lid geworden, anders kon hij mij niet antwoorden. Hihihi

Liefde van m’n leven

Liefde van m’n leven
In januari kreeg ik een bericht van Ton en na een bericht terug hoorde ik even niks. Op 26 januari kreeg ik een reactie van hem en heb ik mijn msn e-mail gegeven en kort daarna zaten we op msn te chatten. Uren en nachten lang hebben we gepraat op msn en zo mekaar goed leren kennen. Het was fijn om met elkaar over van alles te praten en fijn om iemand te ontmoeten die echt belangstelling in je toont. Na een aantal dagen stelde Ton voor om elkaar te ontmoeten en hadden we eind januari onze eerste afspraak. Ton had leuke en attente verrassingen voor me bij zich. Het was een stralende dag met zon en sneeuw, maar wel koud en spannend natuurlijk. Vanaf dat moment zijn we niet meer zonder elkaar geweest en hebben we zoveel mogelijk tijd met elkaar doorgebracht. Intussen hebben we besloten om te gaan samenwonen en heb ik eindelijk een gezinnetje om me heen. Ton heeft vier kinderen waarvan er twee bij hem thuis wonen en de andere twee wonen bij hun moeder. Ik verheug me erg op de toekomst en hou ontzettend veel van Ton en hij van mij. Dat dit me mag overkomen op mijn 45e, na meer dan 12 jaar vrijgezel te zijn geweest. Ik knijp me af en toe in mijn armen om het geluk wat ik voel te voelen zonder dat ik denk dat ik droom. Ik wens iedereen bij DatingOost veel succes en laat de moed niet zakken, het kan echt iedereen overkomen ook mij. Met vriendelijke groet, Marion en Ton.

juni 2010

Echte liefde via relatiebemiddeling?

HARDENBERG - In hun nieuwe woning in Hardenberg vertellen 50-plussers Evert en Jacqueline hoe zij bij elkaar zijn gekomen na inschrijving, enkele jaren geleden, bij relatiebemiddelingsbureau Dating Oost. “Wij waren beiden al eerder getrouwd en dat was geen groot succes,” vertelt Evert. Zijn eerste huwelijk liep op de klippen, omdat beide echtelieden te druk waren met werk en kinderen. “We leefden echt langs elkaar heen en deden alleen nog ons eigen ding. We hadden het niet eens door.”

Scheiding
Na de uiteindelijke scheiding leerde Evert (58) een nieuwe vrouw kennen, maar zij bleek moeite te hebben met zijn vier kinderen. “Zij zijn natuurlijk ook vaak bij mij!” In de weinige vrije tijd die hij had moest hij kiezen tussen vriendin of kinderen. Hij wilde niet kiezen en de relatie was gauw over. Hij ging weer naar de sportschool, hoopte zo iemand tegen te komen, helaas. Ook Jacqueline (56) heeft haar verhaal. Haar eerste echtgenoot nam de huwelijkse trouw niet zo serieus. Vóórdat ze dat in de gaten had viel hun relatie al niet meer te lijmen. Na de scheiding zocht Jacqueline een baan, haar kinderen zijn al iets ouder, en probeerde ook haar persoonlijke leven weer op te bouwen. “Af en toe had ik voor een tijdje een vriend, maar dat bleek uiteindelijk steeds op niets uit te draaien.”
Na een fiks aantal teleurstellingen had Jacqueline er genoeg van. “Ik wilde een serieuze relatie en was van plan me daar ook echt voor in te gaan zetten. Via een advertentie in De Toren kwam ik in contact met Getty Schepers, consulent van Dating Oost in Almelo. Toen ik bij haar was en lichte twijfels over de kans van slagen uitte, zei zij: ”Ik ga jou een jaar helpen met het zoeken naar een geschikte partner.”

Internet
Evert kwam met Dating Oost in contact via zoeken op het internet. “Ik durfde uiteindelijk te bellen voor een afspraak, maar verwachtte er niet veel van,” erkent hij. “Ik kon ook bij hen kiezen voor internetdating, maar daar heb ik geen behoefte aan. Ik betaal liever meer geld, dan wordt er voor míj gezocht en de deelnemers zijn denk ik ook serieuzer.” Zijn eerste contact was geen succes. “Zij was een dametje uit Vroomshoop, bleek niet zo mijn type! Toch wel drie keer leuk mee uit geweest, hoor. Maar met Jacqueline klikte het meteen al door de telefoon.”
Jacqueline: “Evert belde me en vroeg of ik er voor voelde ergens in Dedemsvaart af te spreken. Niet te ver weg en niet in onze eigen woonplaatsen. Dat vond ik goed, neutrale omgeving en beginnen met een kopje koffie, zodat we weg konden gaan bij geen verdere interesse. Ik was heel erg gespannen toen ik naar binnen stapte. Maar tijdens die eerste date had ik al gauw een heel goed gevoel.” Toen Evert haar na een paar dagen belde voor een etentje bij een leuk restaurantje in Ommen, hoopte Jacqueline dat hij óók dat goede gevoel had.

Trouwen
Ze zijn, met niet al te veel tamtam zeggen ze, getrouwd en vormen nu met alle kinderen een gezellig gezin. Afgelopen jaar zijn ze met z'n tweeën drie weken naar Amerika geweest. De droom van Evert was om daar nog eens te gaan skiën. Als mensen vragen hoe zij elkaar hebben ontmoet, praten ze daar heel open over. Tijdens de bruiloft moesten ze er toch aan geloven in de vorm van stukjes en sketches. Evert: “Er rust ook in deze tijd nog steeds een taboe op relatiebemiddeling. Maar mensen moesten eens weten hoe dat relatiebureau ons leven veranderd heeft.”
Jacqueline voegt hier aan toe: “Voor een goede relatie zijn twee mensen nodig. Bij Dating Oost staan serieuze singles ingeschreven in onze eigen leeftijdsgroep van 50 tot 75 jaar. Zij zoeken voor jou en bekijken dan of het een geschikte kandidaat is. Dan krijg je het telefoonnummer en kun je elkaar bellen. Je houdt uiteindelijk dus alles zelf in de hand.”

'Hij gaat voor me koken. Dat is me nog nooit overkomen...'

Succesverhaal na ontmoeting via de datingsite van DatingOost.
Onze matchmaker Getty kent deze dame toevallig. Lees de enthousiaste mailwisseling.

Zij (54): "Ik heb een leuke date gehad...veel gekletst..samen veel te vertellen...lieve man...attent...ik ben morgen uitgenodigd bij hem thuis (sorry Getty haha...want dat mocht niet van jou)...maar zijn zoon was er niet en hij (56) gaat lekker koken voor mij, voor ons.. Is me nog nooit overkomen...
En hij had zich opgegeven voor een speeddate in De Cactus in Hengelo (ov)... Weet niet of het überhaupt door gaat ivm Corona...maar bij deze kon ik hem afmelden.....bedankt alvast.
Ik geloof dat dit wel iets moois gaat/kan worden...❤
--------------
Niet te geloven...wat een super match is dit...word er bijna bang van...de één appt/zegt 't...de ander denkt 't...veel veel dezelfde interesses, hoe we in het leven staan...beiden al veel meegemaakt..onszelf zijn, luisteren, heeeel veel praten, en dat ken ik uit geen enkele relatie van mij, dan was ik altijd alleen degene die praatte. Beiden sprakeloos, van een klik die er opeens als je het niet verwacht is. Lachen samen...
Ik kreeg steeds nog berichtjes van Dating Oost, hij ook... ook toen we onzichtbaar stonden. Daarom heb ik me uitgeschreven, hij 10 minuten later ook.
Dit is 'm..200% ❤
--------------
Tis inderdaad waanzinnig...een man die helemaal hotel de botel is van mij...ik op hem, maar mijn reserveknop staat nog aan...ik laat 't minder blijken.. gewoon uit zelfbescherming voor mezelf...
Veel praten, veel lieve apps...ik ben eerlijk gezegd sprakeloos, maar wat ik al zei, dit zou 'm wel eens kunnen zijn...happy me."

Zijn bericht bij uitschrijving van onze eigen datingsite DatingOost: "Als het goed is heeft .... mij afgemeld voor 13 april. Wij zijn erg blij en gelukkig met elkaar. De eerste klik was huge. Dus ik zal er niet zijn."

Hier wordt het team van DatingOost blij van.
Geef nooit op lieve mensen.

Getrouwd!!

Mirjam en Ernst-Jan zijn getrouwd nadat ze elkaar ontmoetten in 2008 via Dating Oost

André en Gerda én een baby!

Het is eigenlijk allemaal best snel gegaan tussen ons. Vorig jaar november was er het eerste e-mail contact en na wat heen en weer gemaild te hebben, hebben we op sinterklaasavond elkaar voor het eerst live in een cafeetje in Raalte ontmoet. Het was een hele gezellige avond en we hebben heel wat af gebabbeld. Een week later hebben we samen op de Holterberg gewandeld en hadden onze gesprekken wat meer diepgang. En weer een week later is André (Den Ham) voor het eerst bij mij thuis (Apeldoorn) geweest.

En tsja, sindsdien is de liefde tussen ons alleen maar meer gaan opbloeien. We komen beiden uit hetzelfde milieu (arbeidersgezin), spreken beiden dezelfde taal (ABN en dialect) en alles voelt wederzijds zo goed en vertrouwd aan. Dromen we of is dit de realiteit? We genieten intens en met volle teugen van elkaar.

Eind mei zijn we samen voor 10 dagen naar Schotland op vakantie geweest. We hebben een rondreis door de Schotse Highlands gemaakt en hebben er een paar dagen Edinburgh aan vast geplakt. Het was een schitterende en fantastische vakantie en tsja daar in Edinburgh hebben we besloten om te gaan samenwonen. Onze liefde voor elkaar is zo puur en hecht dat wij de rest van ons leven graag met elkaar willen delen.

We hopen in het najaar de daad bij het woord te kunnen voegen. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.
De ultieme relatietest: het in elkaar zetten van een PAX-kast van Ikea hebben wij inmiddels goed doorstaan.

Langs deze weg willen wij jullie (i.c. Dating Oost) hartelijk bedanken voor jullie internetbemiddeling. Jullie hebben aan de bakermat van ons liefdesgeluk gelegen en wij zullen ons dat altijd blijven herinneren en uitdragen.

Dating Oost een begrip in Oost-Nederland, een datingbureau die actief (singleparty), gemoedelijk en een echt “mensen-mens” is.
Dank je wel voor alles en heel veel succes met jullie missie toegewenst!

Groetjes André en Gerda.
Aug.2010

-------------------------------------------------------------

Hoi Getty,
Hierbij tref je zoals gisteren afgesproken een paar foto’s van onze trots, ons oogappeltje Rianne.
Nogmaals hartelijk dank voor je telefoontje.
Wij zullen onze dochter (als zij groot is) vertellen hoe papa en mama elkaar ontmoet hebben.
Jouw naam, jouw warmte en persoonlijkheid zal daarbij zeker niet ontbreken.
Getty, wie weet spreken we elkaar nog eens.
Blijf gezond en heb plezier in alles wat je doet!

Groetjes Gerda en Andrė
april 2012

De ware liefde via relatiebemiddeling?

Kan dat nog in deze tijden van computers en internetdating? Het bewijs ligt er. Enschedeërs Simon en Elise vonden elkaar via Dating Oost, een relatiebureau dat alleen bemiddelt tussen singles uit Oost-Nederland. Graag vertellen ze hun verhaal. ‘We hebben geen geheimen of taboes. We leven in 2010!’

ENSCHEDE - Simon (53), IT manager, is sinds 3 jaar weduwnaar. Zijn echtgenote overleed na een kort ziekbed. Simon bleef achter met twee kinderen, toen 18 en 20 jaar. Na jaren van verdriet schreef Simon zich in bij Dating Oost relatiebemiddeling. En dat dit, in het tijdperk van internet, nog steeds werkt, bewijzen Simon en zijn nieuwe vriendin Elise. ‘Je kunt rustig stellen’, lacht Simon, ‘dat wij hotel-de-botel van elkaar zijn.’ Elise (49), eigenaresse van een schoenenzaak, was reeds jaren geleden gescheiden, zonder kinderen, en was dolgelukkig Simon te ontmoeten. ‘Ik heb eerst drie mannen ontmoet voordat ik Simon tegen het lijf liep via Dating Oost. Zij zoeken dat mooi voor je uit. Je krijgt gewoon een brief, geen e-mails of zo, waarin zijn beschrijving stond. Ik vond zijn profiel direct leuk om te lezen. Je moet elkaar dan bellen binnen een paar dagen en ik dacht, ik ga hém bellen. Hij vond dat zo leuk. Of niet Simon?’, grijnst ze naar hem en vervolgt haar verhaal. ‘We spraken af bij Humphrey’s en hebben daar heerlijk gegeten. Dat raadden ze ons wel af in het begin. Het bureau adviseert eerst maar eens een kop koffie te gaan drinken. Maar het klikte zó! We durfden het aan. We zaten, en aten, de hele avond en hadden beiden vlinders… De volgende dag durfden we dat elkaar wel te vertellen en nu zijn we al bijna een jaar bij elkaar.’ Simon zegt blij te zijn dat het contact met zijn kinderen en Elise zo goed is. ‘Ze zijn allebei de deur al uit, ze studeren. Maar toch, het was hun moeder! Het is goed zo!’
Consulente Getty Schepers van Dating Oost is blij voor haar cliënten dat ze weer happy zijn. ‘Dat is onze doelstelling. Mensen bij elkaar brengen en gelukkig maken. En natuurlijk lukt dat niet altijd, maar toch vinden 8 van de 10 singles een nieuwe liefde bij ons bureau. En daar zijn we heel trots op!’ Voor meer info Dating Oost 0546 – 49 28 99. Aangesloten als erkend bureau bij de BVSK, BrancheVereniging Singles Keurmerk.7-1-2010

Uit: Huis aan Huis Enschede