Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Foto's bij profiel: geen natuur of tekstplaatjes

bol.com | Diamond Painting Zonsondergang - Zee - Volledige Bedekking –  Hobby Pakket – 30x40 cmIn de achtertuin – Diana wandeltFann Mountains - Wikipedia

Beste leden,

Jullie zullen het gemerkt hebben de laatste maanden, we treden 'strenger' op tegen het plaatsen van jullie profielfoto's.
Samen met jou proberen we echt van je datingprofiel geen Facebookprofiel te maken.
Geen tekstplaatjes, geen natuurfoto's en geen zonsondergangen. Soms maken we een uitzondering voor een hond of kat. Dat kan gevolgen hebben voor een eventuele date in de toekomst. Niet iedereen houdt van honden en katten; op deze manier ziet de liefhebber ook dat jij een huisdier hebt. Maar, als er meer hondenfoto's zijn dan van je eigen prachtige ik en jezelf, dan proberen wij daar toch in te begeleiden. Hiervoor je begrip.
We zijn géén Facebook...
Vind je iemand leuk en heb je inmiddels veel gechat via DatingOost, dan kun je erover nadenken hem uit te nodigen als Facebookvriend.
Zorg ervoor dat iemand je profiel leest omdat dit goed is. Dat profiel BEN JIJ! Dat dát die ander triggert; niet die zonsondergang...
Laat met enige regelmaat wat nieuwe foto's van jezelf maken en voeg deze toe. Die ander krijgt daar weer een berichtje over dat jij nieuwe foto's hebt toegevoegd. Zo houden we het datingverkeer op regel en op dreef;) ♥ ♥
Wat voor ons het allerbelangrijkste is: JIJ ZOEKT IEMAND.
Dus reageer aub als iemand je berichtje stuurt. Vind je het profiel weinig omvattend of te weinig of te slechte foto's van die persoon, zodat je geen goed beeld krijgt? Geef dat aan. Met z'n allen eraan werken. Wie weet zit er achter die slechte foto wel een heel leuk iemand.

Lees verder onder de foto

het gaat toch om het innerlijk?

Toch willen we je nog even laten meegenieten van een quote tijdens een telefoongesprekje met een man (64) die oponze datingsite stond. Nu niet meer; hij heeft zich ingeschreven voor de Persoonlijke Bemiddeling van DatingOost.
Hij had een vraag over zijn profiel en wij bekeken het even. Toen viel zijn enige profielfoto op en vroegen: 'Waarom heb je maar één foto toegevoegd? Ook nog een vrij onduidelijke en waar je maar half opstaat. Je kijkt weg van de camera en bent gekleed in zo'n oud T-shirtje... dat is een beetje jammer.'

Zijn antwoord: 'Het gaat toch om het innerlijk...?'

Tsja. Daar zeg je wat. In het uiteindelijke verloop van een relatie gaat het om het innerlijk, inderdaad. Maar bij online dating moet je wel eerst zorgen dát er contact gelegd gaat worden. Dat is stap 1. De belangrijkste stap!
Je leest een profieltekst, daar word je al getriggerd. Dan bekijk je alle foto's en dan denk je ' Goh, die is léuk!'
En bij je 1e date met die leukerd komt tijdens de wandeling naar voren of het ECHT om het innerlijke gaat. Dan voel je de chemie.
En dan pas kun je zeggen: Het gaat om het innerlijk!

Kaartje Let Love Rule! | Inspirerende woorden, Coole woorden, Ware woorden
team Dating Oost