Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 25 tot 80 jaar.

Internetdating


DatingOost: Internetdating of Persoonlijke Relatiebemiddeling
?
Deze pagina bevat informatie over de datingsite/internetdating van DatingOost.
What to do:

Wat is internetdaten?

Internetdaten is het ontmoeten van andere singles (25-80 jaar) via onze datingwebsite DatingOost, waarop alleenstaande mannen en vrouwen een zgn. profiel (persoonsbeschrijving) hebben aangemaakt. Dit profiel kun je wel vergelijken met de ‘ouderwetse’ contactadvertenties in een krant. Alleen, dit is veel uitgebreider! Je beschrijft jezelf via het profiel, ‘wie ben ik en wat doe ik zoal’, en voegt hier ook foto's van jezelf aan toe, zodat bezoekers van jouw profiel een goed idee krijgen met wie ze te maken hebben. Mensen die dus géén lid zijn van DatingOost kunnen jouw foto’s NIET zien! Dit is internetdaten via je eigen computer. Dit is géén Persoonlijke Relatiebemiddeling. Mensen halen dit nogal eens door elkaar.
Wanneer je iets ouder bent moet je wel dus goed met je Ipad overweg kunnen en/of enige kennis hebben van de computer.

Om toegang te krijgen tot de profielen op DatingOost moet je wel ingelogd zijn. Wanneer je betalend lid (= full member = volledig betalend lid) bent, kun je niet alleen de profielen van andere leden bekijken, maar je kunt ze ook een bericht sturen wanneer je interesse in hem/haar hebt.
Mailen/chatten kan dus alleen als je full member (= betalend lid) bent. Geen betalend lid (geen full member) betekent dat je geen andere kunt aanschrijven.

Internetdating via DatingOost kost voor één heel jaar daten maar €49,95. Wij hanteren alleen een eenmalig jaarbedrag van €49,95. geen maandelijkse betaling. Dit i.v.m. de lage lidmaatschapsprijs.

Waarom is deze prijs zo laag en waarom niet een korter lidmaatschap van één of drie maand?
De prijs van ons lidmaatschap is zo laag, omdat DatingOost zich alleen richt op de single uit het oosten des lands. Dit betekent een kwart van de Hollandse singles. Dus ook dat wij een kleinschalige datingwebsite zijn. Verwacht bij ons geen dagelijkse overvolle berichtenbox met reacties vanuit geheel Nederland. Nee, alleen berichten van mensen die in Oost-Nederland wonen. En dat zijn er natuurlijk véél minder dan die 14 miljoen inwoners van Nederland waar er, pak ‘m beet, 1 of 2 miljoen single van zijn. De reacties zijn echter wél van mensen die in jouw buurt wonen, en dáár gaat het ons nu om.


Dating Oost!
De reacties zijn serieuzer. Echter, hier in het Oosten zijn de singles veel langzamer met reageren. Dat is een trekje, denken wij persoonlijk, van de Oosterling. Voor de critici: Wanneer je heel veel berichten kreeg via de landelijke datingsites moet je maar eens kijken of er daar veel van uit het Oosten kwamen?... ‘Nee’, horen we altijd als mensen met ons hierover in gesprek gaan….


Door het mail- c.q. chatcontact kan al snel een leuke berichtenwisseling (chatten=kletsen met elkaar via je computer) ontstaan en hierna kun je het besluit nemen om elkaar eens in het echt te ontmoeten onder het genot van een gezellig samenzijn, een wandeling en een drankje. Het mailen via de datingsite gaat volledig anoniem, alle mailverkeer gaat via DatingOost. Dit ter bescherming van onze leden. Wanneer je denkt dat het ‘veilig’ is adviseren we je om dán pas je eigen e-mailadres door te geven. Tot die tijd gewoon mailen/chatten via DatingOost.

Is daten via internet iets voor jou?
Voor een ‘gewoon’ avondje uitgaan ben je al snel meer geld kwijt dan het bedrag van een maandabonnement op een grote landelijke datingwebsite. Bij ons kost het maar €49,95 per jaar!
Voor het geld hoef je daten via onze datingsite dan ook niet te laten. Wel kan internetdating een tijdrovende bezigheid zijn. Je moet zelf profielen van anderen gaan bekijken en lezen. Wanneer je met iemand kennis wil maken, dan moet je deze persoon vervolgens een bericht schrijven en tevens ook weer antwoorden wanneer deze persoon jou een bericht terugstuurt.
Er kunnen dus nogal wat uurtjes in het daten via internet gaan zitten. Maar goed, je doet het op je eigen bank, met je smartphone, iPad of laptop op schoot. Een enorm voordeel van internetdaten is echter wel, dat het je de kans biedt mensen te ontmoeten buiten je gebruikelijke sociale kring. Want op een gegeven moment ken je alle singles wel zo’n beetje uit je eigen stad.
Kortom
, internetdaten kan erg leuk en ook best spannend zijn. Maar soms heeft niet iedereen de beste bedoelingen op het internet. Dat heb jij ook vast wel eens gehoord. Door de anonimiteit van landelijke grote datingwebsites is het erg eenvoudig om te liegen. Bekijk het daten via internet dan ook altijd met je gezonde verstand en altijd een klein stukje wantrouwen. DatingOost is makkelijk te bereiken via mail en telefoon. Bij problemen horen wij dit graag z.s.m. Met trots kunnen we zeggen dat dit nog nooit gebeurd is!

Good luck met het vinden van een leuk contact via DatingOost.

Team DatingOost