Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

De reacties van deze succesverhalen zijn van singles die via de datingsite iemand hebben gevonden, maar óók via de Persoonlijke Dating.

Anita en Nico 'Niemand gelooft me!'

Beste Dating Oost,
Na twee keer gebeld te bellen voor informatie trok ik de stoute schoenen aan. Ik schreef me na een huwelijk van 30 jaar in bij een relatiebemiddelingsbureau. Dat zou niemand gaan geloven. Heb het eerst ook tegen niemand verteld, alleen tegen mij beste vriendin. Daarna wel, hoor. Tegen mijn kinderen en broer en zus. Ze reageerden zó leuk! Ik heb twee mannen ontmoet, erg aardig. Mankeerde echt niks aan, maar we hadden niks samen. Dat kan. Toen kwam Nico. Ik was direct weg van hem. Beiden onze partners verloren. Tja, het gebeurt. Hij vond mij ook leuk, zei Nico. Gelukkig maar. Ik kom uit Gorssel en Nico uit Zutphen. Perfect. Het kon gewoon niet mooier. We zijn nu echt heel gelukkig samen. Eigenlijk heb ik wel eens gedacht dat me dat nooit meer zou overkomen. Ontzettend bedankt Getty van Dating Oost, jij hebt ons bij elkaar gebracht! Met een hartelijke groet, Anita en Nico

‘Mijn dochter was op slag dood’

‘Mijn dochter was op slag dood’

Je hele gezin verliezen en toch weer kunnen geloven in oprechte liefde. “Het kan echt”, vertelt weduwe Tineke (63).

LICHTENVOORDE - Tineke zag een dagbladadvertentie van Dating Oost en belt met consulent Getty Schepers voor informatie over Persoonlijke Relatiebemiddeling. Ze had er nog nooit van gehoord. "Wat ik heb meegemaakt kan een normaal mens niet geloven. Ben later ook verhuisd, ik wilde daarna echt opnieuw beginnen. Ruim twaalf jaar geleden reisde ik met ons gezin door Australië. Het was ongelooflijk mooi. Ik koester alle foto’s. We reden van de Gold Coast richting Sydney. Mijn man (52) zegt dat ie zich niet goed voelt. Hij reed. We schrokken. ‘Stoppen’, riep ik. Het was al te laat. De auto slingert en slaat over de kop. Mijn dochter (17) sliep, had haar gordel losgemaakt en werd daardoor uit de auto geslingerd. Ze was op slag dood. Wij raakten bekneld, mijn man, onze zoon (20) en ik. Wim was buiten bewustzijn, net als onze zoon. Uiteindelijk had alleen ik kneuzingen en hebben mijn man en zoon het ook niet gehaald. Totaal ontredderd kom je alleen thuis na wat de reis van ons leven moest worden. Heb ontzettend veel hulp gehad van vrienden, familie en vanzelfsprekend psychologen. Ik kan het leven nu weer aan. Na acht jaar van verdriet en wanhoop durfde ik te denken aan een nieuwe relatie. Ik miste het zo, de warmte, liefde, genegenheid, die arm om je heen. Via Dating Oost heb ik hem gevonden; Albert (65) uit Eibergen. Weduwnaar zonder kinderen. Samen bezoeken we de graven van onze familieleden. Het is ongelooflijk dat ik weer oprecht kan zeggen dat ik me gelukkig voel. Vergeten doe je nooit, dat is logisch. Maar de professionaliteit waarmee Getty Schepers van Dating Oost me heeft opgevangen, begeleid en me opnieuw de liefde heeft aangereikt, dat verdient een dikke pluim. Albert en ik zijn haar zó dankbaar.”

Uit: 'Achterhoek in Kerst' dec. 2016

Voor meer informatie Dating Oost 0546-492899

Een eindje rijden heb ik ervoor over

Beste Dating Oost,

bij deze laat ik, lidnr…., u weten dat mijn lidmaatschap van Dating Oost beëindigd dient te worden.
De reden is de beste die er is: met behulp van jullie datingsite heb ik een allerliefste vriendin (65) leren kennen die maakt dat ik niet meer op zoek ben. Ik heb er alle vertrouwen in dat er sprake is van een vaste en duurzame relatie sinds ruim 8 maanden. Ik (67) ben afkomstig uit Arnhem en Ineke uit Ambt Delden. Ik wist dat wanneer ik op haar profiel zou reageren ik een eind moest rijden (100 km), maar dat ‘risico’ heb ik genomen. Na onze eerste ontmoeting ging ik met mijn broer een maand naar Australië en als ik terug zou komen en ze zou op me wachten, dan wist ik dat het goed zat. Ik kon die vakantie natuurlijk niet meer veranderen, dat stond vast. En het ging goed! Jullie systeem werkt goed, wij zijn het levende bewijs. Mijn dank voor jullie diensten.

Vriendelijke groet,
Wil en Ineke


maart 2012

Henk & Tina

Na 3 weken chatten al een klik en verliefd!
Tina (65) en Henk (69) waren zonder hoge verwachtingen in het voorjaar van 2018 lid geworden van Dating Oost. Gewoon om eens te kijken hoe het zou gaan. Dus aangemeld voor internetdating. Persoonlijke bemiddeling kon altijd later nog wel, als het niks zou worden.
Beide hadden hun partner na een periode van ziekte verloren, Tina had daarna nog een andere relatie, die op een teleurstelling uitliep. Zij wilde nu eigenlijk alleen nog maar iets vriendschappelijks, om met iemand dingen te kunnen ondernemen. Henk was wel op zoek naar een vaste verbintenis. Voor beide was het doel: zoeken naar een maatje, om het leven meer kleur te kunnen geven.
Tijdens het chatten bleken ze niet alleen veel overeenkomsten te hebben, maar ook erg geïnteresseerd te zijn in elkaar. Tina: “Mijn leven heeft veel ups en downs gekend, en ik merkte al snel dat hij oprecht belangstelling had voor wat ik had meegemaakt; hij vroeg door als ik wat schreef, en daar kon ik dan weer op antwoorden”. Henk was op zoek naar een vrouw die warmte en liefde kon geven, die hem zou aanvoelen, en waarmee hij alles kon delen, ook de moeilijke momenten. Iemand waarmee hij zou kunnen lachen, maar die ook zou kunnen troosten bij verdriet. “ Ik merkte al snel dat Tina heel goed aanvoelde in welke stemming ik was als ik wat schreef”, vertelt hij. “Ze reageerde precies zoals ik graag wilde”.
Na 3 weken chatten en meer dan 50 bladzijden ervaringen uitwisselen, wisten ze al heel veel van elkaar, en werd het tijd voor een ontmoeting. Halverwege Zevenaar, waar Tina woont, en Deventer, de woonplaats van Henk, werd een afspraak gemaakt. Gewoon even koffie drinken en een wandelingetje maken, was het plan. Ze vertellen: “Het werd een gezellig samenzijn dat tot in de avond duurde. Er was direct een enorme klik tussen ons. Tegen de tijd dat het donker werd, namen we pas afscheid van elkaar. En we gingen pas weg nadat we een hele serie afspraken hadden gemaakt om de kennismaking thuis voort te zetten. Want we waren gewoon verliefd! Dat dit op onze leeftijd nog zou kunnen en dat het zo snel zou gaan, hadden we niet voor mogelijk gehouden”.
De band werd elke week sterker. “Volgend jaar gaan we samen op vakantie en daarna gaan we bekijken hoe onze mooie relatie nog verder vorm kunnen geven”, vertellen ze enthousiast. Want de reisafstand tussen de beide woonplaatsen is weliswaar niet groot - nog geen 3 kwartier rijden – maar als geliefden wil je toch graag zo dicht mogelijk bij elkaar in de buurt zijn. “ We zijn nu al heel gelukkig met elkaar, en we proberen zoveel mogelijk samen van alles te doen. Maar het mooiste zou natuurlijk zijn als we echt altijd bij elkaar kunnen zijn. Wie weet gaat ons dat lukken!”
Dank je wel Dating Oost, dat jullie het mogelijk hebben gemaakt dat wij elkaar hebben leren kennen!

Avonden lang met elkaar aan het appen

Gekletst over van alles en nog wat. Na een week hebben we elkaar ontmoet, het gaat tenslotte toch om de klik als je elkaar 'live' ziet. Die klik was er zeker. We hebben een grote wandeling gemaakt samen met mijn hond en hebben daarna ergens een broodje gegeten. Inmiddels hebben we elkaar al vaker gezien en zijn bij elkaar thuis geweest. Ik denk dat ik geen betere match had kunnen hebben. Het voelt heel fijn voor zowel hem als voor mij. Wij vertrouwen op een mooie toekomst samen.
Voor ons heeft dating oost zeker wel gewerkt!
Ik wens anderen net zoveel succes ermee als wij gehad hebben;-)
Groetjes Joyce"


www.DatingOost.nl/succesverhalen

Nick en Deborah

Ons eerste weekendje uit, een weekendje Düsseldorf. Met z’n tweeën, wat gaaf! Ik heb lange tijd samengewoond en helaas liep dit mis. Ik woon weer in Apeldoorn, hiervoor studeerde en woonde ik in Amsterdam. Ik had weinig behoefte aan weer een relatie met iemand van veraf (mijn vriend kwam uit Limburg). Totdat mijn vader me wees op een advertentie van Dating Oost. Dacht, niet geschoten, altijd mis. Ik heb geen foto bij mijn profiel gezet, sorry, maar daar had ik geen zin. Ik weet het, flauw! Ik stuurde wel iedereen een foto, hoor, als ze er om vroegen! Lang verhaal kort, na een paar maanden mailde ik met Nick, we maakten een afspraakje (hij woont 20 min. bij me vandaan!) en ik vond hem heel leuk. Hij liet niks blijken. Na 3 dates met hem merkte ik dat hij mij ook leuk vond. En ja, we zijn nu onafscheidelijk. Op jullie verzoek mail ik dit en het mag op de site. Dat vinden we beiden geen probleem. Wij zijn niet (meer) van de taboes! Bedankt Dating Oost! Nick en Deborah

Zij inspireert hem. Hij motiveert haar.

Ze belde me op een zondag. Ik had haar een paar keer ontmoet via het werk van haar toenmalige echtgenoot. Inmiddels waren ze gescheiden. Ze had al een eigen huisje gevonden. Eenvoudig. Niet zoals waar ze vandaan kwam. Alles weer een klein beetje op de rit na deze overdonderende scheiding. Verlaten voor een ander, vertelde ze.... Totaal onverwachts.
Ze is nog maar begin 40, dus juist voor de Persoonlijke Bemiddeling waar ze voor belde, kon ik niets voor d’r betekenen. Dit omdat de laatste jaren de jongere singles allemaal het internet opgaan, op zoek naar een partner, hebben we tien jaar geleden al onze datingsite gemaakt, náást ons relatiebureau. Wij als Dating Oost voelden dit toen al aan, en hadden inmiddels de leeftijd voor de Relatiebemiddeling al opgeschroefd naar 50+ 60+ 70+.
Maar juist dát wou ze niet. Níet op een datingsite. Te weinig kennis daarvan. Schroom - na een fijn huwelijk - om op een datingsite te gaan staan.
Nee. Dát ging ze echt niet doen. En natuurlijk wou ze graag iemand uit d’r eigen omgeving. Dus landelijk zoeken was al helemaal niet aan de orde. Na drie kwartier kletsen en overhalen dat onze datingsite écht te vertrouwen was, dat wij d’r ‘bovenop’ zitten, wij telefonisch en via mail altijd te bereiken zijn, zelden tot nooit horen dat er iets ‘geks’ gebeurt op onze site, ze ons altijd mocht bellen voor vragen of problemen, ze écht een goed lekker lopend stukje profieltekst moest maken en sowieso meerdere leuke foto’s moest toevoegen, besloot ze zich aan te melden voor Internetdating via DatingOost (voor singles uit Oost-Nederland).
Er ging een tijdje overheen toen ik een appje ontving.
Ze was verliefd ♥ Oh jaaa??? Echt? Hoe?
Ze had een leuke man ontmoet via onze datingsite: DatingOost internetdating.
Een man die ook woonachtig was in Almelo. Kón niet mooier. Aftastende fase nog.
Niet thuis ontmoet de eerste keren. ‘Ga wandelen’, had ik geadviseerd. ‘Dan ontspan je’. Maar het regende. Hij kwam op de fiets. In z’n regenpak! Dán heb je lef! Dan heb je écht lef. Hilarisch.
Dat waren de momenten al dat ze voelden ‘dit zit goed’!
Hij, leuke vlotte goed uitziende jongeman, ook verlaten door z’n echtgenoot. Had niet het idee dat ie een slechte relatie had....
Vader. Hij vond en vindt het zó erg dat z’n kinderen dit mee moeten maken. Een kwelling, een falen, voor de rest van z’n leven. Het raakt hem nog iedere keer weer. De tijd moet de wonden helen.
En dan toch de liefde weer kunnen vinden. Dat is zo mooi.
Zij inspireert hem.
Hij motiveert haar.
Ze zijn gék op elkaar.
De kinderen kunnen onderling goed met elkaar overweg.
En nu? Er is een groot huis gekocht. Voor ieder kind een eigen kamer. Er wordt verbouwd.
En tóen moest Getty gebeld worden.
‘Hai Getty. Ik had je beloofd dat wanneer ik echt iemand zou vinden ik je mee uit eten zou nemen, samen met je man. Wanneer kunnen jullie? Ja, het gaat héél goed met ons. Ik ben zó gelukkig. Dacht dat ik altijd al gelukkig was, maar wat ik nú voel; dat is niet te beschrijven. Hij vult me aan. Hij stimuleert me bij alles wat ik doe. Ik mag mezelf zijn. Ik mag het huis inrichten naar ook míjn ideeën. Hij waardeert me. Ik heb enkele vervelende lichamelijke klachten. Die gaan nooit meer over. Ik hoef nooit alleen naar het ziekenhuis, hoor. En nee, voor die klachten zou hij me nooit verlaten, bezwoer hij me in het begin van onze relatie. Hij is mijn cadeautje!’

We werden uitgenodigd in het nieuwe huis voor een aperitief. Een korte rondleiding. De tuin. Prachtig. Gezellig. Sfeervol en we voelden ons welkom. Zo attent dat mensen dit doen.
Zo’n dankbaar beroep heb ik. We werden heerlijk verrast op Spaanse tapas. In Almelo hebben we een goed Tapasrestaurant Solera. Jammer dat de plek waar zij zo graag met ons wilden zitten, buiten op het verwarmde terras, niet lukte in verband met een niet goed doorgekomen reservering en drukte op dat moment; een heerlijke loungeplek met vuurhaard midden op de tafel. Romantiek ten top. Dan maar een ‘gewoon’ tafeltje.
We praatten over de liefde, over mislukte relaties, verdriet. Diepzinnige gesprekken. Soms tot tranen toe geroerd.
Maar ook keihard gelachen.

En we waren de laatsten op het terras.....

André en Gerda én een baby!

Het is eigenlijk allemaal best snel gegaan tussen ons. Vorig jaar november was er het eerste e-mail contact en na wat heen en weer gemaild te hebben, hebben we op sinterklaasavond elkaar voor het eerst live in een cafeetje in Raalte ontmoet. Het was een hele gezellige avond en we hebben heel wat af gebabbeld. Een week later hebben we samen op de Holterberg gewandeld en hadden onze gesprekken wat meer diepgang. En weer een week later is André (Den Ham) voor het eerst bij mij thuis (Apeldoorn) geweest.

En tsja, sindsdien is de liefde tussen ons alleen maar meer gaan opbloeien. We komen beiden uit hetzelfde milieu (arbeidersgezin), spreken beiden dezelfde taal (ABN en dialect) en alles voelt wederzijds zo goed en vertrouwd aan. Dromen we of is dit de realiteit? We genieten intens en met volle teugen van elkaar.

Eind mei zijn we samen voor 10 dagen naar Schotland op vakantie geweest. We hebben een rondreis door de Schotse Highlands gemaakt en hebben er een paar dagen Edinburgh aan vast geplakt. Het was een schitterende en fantastische vakantie en tsja daar in Edinburgh hebben we besloten om te gaan samenwonen. Onze liefde voor elkaar is zo puur en hecht dat wij de rest van ons leven graag met elkaar willen delen.

We hopen in het najaar de daad bij het woord te kunnen voegen. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.
De ultieme relatietest: het in elkaar zetten van een PAX-kast van Ikea hebben wij inmiddels goed doorstaan.

Langs deze weg willen wij jullie (i.c. Dating Oost) hartelijk bedanken voor jullie internetbemiddeling. Jullie hebben aan de bakermat van ons liefdesgeluk gelegen en wij zullen ons dat altijd blijven herinneren en uitdragen.

Dating Oost een begrip in Oost-Nederland, een datingbureau die actief (singleparty), gemoedelijk en een echt “mensen-mens” is.
Dank je wel voor alles en heel veel succes met jullie missie toegewenst!

Groetjes André en Gerda.
Aug.2010

-------------------------------------------------------------

Hoi Getty,
Hierbij tref je zoals gisteren afgesproken een paar foto’s van onze trots, ons oogappeltje Rianne.
Nogmaals hartelijk dank voor je telefoontje.
Wij zullen onze dochter (als zij groot is) vertellen hoe papa en mama elkaar ontmoet hebben.
Jouw naam, jouw warmte en persoonlijkheid zal daarbij zeker niet ontbreken.
Getty, wie weet spreken we elkaar nog eens.
Blijf gezond en heb plezier in alles wat je doet!

Groetjes Gerda en Andrė
april 2012

Trouwen op je 65e??

En een leuke bruiloft was het. Super gezellig. Gevierd hebben we het op z'n Duits. Ze woonden tenslotte al in Duitsland.
Ook leuk dat wij als DatingOost werden uitgenodigd. Via een wederzijdse vriend werd Gert op DatingOost geattendeerd en daar heeft hij nog nooit één seconde spijt van gehad. Alvorens hij in het huwelijksbootje stapte met Wilma ging hij eerst nog even op dieet :) en zie hoe mooi ze er samen uitzagen op deze bijzondere dag.
Wat bijzonder dat wij van zoveel geluk in iemands leven een deel mogen zijn.

Rick en Celeste

Hallo, mijn naam is Celeste. Na een relatie van een aantal jaren was ik alweer 2 jaar single. Bijna gaf ik de moed op. Ik zie er toch best leuk uit, ik ben best aardig:-), bijna altijd vrolijk, heb een erg leuke baan.... En toch kom ik niemand tegen die ik ook leuk vind. Totdat ik jullie advertentie zag over internetdating voor Oost-Nederland. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en schreef me in. Eigenlijk vond ik het idee van iemand zoeken op het internet wel een beetje raar, maar aan de andere kant hoorde ik van veel meer mensen om mij heen dat ze wel eens iemand via internet hadden ontmoet. Natuurlijk wilde ik wel het liefst met iemand uit mijn eigen regio in contact komen, dus Dating Oost leek mij de beste keus. En of het de beste keus was! Via jullie site ontmoette ik al na een paar weken Rick. We spraken af om elkaar in een cafeetje in Winterswijk te ontmoeten. En vanaf het eerste ogenblik klikte het. We hebben dezelfde humor en zijn inmiddels enorm verliefd! Het is zooo gaaf!!!! Rick vindt het ook niet erg dat jullie dit plaatsen op de site en deze superleuke foto's van ons mogen er gewoon bij! Iedereen weet ook hoe we elkaar hebben ontmoet. Kom op zeg, het is 2009! Groeten Celeste xxx

Heleen & Gert

Heleen (47) woont sinds een paar jaar alleen met haar dochtertje. Haar man heeft haar verlaten, met zijn secretaresse. ‘Veel gehoorde verhalen’, lacht Heleen dit honend weg. ‘Ik ben helaas niet de enige die dit overkomt. Toch wil ik graag mijn ervaringen delen met andere singles over Dating Oost. Omdat ik al meerdere keren advertenties in dagbladen had zien staan en later een artikel, dacht ik, nu trek ik de stoute schoenen aan en ga ze eens bellen voor meer informatie hoe zoiets werkt."

WINTERSWIJK – "Ik kreeg een alleraardigste, en vooral geduldige, dame aan de telefoon en ik vroeg haar het hemd van het lijf. Het klonk zó goed en maakte een afspraak voor een intakegesprek. Ik heb er ruim een anderhalf uur zitten praten en mijn verhaal verteld. Dat luchtte enorm op. Het is niet niks. Mijn dochtertje was nog maar 6 jaar toen ons dit overkwam. We kregen heel laat kinderen, omdat dit gewoonweg niet lukte. Zeer dankbaar waren we nadat de behandelingen in het ziekenhuis aan sloegen en ik beviel van een mooie dochter, Sonja. Na de scheiding ging ze enkele weekenden naar d’r vader, om de weekenden, en na een paar maand hield het al op. Eerst kwam hij niet opdagen, pakte de telefoon niet op, daarna zei hij dat hij niet kon. Zo ging het maar door en nu, je gelooft het niet, na enkele jaren horen we gewoon niks meer van hem. Ik bleef hem maar bellen, omdat ik het heel belangrijk vind dat Sonja contact met hem heeft. We hebben zo lang op haar gewacht. Ik stuurde hem brieven, advocaat erop gezet. Uitspraak rechter, het mocht allemaal niet baten.’

Inschrijven Dating Oost

‘Nadat ik me had ingeschreven bij Dating Oost wilde ik me er niet meer druk om maken. Ik dacht nu maar eens even aan mezelf. Ik kreeg verschillende mannen gepresenteerd. Erg leuk. Vond het bevrijdend om weer eens heerlijk uit te gaan, te kletsen met allerlei leuke vrolijke mannen. Ik ben uit eten geweest, naar de film, terrasjes gepakt, zelfs nog een keer naar de dierentuin met Sonja erbij. Super leuk. En toen kwam Gert (48) voorbij. Gert dééd me iets, dit wás het. Ik voelde het vrijwel meteen. We gingen voor de 2e keer uit en ja, ik was zenuwachtig. Beetje dat gevoel van vroeger in mijn buik’, lacht Heleen hardop. ‘We maakten direct weer een afspraak. Niet opdringerig, gewoon omdat de sfeer goed was. Nu zijn we anderhalf jaar verder en ik ben zo blij dat we weer een zomer tegemoet gaan. We willen niet echt samenwonen, maar zijn wel heel vaak samen. Het is goed zo. Gert heeft geen kinderen en hij is zo lief voor Sonja. Deze dingen moeten groeien en we hebben het ook bewust voor haar heel rustig gedaan. Ze hebben inmiddels zo’n goede band. Ik kan goed met zijn ouders opschieten, hij ook met de mijne. Hij past in mijn vriendengroep. Ik dacht, nu ga ik mijn verhaal met anderen delen. Dating Oost, bedankt!’

Getrouwd!!

Mirjam en Ernst-Jan zijn getrouwd nadat ze elkaar ontmoetten in 2008 via Dating Oost

Nicolien en Alfons

Beste DatingOost,

Allereerst nogmaals hartelijk bedankt voor de bemiddeling, want zoals jullie weten is deze heel goed gegaan. Ik had beloofd ons succesverhaaltje op papier te zetten… Voor Alfons was ons afspraakje z'n 3e date en voor mij, Nicolien, de 6e man die ik ontmoette tijdens m’n inschrijving bij jullie. Het waren enerverende maanden. In den beginne moeilijk, omdat ik toch mijn verleden heb; hoogstwaarschijnlijk hebben alle ‘oudere’ singles dat…. Maar, na meerdere afspraakjes kreeg ik toch wel de smaak te pakken. De 1e man was een onderhoudende actieve, zeer sportieve jongeman waar ik enkele leuke activiteiten mee heb ondernomen. Het werd uiteindelijk niets en zo passeerden enkele amusante heren de revue. Ik vond het leuk. Het gaf weer sjeu aan m’n, toch wel een beetje inmiddels, saaie leven. En toen was daar Alfons. Pas na een paar dates ging ik hem wel heel erg leuk vinden. Hij kwam zelf ook met initiatieven om ergens naartoe te gaan. Dat waardeer ik. Met mijn ex-echtgenoot ondernam ik bijna nooit meer iets. Daarom vond ik het daten ook zo leuk. Jullie adviseerden om tijdens het daten iets leuks te gaan ondernemen en dat heb ik ook steeds gedaan. Alfons heeft dit advies ook opgevolgd. Wat leuk is om te vertellen is dat toen ik Alfons voor de allereerste keer zag ik dacht ‘hmmmm, ik weet het niet. Niet zo mijn type.’ Dat heb ik na onze eerste avond ook verteld aan de telefoon tegen Gettie. Maar ze adviseerde me niet direct te negatief te reageren en het sowieso nog een paar keer een kans te geven. Maar het was zo, de tweede keer dat je elkaar ziet is toch anders. Meer ontspannen. De derde keer was nog beter. En ja, toen was daar die echte vonk; hij sprong over. We zijn al ruim een jaar verder en meerdere vakanties gehad. Ver weg vakanties. Fantastisch. We genieten beide ongelooflijk van het leven op dit moment. Ik moet van Alfons opschrijven dat hij heel tevreden is over de koppelactiviteiten van Getty. Een enthousiaste zeer betrokken vrouw, zegt hij. Het gaat heel goed met ons en vanzelfsprekend hopen we dat dit in de toekomst ook zo goed blijft gaan. Nogmaals bedankt voor jullie inzet. Alfons en Nicolien

Ze zegt letterlijk dezelfde dingen die hij ook zei bij het maken van zijn profielschets

Haar moeder is een paar dagen geleden overleden. Mijn vriendin gaat d'r nichtje condoleren die ze niet zo vaak ziet. Ze praten en ze vertelt dat ze al een lange tijd alleen is. Gescheiden. Alleen, ze mist iemand.
Alleen zijn is niet leuk...!
Mijn vriendin merkt op: ‘Mijn vriendin heeft een datingbureau…’
‘Joh? Echt.’
‘Ik zal haar eens vragen. Misschien weet ze nog iemand voor jou.’
Mijn vriendin en ik hebben contact hierover. Ik later ook met het nichtje zelf. ‘Laat eerst alles rusten i.v.m. het overlijden van je moeder. Over een poos bellen we met elkaar.’
Ze komt op kantoor. Een lieve en positief ingestelde meid en ja, ik heb een perfecte match voor haar! Ze zegt letterlijk dezelfde dingen die hij ook zei bij het maken van zijn profielschets. Hij vertelde toen: ‘Ik houd van strandwandelingen (zand,strand,bos). Romantische muziek. Ik houd ervan hand in hand te lopen. Ben heel knuffelig. Ik zoek een vrouw die ook een hoog knuffelgehalte heeft. Ik mis dat enorm….’
Ik wist het. Dit móest zo zijn. Voor haar privacy kon ik het er niet met m’n vriendin over hebben, maar wilde m’n vriendin eigenlijk direct bellen en zeggen ‘Ooh jeee, dit wordt een match!!! Dit is perfect.’ Dat praten liet ik maar aan de twee nichtjes zelf over. Het grappige is – dit gebeurt vaak bij persoonlijke bemiddeling – dat hij een heel andere beschrijving in z’n hoofd had van wie hij zocht, qua uiterlijk. Ze komt tótaal niet overeen met die wens. Maar, op zielsniveau klopt het helemaal. En gaat het daar niet over in het liefdesleven?
Mijn advies voor een eerste date is eerst wandelen, dan pas koffie drinken of lunchen. Dan ben je meer ontspannen. Dat hebben ze gedaan;) Dit eerste afspraakje duurde echter heel lang.
‘Dat zegt toch genoeg,’ zei hij tegen mij. ‘Kan alleen maar concluderen dat het een groot succes is voor beide partijen. We hadden afgesproken in Delden bij het Hoogspel. We hebben eerst gewandeld en daarna wat gedronken en gegeten. Daarna weer gewandeld. We hadden een hele mooie dag ook qua weer en veel gepraat. Kortom, wordt vervolgd. Vanaf deze plek heel hartelijk dank voor dit voorstel. PS Om 14 uur afgesproken en pas om 22.15 naar thuis. Zegt genoeg, toch.’
Zij: ‘Het was erg leuk met hem. Zaterdag en zondag dus maar gelijk 2x achter elkaar afgesproken. (Hand in hand) gewandeld, lekker op het terras gezeten, hapje gegeten. Heel veel kletsen... Boeiende en rustige man; heeft veel te vertellen over van alles en nog wat. Ik voel me er prettig bij... Appen gezellig met elkaar. Dan ben je een beetje op de hoogte. We zijn beiden erg enthousiast. Alvast bedankt, Getty.’
Hij heeft geen kinderen. Zij wel en dat gaat heel goed. ‘Het gaat goed hoor met ons... Veel dagjes uit geweest, leuke dingen samen gedaan en het voelt allemaal zo fijn,’ is haar laatste mailtje.
En toen nodigde ze mij uit, samen met haar nichtje, mijn vriendin. Ze wou ons samen mee uit eten nemen. Als dank voor dit mooie liefdesverhaal dat ‘zo moest zijn’. En het was reuze gezellig!
En ja hoor, die foto mocht gewoon genomen worden. ‘Ik ben verliefd en weer gelukkig. Is toch niks geks aan?!’
I love my job ♥

Succes na Speeddate senioren

Succesverhaal na deelname speeddate: 29-8-19 Beste Getty,
Tijdens de speeddate van 4 augustus 2019 in Warnsveld bij De Pauw hebben ❤️ (63) en ik (67) elkaar ontmoet.
Bij binnenkomst kwam ze bij mij zitten en het voelde meteen goed voor ons beiden.
Na afloop nog veel met elkaar gepraat en we hebben elkaar al veel gezien.
Mijn enige ja blijkt de juiste te zijn geweest.

We voelen heel veel voor elkaar en delen vele interesses en hobby’s.
We houden je op de hoogte over het verdere verloop.
Lieve groeten X
——————-

3-11-19
Het gaat heel erg goed met de liefde.
❤️ en ik zijn hevig verliefd en in onze tweede jeugd.
We zijn veel bij elkaar en gaan in maart 5 weken naar Australië. Ze heeft daar een zoon wonen waar ze elk jaar naar toe gaat.
Het kan toch raar lopen in het leven.
Toen je mij vroeg om naar de speeddate te komen had ik er niet zo’n zin in omdat 4 augustus de verjaardag van mijn overleden vrouw was. (We hadden meneer gebeld, omdat we net een paar heren tekort kwamen. Hij had al eens eerder meegedaan en kenden hem. red.)
Ik heb toch maar ja tegen je gezegd en zie hier het resultaat!
We hadden meteen een goede klik.
Toen ze bij mij aan tafeltje 10 kwam zitten voordat de speeddate begon voelde het al gelijk goed.
Ik zei tegen haar ‘we blijven als het begint gewoon allebei hier zitten.’
Gelijk allebei JA ingevuld.
Hoe kan het toch dat er direct zo’n goed gevoel is als je elkaar net ziet.

Alleen had ik ook een heel goed leven en was blij met mijn 3 zoons en de kleinkinderen, maar juist dat kleine stukje om weer gelukkig te zijn was er niet meer.

Dat heb ik nu weer gevonden!

Heel veel dank.

We houden je op de hoogte.
Groeten,....

De toekomst weer zonnig tegemoet kunnen zien…

ALMELO – Cor (61) is weduwnaar en Rita sinds 8 jaar gescheiden. Beide hervonden het geluk na persoonlijke relatiebemiddeling van Getty Schepers van DatingOost. ‘Het is ongelooflijk dat wij elkaar hebben getroffen en ook nog allebei uit Almelo’, zegt Cor. ‘Mijn vrouw is 2 jaar geleden overleden en ik vond mezelf té jong om, hopelijk nog 20 jaar, alleen te blijven. Ik bedacht me een huwelijksbureau in te schakelen. Zo heette dat vroeger toch? Ik belde relatiebureau DatingOost en sprak met mevrouw Schepers. Een fijn, vlot gesprek en een leuk mens. Na een paar bakken koffie en het optekenen van mijn profiel ging ik huiswaarts en enkele weken later viel de verwachte envelop op m’n deurmat.’ Rita (63) begint te lachen. ‘Cor was mijn 5e partnervoorstel, maar ik was voor hem het allereerste voorstel via het datingbureau. En ja; het gebeurde nadat we elkaar voor de derde keer ontmoetten onder het genot van een glaasje wijn in ’t Wetshuys in Almelo. Die bewuste klik die mensen zo graag willen. Plotseling was die er. Er zijn geen woorden meer nodig; Het voelt zo compleet wij samen.’
De echtgenote van Cor was gedurende lange tijd ernstig ziek en hij verzorgde haar met ondersteunende hulp van Buurtzorg. ‘Het was een zware tijd, waarbij mijn vrouw me zei dat ik echt niet alleen moest blijven wanneer ze zou overlijden. Daar wil je natuurlijk niet van horen, maar na verloop van tijd komen de muren op je af. Ik pakte wel vrijwilligerswerk op via Scoop. Dat doe ik nog steeds. Ga ook vaak naar leuke activiteiten bij Het Dienstencentrum, dus ik zat niet bij de pakken neer. Maar dit voelt echt fijner voor mij. De foto van mijn vrouw staat gewoon in de woonkamer. Daar heeft Rita totaal geen problemen mee. Dat waardeer ik zo aan haar.’ Ze kijken elkaar liefdevol aan. Hier straalt echt geluk uit. Rita heeft haar scheiding goed verwerkt, vertelt ze. ‘Ons huwelijk was al lange tijd op. Daar wil je eerst niet aan, maar gezamenlijk kwamen we tot het besluit om als normale volwassen mensen uit elkaar te gaan. Dat had ik niet verwacht nee, toen ik als 20-jarige trouwde, met wat ik dacht, de liefde van mijn leven…’ Er zijn geen plannen van samenwonen of trouwen, maar verschillende vakanties en weekendjes weg zijn de revue al gepasseerd.
Voor meer informatie omtrent relatiebemiddeling kan gebeld worden met DatingOost tel. 0546 – 49 28 99 of www.DatingOost.nl


Uit: Almelo's Weekblad

Liefde van m’n leven

Liefde van m’n leven
In januari kreeg ik een bericht van Ton en na een bericht terug hoorde ik even niks. Op 26 januari kreeg ik een reactie van hem en heb ik mijn msn e-mail gegeven en kort daarna zaten we op msn te chatten. Uren en nachten lang hebben we gepraat op msn en zo mekaar goed leren kennen. Het was fijn om met elkaar over van alles te praten en fijn om iemand te ontmoeten die echt belangstelling in je toont. Na een aantal dagen stelde Ton voor om elkaar te ontmoeten en hadden we eind januari onze eerste afspraak. Ton had leuke en attente verrassingen voor me bij zich. Het was een stralende dag met zon en sneeuw, maar wel koud en spannend natuurlijk. Vanaf dat moment zijn we niet meer zonder elkaar geweest en hebben we zoveel mogelijk tijd met elkaar doorgebracht. Intussen hebben we besloten om te gaan samenwonen en heb ik eindelijk een gezinnetje om me heen. Ton heeft vier kinderen waarvan er twee bij hem thuis wonen en de andere twee wonen bij hun moeder. Ik verheug me erg op de toekomst en hou ontzettend veel van Ton en hij van mij. Dat dit me mag overkomen op mijn 45e, na meer dan 12 jaar vrijgezel te zijn geweest. Ik knijp me af en toe in mijn armen om het geluk wat ik voel te voelen zonder dat ik denk dat ik droom. Ik wens iedereen bij DatingOost veel succes en laat de moed niet zakken, het kan echt iedereen overkomen ook mij. Met vriendelijke groet, Marion en Ton.

juni 2010

Mirjam & Ernst-Jan

augustus 2008

hierbij dan de foto van mij met mijn nieuwe vriend ernst-jan.
zoals gezegd hebben we elkaar leren kennen via dating oost en het is helemaal geweldig.
hoe snel zoiets dan kan gaan is helemaal fantastisch.
de foto is genomen op onze eerste vakantie samen naar Duitsland, en die vakantie hebben we overleefd, hahahaha.
het gaat in alle opzichten heel erg goed. daarvoor bedankt!!

met vriendelijke groeten,
mirjam

p.s. zouden jullie mijn profiel kunnen verwijderen van de site? ik kreeg van de week nog weer een berichtje en ik kan niks meer. alvast bedankt.

Van DatingOost: Mirjam en Ernst-Jan zijn inmiddels getrouwd...♥. Zie het volgende succesverhaal

Paula & Henk: '' We hadden in eerste instantie niet echt een klik'

Paula en Henk

Paula (72) uit Doetinchem kwam via een krantenbericht over Persoonlijke Relatiebemiddeling bij DatingOost terecht. Haar man was 3 jaar ervoor overleden, ze besloot niet langer alleen te blijven.
Na inschrijving kreeg ze het partnervoorstel van Ben thuisgestuurd. Nee, na drie afspraakjes wisten ze beiden dat dit niets zou worden. Toen kwam de brief van Henk (73), weduwnaar sinds 2003. Henk uit Borculo had inmiddels één vrouw ontmoet en dit was voor hem ook de tweede match. ‘We spraken af bij een groot hotel. Ik zou, volgens afspraak, een rood jasje dragen. Zoveel mensen dragen geen rood jasje.‘
Henk begint hard te lachen. ‘Er liepen wel 20 vrouwen met een rood jasje. Er was een groot feest of congres. Ik heb uiteindelijk wel drie keer aan de ober gevraagd of er zich al iemand bij hem gemeld, mét een rood jasje….’
Precies op tijd verscheen Paula en ze dronken in de foyer een paar koppen koffie en na ruim een uur namen ze afscheid.
‘We hadden een erg duidelijk gesprek. We zeiden beiden dat we niet wilden samenwonen en niet wilden trouwen. En dat tijdens de eerste afspraak! We hadden in eerste instantie niet echt een klik’, vertelt Paula. ‘Dat wil men toch? Men heeft het altijd over die bewuste ‘klik’. Henk belde me op voor een tweede date. Vond ik prima. We gingen gezellig ergens dansen, vinden we beiden erg leuk. Daarna nog een paar keer naar wat 60+ dansmiddagen geweest. Zodoende leer je elkaar echt beter kennen. En dat het werkte, ja, daarom vertellen we nu ook ons succesverhaal!!’

Sinds 2008 is er nu een vaste relatie. Henk legt uit dat je niet moet gaan vergelijken met je (overleden) partner. ‘We gaan samen naar het kerkhof. Ook hebben we nog steeds geen ruzie gehad. Natuurlijk moet je allebei inleveren, je moet inschikkelijk zijn. We zijn al heel vaak op vakantie geweest. Naar Portugal, Duitsland en Madeira. Heerlijk. Paula is dichter bij mij komen wonen, in een eigen appartement. En dat houden we ook zo. We hebben het heel fijn.’


@DatingOost 2008

Echte liefde via relatiebemiddeling?

HARDENBERG - In hun nieuwe woning in Hardenberg vertellen 50-plussers Evert en Jacqueline hoe zij bij elkaar zijn gekomen na inschrijving, enkele jaren geleden, bij relatiebemiddelingsbureau Dating Oost. “Wij waren beiden al eerder getrouwd en dat was geen groot succes,” vertelt Evert. Zijn eerste huwelijk liep op de klippen, omdat beide echtelieden te druk waren met werk en kinderen. “We leefden echt langs elkaar heen en deden alleen nog ons eigen ding. We hadden het niet eens door.”

Scheiding
Na de uiteindelijke scheiding leerde Evert (58) een nieuwe vrouw kennen, maar zij bleek moeite te hebben met zijn vier kinderen. “Zij zijn natuurlijk ook vaak bij mij!” In de weinige vrije tijd die hij had moest hij kiezen tussen vriendin of kinderen. Hij wilde niet kiezen en de relatie was gauw over. Hij ging weer naar de sportschool, hoopte zo iemand tegen te komen, helaas. Ook Jacqueline (56) heeft haar verhaal. Haar eerste echtgenoot nam de huwelijkse trouw niet zo serieus. Vóórdat ze dat in de gaten had viel hun relatie al niet meer te lijmen. Na de scheiding zocht Jacqueline een baan, haar kinderen zijn al iets ouder, en probeerde ook haar persoonlijke leven weer op te bouwen. “Af en toe had ik voor een tijdje een vriend, maar dat bleek uiteindelijk steeds op niets uit te draaien.”
Na een fiks aantal teleurstellingen had Jacqueline er genoeg van. “Ik wilde een serieuze relatie en was van plan me daar ook echt voor in te gaan zetten. Via een advertentie in De Toren kwam ik in contact met Getty Schepers, consulent van Dating Oost in Almelo. Toen ik bij haar was en lichte twijfels over de kans van slagen uitte, zei zij: ”Ik ga jou een jaar helpen met het zoeken naar een geschikte partner.”

Internet
Evert kwam met Dating Oost in contact via zoeken op het internet. “Ik durfde uiteindelijk te bellen voor een afspraak, maar verwachtte er niet veel van,” erkent hij. “Ik kon ook bij hen kiezen voor internetdating, maar daar heb ik geen behoefte aan. Ik betaal liever meer geld, dan wordt er voor míj gezocht en de deelnemers zijn denk ik ook serieuzer.” Zijn eerste contact was geen succes. “Zij was een dametje uit Vroomshoop, bleek niet zo mijn type! Toch wel drie keer leuk mee uit geweest, hoor. Maar met Jacqueline klikte het meteen al door de telefoon.”
Jacqueline: “Evert belde me en vroeg of ik er voor voelde ergens in Dedemsvaart af te spreken. Niet te ver weg en niet in onze eigen woonplaatsen. Dat vond ik goed, neutrale omgeving en beginnen met een kopje koffie, zodat we weg konden gaan bij geen verdere interesse. Ik was heel erg gespannen toen ik naar binnen stapte. Maar tijdens die eerste date had ik al gauw een heel goed gevoel.” Toen Evert haar na een paar dagen belde voor een etentje bij een leuk restaurantje in Ommen, hoopte Jacqueline dat hij óók dat goede gevoel had.

Trouwen
Ze zijn, met niet al te veel tamtam zeggen ze, getrouwd en vormen nu met alle kinderen een gezellig gezin. Afgelopen jaar zijn ze met z'n tweeën drie weken naar Amerika geweest. De droom van Evert was om daar nog eens te gaan skiën. Als mensen vragen hoe zij elkaar hebben ontmoet, praten ze daar heel open over. Tijdens de bruiloft moesten ze er toch aan geloven in de vorm van stukjes en sketches. Evert: “Er rust ook in deze tijd nog steeds een taboe op relatiebemiddeling. Maar mensen moesten eens weten hoe dat relatiebureau ons leven veranderd heeft.”
Jacqueline voegt hier aan toe: “Voor een goede relatie zijn twee mensen nodig. Bij Dating Oost staan serieuze singles ingeschreven in onze eigen leeftijdsgroep van 50 tot 75 jaar. Zij zoeken voor jou en bekijken dan of het een geschikte kandidaat is. Dan krijg je het telefoonnummer en kun je elkaar bellen. Je houdt uiteindelijk dus alles zelf in de hand.”

‘Mijn dochter was op slag dood’

LICHTENVOORDE - Tineke zag een dagbladadvertentie van Dating Oost en belt met consulent Getty Schepers voor informatie over Persoonlijke Relatiebemiddeling. Ze had er nog nooit van gehoord. "Wat ik heb meegemaakt kan een normaal mens niet geloven. Ben later ook verhuisd, ik wilde daarna echt opnieuw beginnen. Ruim twaalf jaar geleden reisde ik met ons gezin door Australië. Het was ongelooflijk mooi. Ik koester alle foto’s. We reden van de Gold Coast richting Sydney. Mijn man (52) zegt dat ie zich niet goed voelt. Hij reed. We schrokken. ‘Stoppen’, riep ik. Het was al te laat. De auto slingert en slaat over de kop. Mijn dochter (17) sliep, had haar gordel losgemaakt en werd daardoor uit de auto geslingerd. Ze was op slag dood. Wij raakten bekneld, mijn man, onze zoon (20) en ik. Wim was buiten bewustzijn, net als onze zoon. Uiteindelijk had alleen ik kneuzingen en hebben mijn man en zoon het ook niet gehaald. Totaal ontredderd kom je alleen thuis na wat de reis van ons leven moest worden. Heb ontzettend veel hulp gehad van vrienden, familie en vanzelfsprekend psychologen. Ik kan het leven nu weer aan. Na acht jaar van verdriet en wanhoop durfde ik te denken aan een nieuwe relatie. Ik miste het zo, de warmte, liefde, genegenheid, die arm om je heen. Via Dating Oost heb ik hem gevonden; Albert (65) uit Eibergen. Weduwnaar zonder kinderen. Samen bezoeken we de graven van onze familieleden. Het is ongelooflijk dat ik weer oprecht kan zeggen dat ik me gelukkig voel. Vergeten doe je nooit, dat is logisch. Maar de professionaliteit waarmee Getty Schepers van Dating Oost me heeft opgevangen, begeleid en me opnieuw de liefde heeft aangereikt, dat verdient een dikke pluim. Albert en ik zijn haar zó dankbaar.”

Voor meer informatie Dating Oost 0546-492899


Dit artikel was ook te lezen in de krant 'Kerst in de Achterhoek 2016'

Ik ben zo trouw als wat

Berend-Jan: "Naomi had een 8-jarige relatie achter de rug. Ik ontmoette mijn vorige vriendin tien jaar geleden tijdens het uitgaan. Helaas moest ik er op een vervelende manier achter komen dat ze me bedroog. Na een poosje op jullie datingsite datingoost zag ik Naomi voorbij komen. We chatten korte tijd met elkaar en spraken af in Arnhem. Ik hoefde haar niet op te halen in haar woonplaats Huissen. Ze kwam zelf wel naar Arnhem, appte ze me enigszins argwanend. Ik moest lachen. Ik ben zo trouw als wat. Oke, omdat jullie vroegen om ons 'succesverhaal' mail ik dit. het mag natuurlijk op datingoost geplaatst worden. Iedereen weet hoe we elkaar ontmoet hebben. We hebben allebei een baan in Arnhem en zijn ook gaan samenwonen in Arnhem. Misschien mailen we ooit nog een keer.... met ander nieuws.
groet Berend-Jan

Koos en Dika - We zijn gelukkig samen

Hallo Dating Oost,
Ik had mij, toen ik mij ongeveer anderhalf jaar geleden inschreef op de datingsite van DatingOost, er niets van voorgesteld, want ik had al diverse negatieve ervaringen met andere datingsites en ik wilde ook niet iemand vinden die aan de andere kant van het land woonde. Vandaar mijn inschrijving bij Dating Oost.
Eerst een half jaar lid geworden, maar ondanks dat ik wel diverse reakties heb gehad en zelf ook aktief was heeft dat niets opgeleverd.ik zat die tijd ook nog niet goed in mijn vel na mijn scheiding en heb toch mijn lidmaatschap maar voor een half jaar verlengd.ik kreeg toen vorig jaar september een reaktie van een vrouw en haar profiel kwam best wel goed overeen met mijn profiel.na de diverse berichtjes heen en weer besloten we toch maar om onze tel.nummers uit te wisselen .ik vind zelf peroonlijk kontakt via de telefoon wat prettiger omdat een stem ook vaak wel een bepaalde indruk van iemand kan geven.en dat voelde meteen al heel goed. na een tijdje hebben we daarom onze eerste afspraak gemaakt en omdat we allebei gek zijn op wandelen en zij in vroomshoop woont en ik in deventer hebben we afgesproken op de mooie holterberg.ondanks het minder mooie weer was de eerste date wel een succes.daarna nog een aantal afpraken gemaakt en langzamerhand begon het ondanks dat zij mij eigenlijk iets te oud vond en ik de afstand eigenlijk iets te ver vond, toch bij allebei te kriebelen en dat werd steeds erger en nu kennen we elkaar al weer een klein half jaar en we zijn heel gelukkig samen .we kijken de hele week uit naar het weekend.ik had de hoop al opgegeven dat ik nog ooit iemand zou vinden en zij heeft mijn leven zo positief beïnvloed en weer zin gegeven. Daarom ben ik jullie zo dankbaar voor jullie bemiddeling. Op mijn leeftijd (64) is het sowieso moeilijk om iemand te vinden maar jullie zien wel dat je de moed nooit op moet geven.
Ik hoop nog heel lang met mijn nieuwe liefde samen te zijn. Deze zomer gaan we voor het eerst samen op wandelvakantie naar Tsjechië waar we allebei heel erg veel zin in hebben.
Ik wil Dating Oost nogmaals bedanken voor de bemiddeling en nog veel succes.

groetjes van Koos en Dika

febr. 2011

"op onze leeftijd weer kunnen stralen en nog steeds vlinders"

Team Dating Oost,
Zoals beloofd Getty, wil ik je nu laten weten dat ik (72) in augustus 2019 mijn ware liefde gevonden heb in Jeltje, een lieve vrouw van 71 jaar uit Winterswijk en dat ik met haar bijzonder gelukkig ben. Daar ik via Dating Oost, na ruim een jaar zoeken via de dating site, haar heb gevonden en dat het bij de eerste afspraak al liefde op het eerste gezicht was, ondanks dat zij pas een week op jullie site stond, was het de match waar zij en ik naar zochten.
Daar zij ook weduwe en ik ook weduwnaar ben, is het gesprek onderwerp soms ook heel emotioneel als het over onze overleden partners gaat maar ook dat hoort er bij.
Nu na ruim 6 maanden er nog steeds vlinders zijn wederzijds en dat we op onze leeftijd weer kunnen stralen, genieten en de liefde tussen ons alleen maar meer is gaan bloeien, was voor ons ook heel bijzonder, zodat we de rest van ons leven ook met elkaar willen delen.
Omdat we op een kwartiertje afstand van elkaar wonen, Groenlo - Winterswijk en nu na 6 maanden ook sprake is van een vaste duurzame latrelatie, willen wij dat ook graag bevestigen met een Grols gezegde "Zo Vaste als Grolle".

Inmiddels hebben we ook samen diverse leuke dingen gedaan met als hoogte punt een bezoek aan het MECC in Maastricht bij een geweldig optreden van André Rieu en een vakantie gepland in Italië. Met de spreuk "Haal alles uit je leven en geniet daarvan, want je weet nooit of je dat morgen nog kan" wil ik dit succes verhaal beëindigen. Langs deze weg willen wij jullie Dating Oost bedanken voor jullie internetbemiddeling van ons nieuwe liefdesgeluk.

Groetjes, Jeltje en Hans
Bijgevoegd: Foto mag gebruikt worden.

januari 2020

Inschrijving bij Dating Oost eindigt voor Arnold en Monique in huwelijk

WIERDEN - Arnold en Monique zijn 11 maanden na hun eerste afspraakje getrouwd.
In december schreef Arnold (toen 34) zich in bij Dating Oost. Ik had de advertenties al vaker gezien in regionale kranten en bekeek de website. ‘Mijn collega had tegen mij gezegd dat ik dat eens moest doen.’ Monique, toen 38 jaar, schreef zich eind januari in. ‘Het moest er maar eens van komen’, was haar gedachtegang. Arnold: ‘Omdat het in de regio was, hè, dat was voor mij een punt. En persoonlijke relatiebemiddeling, het voelde betrouwbaarder, je moet ervoor betalen, dan is het ook serieus,’ is zijn mening. (In 2007 was de persoonlijke bemiddeling nog vanaf ±30jr. Nu alleen nog vanaf 50-80jr. DO)
Monique en Arnold hadden beiden geen langdurige relaties achter de rug. Arnold kreeg zijn eerste partnervoorstel van DatingOost; een leuke jongedame. Toch zaten ze na de kennismaking niet op één lijn qua haar geloof. ‘Daarna kreeg ik een brief met de karakteristiek van Monique erin. We spraken af in de grote foyer van een hotel. Ik liep de foyer in en op dat moment liep net een grote zaal leeg en stond de hele entree vol met mensen. Oef, wat nu? ’t Zweet stond me in de handen, haha.’
Monique had hem al zien staan. ‘Ik herkende Arnold van een foto die de consulent me had laten zien van hem. Nee, ik ging er niet direct naar toe’, lacht Monique, ‘pas na een paar minuten’.
‘Monique wacht altijd even af’, weet Arnold nu. Ze had voordat ze het hotel binnenging eerst nog een poos door de stad geslenterd. ‘Ik had de brief bij me, zodat ik nog precies wist wat hij leuk vond en hoe hij was.’
Arnold wachtte tot het iets rustiger werd, liep toen verder en zag Monique zitten. ‘Hij vroeg of ik Monique was. Zo begon de lovestory’, lacht Monique. ‘We hebben uiteindelijk wel drie uur zitten kletsen en spraken direct weer wat af. Dat werd uiteindelijk ook nachtwerk.’
Arnold zegt dat hij eigenlijk de volgende dag weer had willen afspreken. Ze gingen drie dagen later naar de film. En al vrij vlot volgde een kennismaking met de familie.
‘Ja’, zegt Arnold, ‘ik was bij de 2e afspraak al verliefd!’
Monique mijmert nog even na nu alles weer de revue passeert. ‘Dat was wel een hele leuke tijd, hè Arnold?’
Na elf maanden volgde, na de huwelijksvoltrekking in januari 2007, een grote bruiloft met ‘alles erop en eraan’ voor alle familie, vrienden en collega’s.

Ennnnn, Getty was ook aanwezig!

Betaalde liefde? Já, het bestaat

Betaalde liefde? Já, het bestaat

ALMELO – Liefde is niet te koop, zegt men wel eens. Maar is dat echt zo? Daar denken Johan en Marja anders over. De trouwdatum staat vast en ze hebben er toch echt voor betaald om elkaar te ontmoeten. Aan het woord is Getty Schepers, ze runt al jarenlang een relatiebemiddelingsbureau in Almelo voor alleenstaanden uit Oost-Nederland in de leeftijd van 50-80 jaar. Johan (64) en Marja zitten dolgelukkig op de bank van hun nieuwe woning op de Markgraven, terwijl Getty vertelt, met koffie en gebak op tafel.

"Johan schreef zich een paar jaar geleden in. Hij is weduwnaar en had een goede relatie met zijn vrouw. Ze genoten echt van hun leven, vertelde hij mij tijdens het intakegesprek. Ze konden het zich permitteren om later veel te reizen. Vroeger skivakanties met de kinderen en nu samen naar verre oorden en zelfs een cruise was nog voor hen weggelegd, alvorens het noodlot toesloeg. Ze vierden het leven, ook nadat Johan zijn zaak al op zijn 55e verkocht. De kinderen waren al getrouwd toen zijn vrouw plotseling ziek werd. Het ging snel bergafwaarts en ze overleed binnen drie maanden aan een ernstige vorm van kanker."
Johan vult aan met tranen in zijn ogen: "Het was alsof de wereld van mij en mijn kinderen stil stond. Ik was nog zo jong. We waren nog niet eens grootouders. Gelukkig hebben we samen intens genoten van de trouwerijen van onze kinderen. De ziekte overviel ons. We hadden er geen grip op. Van een gezonde vrouw eindigend als wrak. We hadden ons hele leven keihard gewerkt. Gelukkig had ik mijn bedrijf op tijd verkocht en mijn vrouw nam ook ontslag als beleidsmedewerker capaciteitsmanagement. Ze had een fantastische baan, maar toch kozen we samen voor de vrijheid. Wat ben ik daar dankbaar voor. Na jaren van groot verdriet wezen de kinderen me op Dating Oost. De schoonvader van mijn dochter had via Dating Oost óók iemand ontmoet en was alweer jaren een gelukkig man. Ik belde voor informatie en er volgde een zeer uitgebreid intakegesprek, face to face, en daarna ging alles via de post of mail, naar gelang wens. Wanneer Getty Schepers een juiste kandidaat voor me had kreeg ik een brief thuis met de profielbeschrijving van de dame in kwestie en kon ik haar bellen. Zij had mijn profiel inmiddels ook ontvangen, met voornaam, woonplaats en telefoonnummer; verder geen privacy gevoelige informatie. Ik ontmoette meerdere leuke dames tijdens dat inschrijfjaar; we gingen wandelen, naar musea, uit eten, naar Ootmarsum, zelfs naar de dierentuin in Nordhorn. Een geweldig leuke tijd. Ik bloeide helemaal op van de gezelligheid die me dit bracht. En toen kwam Marja. Ik zag haar en ik werd warm van binnen. Ik wist niet wat me overkwam."
Marja (62) begint te lachen. "Ik had hetzelfde. Bijzonder, hè. Die eerste blik toen we elkaar aankeken tijdens het handen schudden", lacht Marja verliefd, "die is onvergetelijk. Onze eerste afspraakjes waren zo speciaal. We genoten beiden van ieder moment. Daar had Getty ons ook op gewezen. Elkaar niet thuis gaan ontmoeten, maar juist samen leuke dingen gaan ondernemen. Dan leer je elkaar op een geheel ontspannen manier kennen. Ik ben gescheiden zonder rancune. Mijn ex-man is ook weer gelukkig. Echter, dit met Johan is zo bijzonder. Ik zou bijna zeggen dat ik nog nooit zo gelukkig ben geweest. Dat is natuurlijk niet zo; toen ik vroeger trouwde en kinderen kreeg was ik ook echt gelukkig. Ik had een eigen bedrijf en heb dit vorig jaar ook verkocht. Nu reizen Johan en ik samen de hele wereld over. We houden van fietsen en wandelen. We zitten eigenlijk sportief gezien nooit stil. Onze kinderen kunnen goed met elkaar overweg. En tot mijn grote verbazing ging Johan onlangs voor mij op de knieën. Echt geweldig. Ik wist niet wat me overkwam. Met een doosje in z’n hand… met ring. Zo mooi en romantisch. Ja, Getty had dit goed gezien. We passen echt bij elkaar."

Voor meer informatie over persoonlijke bemiddeling via DatingOost.nl tel. 0546-492899

Uit:
Almelo’s Weekblad
21 maart 2017

'Echt liefde op het eerste gezicht’.

Liefde op het eerste gezicht

DEVENTER – Wanneer je gelukkig getrouwd bent, twee kinderen hebt en een goede baan, denk je dat je makkelijk 80+er kan worden. De wereld ligt aan je voeten. En dan gebeurt er iets. Je vrouw krijgt borstkanker en overlijdt. Je wereld staat stil. Het overkwam William (42). ‘Het is de grootste nachtmerrie die een mens kan overkomen. Het is nu 3 jaar geleden en inmiddels gaat het weer goed met mijn gezin. Dat heeft natuurlijk zijn tijd nodig gehad, maar je weet dat je verder moet. Vorig jaar zag ik een advertentie van een datingbureau en dat leek me een betrouwbare manier om weer eens aan een relatie te denken. Ik schreef me in en de partnervoorstellen vielen bij mij op de deurmat. Een mooi systeem. Al bij de tweede date ontmoette ik Cathy uit Zutphen. Mooi dichtbij. Ik had bewust gekozen voor Dating Oost, relatiebemiddeling voor Oost-Nederland. We spraken af bij Fred en Douwe voor een kop koffie. Na de koffie volgde een glaasje wijn, daarna de borrelhapjes’, lacht William. ‘Er was, ongelooflijk (!), direct een klik’.
‘Echt liefde op het eerste gezicht’, zegt een stralende Cathy (40). ‘Mijn relatie strandde 2 jaar geleden en samen met mijn kleine mannetje van toen 6 jaar moest ook ik door. Ik werd voorgesteld aan William door Dating Oost, nadat ik me daar had ingeschreven.
Internetdating vind ik helemaal niks. Veel te veel heen en weer gemail. Dit komt ook betrouwbaarder over en zie, het lukte. Hij was mijn eerste match!’
William en Cathy hebben trouwplannen en een datum is geprikt. Liefdesmakelaar en eigenaresse Getty Schepers van het relatiebemiddelingsbureau is uitgenodigd als eregast.
7-11-2008

De ware liefde via relatiebemiddeling?

Kan dat nog in deze tijden van computers en internetdating? Het bewijs ligt er. Enschedeërs Simon en Elise vonden elkaar via Dating Oost, een relatiebureau dat alleen bemiddelt tussen singles uit Oost-Nederland. Graag vertellen ze hun verhaal. ‘We hebben geen geheimen of taboes. We leven in 2010!’

ENSCHEDE - Simon (53), IT manager, is sinds 3 jaar weduwnaar. Zijn echtgenote overleed na een kort ziekbed. Simon bleef achter met twee kinderen, toen 18 en 20 jaar. Na jaren van verdriet schreef Simon zich in bij Dating Oost relatiebemiddeling. En dat dit, in het tijdperk van internet, nog steeds werkt, bewijzen Simon en zijn nieuwe vriendin Elise. ‘Je kunt rustig stellen’, lacht Simon, ‘dat wij hotel-de-botel van elkaar zijn.’ Elise (49), eigenaresse van een schoenenzaak, was reeds jaren geleden gescheiden, zonder kinderen, en was dolgelukkig Simon te ontmoeten. ‘Ik heb eerst drie mannen ontmoet voordat ik Simon tegen het lijf liep via Dating Oost. Zij zoeken dat mooi voor je uit. Je krijgt gewoon een brief, geen e-mails of zo, waarin zijn beschrijving stond. Ik vond zijn profiel direct leuk om te lezen. Je moet elkaar dan bellen binnen een paar dagen en ik dacht, ik ga hém bellen. Hij vond dat zo leuk. Of niet Simon?’, grijnst ze naar hem en vervolgt haar verhaal. ‘We spraken af bij Humphrey’s en hebben daar heerlijk gegeten. Dat raadden ze ons wel af in het begin. Het bureau adviseert eerst maar eens een kop koffie te gaan drinken. Maar het klikte zó! We durfden het aan. We zaten, en aten, de hele avond en hadden beiden vlinders… De volgende dag durfden we dat elkaar wel te vertellen en nu zijn we al bijna een jaar bij elkaar.’ Simon zegt blij te zijn dat het contact met zijn kinderen en Elise zo goed is. ‘Ze zijn allebei de deur al uit, ze studeren. Maar toch, het was hun moeder! Het is goed zo!’
Consulente Getty Schepers van Dating Oost is blij voor haar cliënten dat ze weer happy zijn. ‘Dat is onze doelstelling. Mensen bij elkaar brengen en gelukkig maken. En natuurlijk lukt dat niet altijd, maar toch vinden 8 van de 10 singles een nieuwe liefde bij ons bureau. En daar zijn we heel trots op!’ Voor meer info Dating Oost 0546 – 49 28 99. Aangesloten als erkend bureau bij de BVSK, BrancheVereniging Singles Keurmerk.7-1-2010

Uit: Huis aan Huis Enschede

Rinus was nog geen lid

Augustus 2019
​Love is in the air. Ilse vond Rinus op onze eigen datingsite DatingOost.nl

Samen zijn ze op vakantie in Italië, want één van de dochters van Ilse is 25 jaar getrouwd en woonachtig in Italië. Ze genieten van een heerlijke vakantie samen. Wandelen, heerlijk uit eten, zonsondergang bekijken, samen naar het strand, boottocht gemaakt, etentjes met de familie. Het was geweldig. Tijdens de vakantie vierden ze hun éénjarig samen zijn.
Ilse: “Ja, vorig jaar augustus zag ik hem op Dating Oost. Hij stond op de site, maar was nog geen lid bleek later. Maar is toen door mij lid geworden, anders kon hij mij niet antwoorden. Hihihi

Rolf en Greetje - 73 jaar en verliefd?

EIBERGEN – Rolf was 71 toen zijn vrouw na een kort ziekbed op reeds 69-jarige leeftijd overleed. Zoals een ieder die dit heeft meegemaakt had hij verschrikkelijk veel verdriet, na een samenzijn van 50 jaar! Op aandringen van zijn kinderen pakte hij het leven weer op middels diverse vrijwilligerswerkzaamheden, maar dat gaf ’s avonds toch niet de voldoening die hij enigszins hoopte te vinden. ‘Altijd kom je weer alleen thuis hè, dat is zo’n hard gelag. Mijn zoon adviseerde me uiteindelijk een relatiebureau te benaderen. Ik belde DatingOost, omdat zij bemiddelen voor 50+ers én alleen in het oosten van het land. Dat sprak me het meeste aan. Er volgde een gesprek en er werd een karakteristiek van me gemaakt. Vanaf dat moment viel er regelmatig een witte envelop in m’n brievenbus met daarin een partnervoorstel. En met de derde dame klikte het!’ Rolf glimt van plezier. ‘Ja, ik ben verliefd, op deze leeftijd! Natuurlijk denk ik nog veel aan mijn vrouw en Greetje (72) is haar man ook niet vergeten. Desondanks hebben we het nu wel fijn samen. We kunnen weer zeggen dat we opnieuw genieten van het leven, zolang ons de tijd nog rest.’ Er staat een gedenktafeltje met foto’s van beide overleden partners in een hoekje van de woonkamer. Er heerst een warme, gezellige sfeer in dit huis. Greetje is druk met koffie en koekjes en knikt steeds vriendelijk lachend richting Rolf. Is zij ook verliefd of kun je zeggen houden van? ‘Ik ben verschrikkelijk op Rolf gesteld en ben blij dat ik deze stap heb genomen. Anders had ik Rolf nooit ontmoet. En toch woon ik maar 15 minuten van Eibergen en kom hier regelmatig, want mijn schoonzus woont hier. Ben ik verliefd? Ik voel wel steeds kriebels, ja, dat is verliefd hè?’

Voor meer informatie over Persoonlijke Relatiebemiddeling kan gebeld worden met DatingOost 0546-492899

50-plusser en tot over de oren verliefd

ALMELO - Lia (53) trouwde op haar 24e, kreeg twee kinderen en werd op haar 49e al weduwe. Kort na haar 25-jarig huwelijksfeest werd haar man ernstig ziek en overleed na een kort ziekbed. Een tragedie.
‘Dat is niet wat ik van m’n leven verwachtte’, zucht Lia, ‘en dat ik nu zoveel vlinders in m’n buik heb is niet te geloven. Ik straal weer. Het was een verschrikkelijke periode’, zegt Lia. ‘Gelukkig ligt dat weer een beetje achter me. Ik bleef, zo goed en zo kwaad als het ging, toch optimistisch en probeerde vooruit te kijken. Ik heb tenslotte wel twee kinderen. Nadat ze op kamers gingen zat ik echt helemaal alleen.’ Lia zag een advertentie van relatiebemiddelingsbureau DatingOost en besloot eens te bellen voor informatie. Na een zeer uitgebreid en vrijblijvend telefoongesprek nam Lia het besluit, ‘ik blijf niet langer alleen.’
Ze maakte een afspraak voor een intakegesprek en schreef zich in. De eerste stap was gezet. Lia legt uit dat de partnervoorstellen via de post verstuurd worden. ‘Zo werkt dat. Dan kun je het ook even rustig nalezen. Je kon ook inschrijven voor de datingsite, maar dat spreekt me niet aan. Ik ga voor het persoonlijke contact en zij hebben vooraf alle ingeschreven singles ontmoet. De eerste afspraak was een man uit Wierden. Hij was echt heel vriendelijk en we hebben meerdere afspraakjes gemaakt, samen leuke dingen gedaan, toch hebben we de keuze gemaakt om elkaar niet meer te ontmoeten. Na een poos kreeg ik contact met Jos (58), ook uit Almelo. Dat klikte direct. En ja, ik ben verliefd! Tot over mijn oren, wie had dat verwacht? Ik niet in ieder geval. Mijn kinderen zijn zo blij voor me en het klikt ook tussen hen en Jos. Zij missen hun vader ook, net als ik, en we weten allemaal dat hij niet meer terugkomt. Toch móet je verder...’

Opnieuw geluk
Jos heeft al twee keer koffie ingeschonken wanneer hij zich mengt in het gesprek. ‘Ik weet waar ze over praat. Ik heb hetzelfde meegemaakt. Wij waren nog maar kort gescheiden, waarna mijn ex-vrouw overleed. Dubbel verdriet. We waren in goede harmonie gescheiden. Mijn kinderen zijn ook al de deur uit en daar zit je dan. Ook al heb je veel vrienden, ga je veel weg, je komt altijd alleen thuis. Nu heb ik opnieuw geluk gevonden. Dat kan ik rustig stellen. Het is zo’n goed gevoel. Omdat we anderen dit ook gunnen hebben we gezegd dat we wel een interview willen. We schamen ons nergens voor. Iedereen in onze omgeving weet ook hoe we elkaar hebben ontmoet. Daar is toch niks geks aan? Niks geen taboes, openheid. We zijn weer gelukkig.’

Het datingbureau DatingOost richt zich op persoonlijke dating/relatiebemiddeling voor senioren van 50 tot 80jr. in Oost-Nederland.

DatingOost 0546–492899 of www.DatingOost.nl

Uit: Tubantia

Janny en Johan

febr. 2012

Janny: Ik ben al sinds 1993 gescheiden en had alles prima voor elkaar. Prima baan en mooi koopappartement. Goed contact met mijn kinderen die het ‘allemaal goed doen’. Maar, natuurlijk zoals iedereen dit voelt die alleen is, of diegene die dit herkent die ook eens single was, je bent en blijft alleen en soms eenzaam op willekeurige momenten. Ik zag een advertentie in het dagblad en schreef me uiteindelijk in bij Dating Oost voor relatiebemiddeling. Mijn inschrijfjaar werd ruim overschreden. Gedurende m’n inschrijving ontmoette ik meerdere leuke mannen, met sommige vaker uit geweest. Maar Getty belde me ook na m’n inschrijving nog wel eens op met de vraag ‘Heb je al een nieuwe vriend?’. Hartstikke lief. Ze zei het ook eens tegen me, ‘Ik gun het je zo!’. Plots belde ze weer met een leuk voorstel. Dít was hem, zei ze. Ik maakte een afspraak en we hadden direct een ongelooflijke klik. Ik rook en hij zocht een partner die niet rookte. Zelfs dát kan goed gaan. Concessies doen...
Ik had als wens uitgesproken dat ik een vriend zocht waarmee ik op een camping op een kratje bier kon zitten en waarmee ik op een feest een wijntje kon drinken. Dat had Getty altijd onthouden en deze man kon dat, zei ze verwachtingsvol.
We gingen vrij vlot op vakantie naar Spanje waar een vriendin van me een groot feest gaf en waar ik sowieso naartoe zou gaan. Nu ging hij mee en samen vertrokken we in onze nieuwe caravan. Ik heb m’n appartement verkocht en woon nu bij hem. Natuurlijk zijn er, net als in een ‘normaal huwelijk’ kleine strubbelingen. Het wederzijds contact met de kinderen, en kinderen onderling, is goed. Het woord trouwen is gevallen, maar niets overhaast. Zo gaat het ook goed.

Na heel veel verdriet is Ab (63) weer verliefd

TUBBERGEN – Ab (63) maakt er geen geheim van. Na zijn jarenlange verdriet lacht het leven hem weer toe. Hij is verliefd! Zijn vrouw overleed 4 jaar geleden na een langdurig ziekbed, Ab was er kapot van. ‘Het verdriet krijgt uiteindelijk een plek’, weet Ab nu. Hij trok zijn stoute schoenen aan en schreef zich vorig jaar in bij een relatiebemiddelingsbureau dat zich alleen op Oost Nederland richt. En dat veranderde zijn leven op slag. ‘Dat had ik echt nooit verwacht’, glimlacht Ab. ‘Ik wou absoluut niet de rest van mijn leven alleen blijven. Mijn kinderen stimuleerden me ook hierin.’ In zijn luie stoel in de serre kijkt Ab grijnzend naar buiten in zijn ruime nieuwbouwwoning in Tubbergen. ‘De consulente van het bureau zocht voor mij geschikte kandidaten en daarvan kreeg ik de profielschetsen thuisgestuurd. Bij het 3e partnervoorstel was het raak, dat was Annie uit een klein plaatsje hier vlakbij. We spraken af bij Tante Sien voor een kop koffie en eventueel later een wandelingetje. Beiden voelden we direct dat het goed zat, alhoewel Annie erg nerveus was. Na een uur voelde ze zich pas wat ontspannen, zei ze me later.’ Annie (59) stond sinds een paar maanden ingeschreven toen ze de brief ontving met hierin de karakteristiek van Ab. Hij woonde mooi dicht in de buurt, één van de voorwaarden van Annie. ‘Ik ben al bijna 20 jaar gescheiden en had nooit zo’n behoefte aan weer een relatie. Natuurlijk denk je er wel eens aan. Totdat mijn vriendin me op een advertentie van Dating Oost wees. Een bureau dat alleen maar bemiddelt met alleenstaanden in Oost Nederland. Ik praatte er veel met mijn vriendin over en zij trok me over de streep. Hoe modern we tegenwoordig ook zijn, er rust soms toch nog een taboe op. En dat is niet goed, want ik voel me zo fantastisch de laatste maanden. Daarom wil ik mijn verhaal ook vertellen. Wij schamen ons er niet voor.’
Ab en Annie lachen naar elkaar en praten over de verschillende manieren om een relatie te krijgen. Dat wanneer je auto stuk is, je ook naar een garage gaat. Het is niet gek dat, wanneer het je zelf niet lukt om een nieuwe partner te vinden, je daar dus best hulp bij mag zoeken…..

Voor meer info bel Dating Oost, Almelo 0546 – 49 28 99
www.DatingOost.nl


©2012

Hoewel we heel verschillend zijn, bloeit de liefde.

Meneer (76) stond ingeschreven op onze datingsite en schrijft zich uit met onderstaande tekst waar wij natuurlijk weer héél blij van werden:

“Op 7 juli 2019 op een single café bij Outdoors Holten ontmoette ik een dame die ook in Rijssen woonde. Ik trok die middag vooral met haar op en fietste met haar terug naar Rijssen waar we beiden bleken te wonen. Tot ons beider verbijstering zijn we na een half jaar een heel gelukkig koppeltje met bonus kinderen en kleinkinderen. Dating Oost heeft haar werk gedaan, 'ti is raar maar waar ! Mijn hartelijke dank.”
Frits

Mei 2020 mailden wij Frits hoe het nu met hen ging en of ze nog een setje waren?
“Jazeker, het gaat met Hanneke (69) en mij heel goed gelukkig.
We zijn inmiddels in beider families hartelijk opgenomen. Onze kinderen en kleinkinderen vinden het top. Hoewel we heel verschillend zijn, bloeit de liefde. Het wandelen doen we allebei graag, als het kan rond 20 km.
Tijdens de corona hebben we 2 kleindochters (4 en 7jr) van Hanneke opgevangen ca 3 dgn /wk.
’s Morgens les en ’s middags mountainbiken, fietsen, balspelletjes enz.
Dank je wel voor jouw activiteiten die dit soort geluk kansen geeft.
Hartelijke groet, Frits”

De foto is gemaakt tijdens de bewuste DatingOost singlesmiddag voor 55-plussers op 7 juli 2019 op het terras van Outdoors Holten.

Weer vlinders voelen is écht een geweldig gevoel

Hallo mensen op deze site, of die op deze site willen gaan daten.

wij kunnen zeggen doe het, ga op deze site en met enig doorzetten
vindt je de persoon met wie je het leven wilt delen.
ons is het ook gelukt,wij zijn dolblij met elkaar.
na dat de klik er was zijn we verschillende keren uit geweest
naar verschillende uitbaters, wat ons erg goed beviel, je hebt dan
de mogelijkheid om op een rustige manier elkaar te leren kennen
en veel te praten waardoor het vertrouwen en respect kon groeien.
en nu zijn we niet meer uit elkaar te halen.
we hadden nooit gedacht dat we nog vlinders in onze buiken zouden voelen,
maar dat is wel gebeurd echt een geweldig gevoel.
nu naar we een half jaar bij elkaar zijn praten we over samen gaan wonen,
ja ons geluk kan niet op,weer een nieuwe demensie aan ons leven.
nu naar maanden van heen en weer reizen en nog veel meer praten en op vakantie
gaan hebben we besloten om samen te gaan wonen.
nu we samen wonen zijn we nog meer naar elkaar toe gegroeid, en we hopen dan ook
dat we nog heel lang bij elkaar mogen zijn.
Getty dank dank .

wij hopen dan ook dat jullie ook dat geluk mogen vinden.

Met vriendelijke groeten,

Ronny en Mieke

febr.2013

Per ongeluk kwam ik naast hem te zitten

Als lid van onze datingsite (40-80jr) DatingOost kreeg ze een automatisch mailtje dat er nieuwe matches voor haar waren, ‘bekijk deze profielen’ stond er. Ze stuurde de mail retour met deze tekst: “Niet meer nodig. Heb op jullie singlesparty 10 december 2016 jl. bij Murphy’s in Nijverdal iemand ontmoet waar het nog steeds ontzettend goed mee gaat. Was helemaal niet op zoek; gewoon gezellige avond met een vriendin. Kwam ineens per ongeluk op het bankje naast hem te zitten. We keken elkaar aan en het klikte direct, van beide kanten!!!”
En een paar jaar later kwamen ze bij ons langs tijdens ons singlescafe in Nijverdal. Nu in het prachtige restaurant ‘BuitenGewoon Lekker’ bij de sterrenwacht op de Nijverdalseberg, achterin het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug Nijverdal. En ze woonden inmiddels ‘gelukkig samen’..... ♡

Natasja & Ferry

augustus 2010
Beste mensen van Dating Oost,

Naar aanleiding van jullie verzoek om ons succesverhaaltje te sturen, vonden wij het tijd worden om dat maar eens te doen. Mijn naam is Ferry. Ik studeerde aan de UT en schreef me vorig jaar in op jullie datingsite. Ik kom van oorsprong uit Arnhem, woon er nu weer, maar was toen woonachtig in Enschede. Dus Dating Oost was precies goed voor mij… Had al eens gekeken op die andere grote massale sites, maar was daar snel klaar. Niks voor mij. Vreemde reacties (rare voorstellen) volgden in mijn mailbox en ook nog eens vanuit alle windstreken. Profiel verwijderd dus. Ik las enkele artikelen in de krant over jullie datingsite, een datingsite als toevoeging op jullie persoonlijke relatiebemiddeling, alleen voor Oost-Nederland. Dat kan ik me nog goed herinneren. Het leek me wel wat. Kortom ik schreef me in, leuke…? foto erbij en na een paar weken kreeg ik een e-mail van Natasja. Kort bericht, doch ik raakte geïnteresseerd. We mailden wat heen en weer. Na twee weken een afspraak gemaakt en we gingen gezellig uit in Enschede. Natasja komt uit Zwolle, zij studeert daar aan de kunstacademie ArtEZ. Het gaat nu al heel lang goed met ons en onze relatie en we maken plannen om te gaan samenwonen! We zijn hartstikke content met dit besluit en wilden dat wel even delen met Dating Oost. En dit ook vertellen tegen andere singles. Good luck. En bedankt!! Natasja en Ferry

Robert: 'Ik moest geen hoogdravende vrouw..'

Ik zocht geen hoogdravende vrouw en vond Karin

ENSCHEDE – Wanneer je de 50 bent gepasseerd en weer single bent na een huwelijk van 19 jaar, dan ga je op zoek. Hoe krijg ik opnieuw weer een fijne relatie? De kroeg, internetdating of je schrijft je in bij een relatiebureau. Dat laatste deed Robert (56). Zzp’er en weinig tijd om te daten via internet, kwam bij Dating Oost terecht; Relatiebemiddeling voor singles uit Oost-Nederland tussen de 50 en 80 jaar. “Ik zag een advertentie in Huis aan Huis (weekblad Enschede) en na een informatief telefoongesprek, maakte ik een afspraak bij jullie op kantoor en schreef ik me in voor een jaar. Ik had niks te verliezen, toch. Ik heb geen kinderen, wel een eigen bedrijf en een eigen huis, maar geen leuke vrouw. Via de post vielen de partnervoorstellen op mijn deurmat. Ik heb verschillende leuke vrouwen ontmoet. Ik moest geen hoogdravende vrouw hebben. Gewoon iemand met een baan. Kind geen probleem. En ik heb haar gevonden.”
Na een half jaar ging Robert uit met Karin (53) uit Glanerbrug en de vonk sloeg over. Karin is moeder van Joris (20) en werkzaam in een Enschedese boetiek. Karin vertelt zonder enige schaamte dat ze verliefder is op Robert dan op haar ex-man. “Hij woont nu toch in Spanje’, lacht ze, ‘en leest dit niet. Maar het is echt zo. We zijn in den beginne zo’n drie keer met elkaar uit geweest en ik kreeg zoveel kriebels in mijn buik. Ik kon me niet meer herinneren hoe dat voelde. Fantastisch.”
Ze lachen verliefd naar elkaar. Karin had geen fijne relatie en ging scheiden na een huwelijk van 12 jaar. ‘Dat was niet mijn bedoeling toen ik trouwde. Ik dacht dat ik destijds heel gelukkig was. We hadden 4 jaar verkering, een huis verbouwd, een grote bruiloft, alles was goed, dacht ik. Niets was minder waar. Ik wil er eigenlijk niet meer over praten. Ik heb teveel meegemaakt. Robert’s ex-vrouw is blij voor ons. Dat is toch geweldig? Er zijn duizenden singles in Twente, ik gun ze ook wat wij nu hebben!’
Karin en Robert wonen nu samen. Heel geleidelijk werden Karins spullen overgebracht naar het huis van Robert. “We wonen ruim en Joris heeft de gehele zolder in gebruik. Hij studeert nu aan Saxion.” Robert knipoogt naar Karin en haalt nog een keer koffie.
“Omdat we zo tevreden zijn over jullie bemiddeling en goede coaching mocht je ons verhaal opmaken. Dat heb je verdiend.”

DatingOost, voor singles uit Oost-Nederland. Tel. 0546 – 49 28 99 www.DatingOost.nl

Esther en Ton wonen samen

Hallo datingoost,

Samenwonen en eenvoudigweg gelukkig zijn, dankzij jullie datingsite.
Mijn naam is Esther en ik heb Ton als eerste aangeschreven via datingoost. Echter, hij was op vakantie en het duurde nogal even voor hij mij terugschreef. Vond ik eventjes teleurstellend, hij sprak me namelijk erg aan. We stuurden niet zo bijzonder lang berichten naar elkaar en spraken spoedig af. Het voelde gewoonweg goed. Ton heeft een uitgesproken komische manier van schrijven en dit sprak me erg aan. Ik kom uit Borculo en Ton woonde een half uur bij mij vandaan. We hebben afgesproken op een terras; gelukkig vrij vroeg op de avond, want het werd erg laat. We hadden een enorme klik. Ton z’n vriendin is overleden aan borstkanker. Heel verdrietig. Mijn relatie was na 10 jaar over en uit. Beide hadden we ons portie verdriet wel gehad. Niet te geloven wat een mens soms overkomt. Ik ben verhuisd naar Ton z'n woning. We vinden het jammer dat kinderen krijgen ons niet meer gegund is. Het is simpelweg te laat. Omdat we allebei een paar fijne contacten hebben gehad via Dating Oost én we elkaar gevonden hebben en ontzettend goed in ons vel zitten, waren we van mening dat ons ‘succesverhaal’ naar Dating Oost gestuurd moest worden met een leuke foto van ons.
Bedankt. Een liefdevolle groet van Esther (en Ton)

We hebben het erg leuk en over 2 weken gaan we samen op vakantie.

januari 2019
Hallo Getty
Ik wil je toch even laten weten dat ik een paar maand geleden een man heb leren kennen via jouw datingsite!
Het heeft weer lang geduurd net als de vorige keer, maar het is toch gelukt! We hebben het erg leuk en over 2 weken gaan we samen op vakantie.
Bedankt dat je me nog steeds hebt geholpen.
Hij stond bij jullie op de site en benaderde mij en we hebben een afspraak gemaakt en het klikte.
Hij heeft maar heel even op de site van Dating Oost gestaan, ik was zijn eerste date.
Hij is even oud als ik ben, dus 70 jaar ( en allebei bijna 71) en komt uit Gendringen, lekker in de buurt! Dat is wel handig als je 'zo oud' bent!
Bedankt voor alles, Marianne

Update nov.2019: het gaat heel goed met ons samen

Relatiebemiddeling: Arjan (71) en Karin zijn weer gelukkig

BRAAMT – Met het aantal alleenstaanden groeien ook de mogelijkheden voor singles om met andere alleenstaanden in contact te komen. Denk maar eens aan internet. Het lijkt wel of er elke dag nieuwe datingsites bijkomen. Snel toegankelijk, vluchtig of swipen op een mobiele datingapp (met je vinger over het scherm van je tablet of smartphone schuiven naar de volgende single die je misschien wel/niet interesseert), maar is het altijd serieus? Arjan vond zijn Karin uiteindelijk via relatiebemiddelingsbureau Dating Oost.
Arjan, woonachtig in de omgeving van Braamt Gelderland legt uit dat hij na een scheiding huiverig was voor een nieuwe relatie. “Plotseling overvalt je dan na jaren toch het gevoel dat je zo niet meer verder wilt in je eentje. En voor mij was het direct duidelijk dat ik koos voor een datingbureau. Mijn broer is weduwnaar en heeft vijf jaar geleden ook via Dating Oost een nieuwe vriendin gevonden en woonachtig in zijn eigen omgeving. Dat is me heel wat waard. Om even koffie bij Karin te drinken stap ik op de fiets. Voor mij was Karin het eerste voorstel dat ik kreeg toegestuurd vanuit het kantoor van Dating Oost. We hadden een ongelooflijke klik. Je kunt bijna niet omschrijven hoe dit kan en waaruit het bestaat. Het is er. En dat op mijn leeftijd. We gaan niet samenwonen, maar hebben al meerdere vakanties erop zitten en trekken er veel op uit. Maar we houden ons eigen huis. Karin en ik passen beiden nog wel eens op de kleinkinderen. Dat doen we soms samen, maar ook vaak alleen. Dat is fijn. Om eerlijk te zijn: je droomt van een nieuwe partner, maar dat dit al zo snel kon gaan, nee, dat had ik niet verwacht. Voor Karin was ik de 5e man die ze voorgesteld kreeg van Getty. En bij mij was het direct ‘raak’. Ik kan het soms nog niet geloven”, lacht Arjan dolgelukkig.
Vriendin Karin (66) probeerde het eerst via landelijke datingsites en eindigde vervolgens succesvol na relatiebemiddeling, vertelt ze. “Dating Oost heeft ook wel een eigen datingsite, maar ik koos toch voor de persoonlijke bemiddeling via dit bureau. Ik was klaar met het internetdaten.”
Karin bleef na het overlijden van haar man achter na een heel fijn huwelijk van 30 jaar. Ze had vele jaren nodig om het grote verdriet te verwerken.
“Ik had ook totaal geen behoefte aan een man. Hij was onvervangbaar, dacht ik. Daarbij, ik moest er ook niet aan denken. Toch ging ik bepaalde dingen missen. Natuurlijk die arm om je heen, een uitstapje. En langzaam maar zeker kreeg dit gevoel de overhand. Ik vertelde het tegen m’n vriendin en zij adviseerde me via internet te gaan zoeken. Een totaal nieuwe wereld voor iemand die altijd gelukkig getrouwd was. Via internetdating zat ik avonden achter elkaar te mailen. In het begin was het spannend, maar na een poosje begonnen alle profielen op elkaar te lijken. De mannen kwamen ook vanuit alle windstreken. Samen koffie drinken en dan eerst anderhalf uur rijden, nee dank je”, lacht Karin. “Zat er een keer één tussen waar ik wel mee wilde afspreken, dan haakte hij af. Ik was er klaar mee. Geen man gevonden. En nu heb ik Arjan. Dat was een veel leukere ervaring, die relatiebemiddeling. De mannen waren allemaal serieuzer.”
Getty Schepers kan het beamen, echter met een positieve kanttekening. “We hebben zelf ook een kleinschalige datingsite, voor alle leeftijden en gericht op singles uit Oost-Nederland en hebben hiermee gelukkig geen slechte ervaringen. We zitten er met de neus bovenop mocht er iets mis gaan. Maar, met de persoonlijke bemiddeling (50-80jr) gaat het toch heel anders. Men schrijft zich in en we hebben een persoonlijk gesprek van 2 à 3 uur. Ik moet de tijd nemen om die ander te leren kennen, met wie ik ze kan matchen. Ik moet weten hoe ze voelen en denken. Als bureau zien en kennen we alle mensen en men komt via ons in contact met elkaar, via de consulent. De singles krijgen een partnervoorstel toegestuurd; een brief die beiden ontvangen met hierin het profiel en telefoonnummer. Ze moeten elkaar bellen om een afspraak te maken. Je hebt dan een echte blind date en neemt ook zelf het uiteindelijke initiatief. Een relatiebureau biedt je een veilige omgeving om met mensen in contact te komen. En doordat je betaalt voor deze dienstverlening vind je bij ons ook geen ‘avonturiers’. Je bent er zeker van dat het gaat om ongebonden mensen die uit zijn op een serieuze relatie.”

www.DatingOost.nl

'het schoot allemaal niet erg op in het begin. Iets met hard to get ofzo;)'

Ivo en ik leerden elkaar begin 2017 op Dating Oost kennen. De mailwisseling stopte, omdat ik even klaar was met datingsites, maar ik had wel onthouden dat Ivo bij een activiteitenclub voor singles actief was. Daar meldde ik me dus een paar maanden later aan en na een paar maanden aftasten spraken we een eerste date af (om een lang verhaal kort te maken, want het schoot allemaal niet erg op in het begin. Iets met hard to get ofzo ? ).

Onze eerste date was een rondje waterfietsen in Duitsland en daarna een etentje, een drankje en nog een drankje… En nog eentje. Tegen middernacht moesten ze ons eruit schoppen. En daarna was het eigenlijk wel ‘aan’, waarbij Ivo me over de streep trok met de legendarische opmerking ‘Ik kan toch moeilijk een Heimlich doen op een waterfiets’, en me vervolgens bijna liet stikken in de kersen die hij had meegenomen. Ik hou wel van die koelbloedigheid.

Inmiddels zijn we bijna drie jaar verder en hartstikke happy. Nu LAT-ten we nog, maar we gaan dit jaar samenwonen. Mijn dochter gaat met Ivo op pad om nieuwe auto’s te keuren en als mijn kleinkind straks kan praten noemt hij Ivo gewoon ‘opa’.

Ik had na een paar jaar daten een hard hoofd in datingsites, maar als het mij lukt… Dus hartstikke bedankt dat je dit mogelijk hebt gemaakt! En hoe leuk en aardig ik je ook vind, ik hoop je nooit meer nodig te hebben.

Groetjes, Petra en Ivo