Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Persoonlijke bemiddeling

Relatiebemiddeling voor 60 jaar en ouder
Relatiebemiddelingsconsulent © 2003 - 2024
Wat is het beste relatiebemiddelingsbureau?

succesverhalen datingoost relatiebemiddeling datingbureau ourtime ourtimesuccesverhalen ourtime persoonlijke bemiddeling relatiebureau ourtime datingbureau dating oost datingoostsuccesverhaal na bemiddleing door datingoost datingsite datingbureau ourtime relatiebureau ourtime persoonlijke relatiebemiddeling DatingOost ourtime
Dit zijn écht onze eigen succesverhalen ↑ ♥

Persoonlijke Dating via DatingOost

Wij zijn Dating Oost, een relatiebureau dat zich uitsluitend richt op alleenstaande senioren (man/vrouw relaties) boven de 60 jaar uit Oost-Nederland!
Wat is persoonlijke bemiddeling via een relatiebureau/datingbureau en wat kun je als single gedurende het jaar van bemiddeling verwachten?

Wanneer je géén zin hebt om via de computer op zoek te gaan naar een nieuwe partner ben je bij DatingOost aan het goede adres.
Wij zoeken voor jou de juiste partner (man/vrouw relaties) die bij je past; dit doen wij discreet en deskundig.
Sinds © 2003 bemiddelt eigenaresse en matchmaker Getty Schepers tussen alleenstaanden die graag weer een betrouwbare, serieuze relatie willen.
En vele, vele succesverhalen zijn je voor gegaan.

Het eerste telefonische kennismakingsgesprek is vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. We kijken samen tijdens dit gesprek of DatingOost iets voor je kan betekenen. Je betaalt en investeert in ons, dit moet dan wederzijds zijn. Indien we denken dat Dating Oost niet voor jou de juiste keuze is verwijzen we je door naar een ander datingbureau.


Jarenlange ervaring in persoonlijke bemiddeling 60+
Wat is het beste relatiebemiddelingsbureau?
Dating Oost is het grootste relatiebemiddelingsbureau van Oost-Nederland. We nemen uitgebreid de tijd je te leren tijdens het intakegesprek. Wie ben jij, hoe zag je (getrouwde) leven eruit, wat hoop je voor de toekomst te vinden, hoe is je contact met familie en kinderen, werk je (nog), hobby’s, noem maar op. Je maakt eventuele wensen kenbaar ten aanzien van een nieuwe relatie. Elk mens is anders, zo ook elke relatie. Daarom is dit persoonlijke gesprek zo belangrijk. Zo'n gesprek duurt gauw twee tot drie uur bij Dating Oost. Dit gesprek is zo belangrijk. We maken samen een profielschets, dit hoef je niet alleen te doen. We nemen alle tijd voor je. Persoonlijk contact tussen jou en de matchmaker/consulent is belangrijk. Zij maakt nl. de keuze voor jouw partnervoorstellen. Jarenlange ervaring gaat hier aan vooraf. En de resultaten zijn hier ook naar. Maar garanties zijn er nooit. Niemand kan voorspellen of twee mensen elkaar leuk vinden… Jij niet, wij ook niet. We zoeken iemand die qua niveau bij je past. Ieder mens is anders en uniek.


Partnervoorstellen
Na deze procedure ontvang je gedurende een jaar jouw partnervoorstel via mail, post of telefoon. Gezamenlijk met je partnervoorstel maak je een afspraak om te kijken of er een klik is tussen jullie. Dit weet je niet binnen anderhalf uur. Hier gaan meerdere afspraakjes aan vooraf. Wanneer na de diverse dates blijkt dat er geen match is, gaan wij op zoek naar de volgende kandidaat. Hoe simpel kan het zijn.
Vanzelfsprekend kunnen de voorstellen ook via de app worden verstuurd. Dit komt allemaal ter sprake tijdens het intakegesprek.
Taboe is verdwenen

Gelukkig is met het verstrijken van de jaren de taboesfeer een beetje verdwenen rondom het bemiddelen in de liefde voor twee mensen. Bijna iedere jeugdige single staat tegenwoordig al op een datingsite of datingapp. Voor de jongeren van tegenwoordig is daten via internet of via PERSOONLIJKE RELATIEBEMIDDELING totaal niet (meer) vreemd.

Tijdens je inschrijving bij het relatiebemiddelingsbureau Dating Oost zul je verschillende mensen ontmoeten, waaronder misschien de liefde van je leven, maar ook maak je nieuwe vrienden en kennissen. De inschrijving is gedurende een periode van een jaar. Deze tijd hebben we ook echt nodig om voor jou een nieuwe liefde te vinden. Met de één ga je een paar weken om, met de andere date je soms een paar maand. Het heeft tijd nodig. Liefde is niet te sturen; voor jou niet en door ons ook niet. Het gaat om de chemie tussen twee mensen, wat vóel je. Dé klik! Wat gebeurt er als je hem/haar voor een tweede keer ontmoet?... Dát gevoel kun je niet verklaren, het is er of het is er niet.
Saillant detail; het kán echt; je kunt tijdens een allereerste date echt stapel verliefd worden.
Persoonlijke Relatiebemiddeling in Oost-Nederland
Ben je voor je werk gebonden aan het oosten van het land, of ben je geboren en getogen in Oost-Nederland? Je wil niet verhuizen voor een relatie, maar je wil liever gewoon iemand uit je eigen buurt, een nieuwe toekomst? Dan kies je voor een relatiebemiddelingsbureau dat alleen in Oost-Nederland opereert, Dating Oost. Voor velen een uitkomst is onze ervaring. Wil je, vooral ook in de beginfase, elkaar even snel opzoeken voor een kopje koffie, dan heb je geen zin om een uur te moeten rijden. Dan wil je dat even snel doen. Niet het halve land door crossen voor een knuffel en een kus.
Wanneer je een goede familieband hebt, al je vrienden wonen hier, je kinderen, je hele verleden ligt in het oosten, dan blijf je toch hier in Oost-Nederland. Dat is logisch. Je hebt geen zin om te verhuizen. En dat begrijpen wij. Bij ons zoek en vind je misschien die ene leuke man of vrouw uit je eigen regio. Samen een nieuwe toekomst opbouwen, dankzij relatiebemiddeling.

Leeftijden
Persoonlijke dating | PERSOONLIJKE RELATIEBEMIDDELING voor singles bij Dating Oost is gericht op de doelgroep 60 tot 80 jaar. Geen taal- of cultuurverschillen, maar gewoon iemand uit je eigen streek.
Iemand die misschien geen dialect spreekt, maar het wel verstaat. Iemand met wie je een afspraakje kunt maken zonder er eerst uren voor te hoeven reizen!
Wij wéten waar we over praten.
Lees onze succesverhalen. Persoonlijke dating via DatingOost werkt!

Informatie en intakegesprek voor Relatiebemiddeling 60 plus
Voor inschrijving voor Persoonlijke Bemiddeling nodigen wij je uit voor een eenmalig intakegesprek en de rest gaat via mail, de 'ouderwetse' post of de telefoon. Neem gewoon die stap en bel ons geheel vrijblijvend voor meer informatie!
Eén telefoontje verplicht je tot niets!

tel. 0546-492899

NB. We verstrekken geen informatie via de mail. Persoonlijke Bemiddeling is bij ons ook écht persoonlijk. We willen met je in gesprek, alvorens we je kunnen toezeggen dat we iets voor je kunnen betekenen. We willen je verhaal horen, naar je luisteren en al je vragen beantwoorden.


DatingOost is een erkend relatiebemiddelingsbureau en aangesloten bij de SWRB.nl

Een nieuwe toekomst, een nieuwe relatie bij DatingOost
Gezellig een jaar daten en wie weet vind jij die match.
Getty Schepers

Persoonlijke Relatiebemiddeling
alléén voor singles (man/vrouw relaties) tussen 60-80 jaar
Een nieuwe toekomst, een nieuwe relatie.


intake uitsluitend op afspraak via

Tel. 0546–492899

© 2003 - 2024 Dating Oost


Of wil je toch liever zelf aan de slag via je eigen computer, laptop, tablet of telefoon? Zélf op zoek gaan naar een nieuwe partner? Dat kan via onze eigen datingsite
voor singles vanaf 40 jaar. DatingOost beheert een eigen datingsite én heeft een eigen bestand van leden voor Persoonlijke Bemiddeling. Dit zijn twee verschillende activiteiten/werkzaamheden binnen Dating Oost met twee verschillende groepen leden/singles. Klik hier en lees verder over internetdating via Dating Oost.

datingsite datingoost relatiebureau datingbureau datingoost almelo persoonlijke relatiebemiddeling single alleenstaand

Datingsite Oost
Relatiebemiddelingsbureau
Datingbureau Oost
man/vrouw relaties
Internetdating Dating Oost
Relatiebemiddeling Dating Oost
Datingburo Oost
Speeddaten voor senioren
Relatiebemiddeling 60+ en ouder
Speeddates voor ouderen
Speeddating
Relatiebemiddelingsbureau Almelo
Relatiebureau Dating Oost
Grootste relatiebemiddelingsbureau
Datingsite DatingOost
Matchmaker Almelo
Vind je date en boek een match
Matchmaker Oost-Nederland
Relatiebemiddeling 60 plus
50plus dating via Dating Oost
Ourtime
Speeddates voor senioren en ouderen
Dating Hoger opgeleiden
Datingbureau hoogwaardig
Succesvolle matchmaking
Grootste relatiebureau
Nieuwe Toekomst Via DatingOost
Relatiebemiddelingsbureau voor Oost-Nederland
Exclusief datingbureau
Ourtime
Een nieuwe relatie en toekomst
Relatie hoger opgeleid
Grootste matchmakingsbureau van Oost-Nederland
Aangesloten bij de SWRB.nl
Alles over relaties