Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

geslaagd via Dating Oost

Ook deze week weer enkele mooie berichten ontvangen.
Als mensen hun profiel verwijderen van de datingsite 'moeten' ze invullen waarom ze dit doen:
Zie hier de antwoorden:

Rik:
Geslaagd: Ik ben geslaagd met iemand van Dating Oost
Met als toelichting: Ik heb via dating oost iemand een partner gevonden.

Geslaagd: Ik ben geslaagd met iemand van Dating Oost
Met als toelichting: Ik heb een lieve vrouw ontmoet via datingoost. Wij zijn heel gelukkig.

Geslaagd: Ik ben geslaagd met iemand van Dating Oost
Met als toelichting: Ik heb inmiddels een vriend gevonden via Datingoost. Wij zijn zeer gelukkig samen.

Geslaagd: Ik ben geslaagd met iemand van Dating Oost
Met als toelichting: Ik heb inmiddels een vriendin.

lees verder onder de foto ↓
Jeltje en Hans hebben elkaar gevonden via datingoost datingsite


Team Dating Oost,
Zoals beloofd Getty, wil ik je nu laten weten dat ik (72) in augustus 2019 mijn ware liefde gevonden heb in Jeltje, een lieve vrouw van 71 jaar uit Winterswijk en dat ik met haar bijzonder gelukkig ben. Daar ik via Dating Oost, na ruim een jaar zoeken via de dating site, haar heb gevonden en dat het bij de eerste afspraak al liefde op het eerste gezicht was, ondanks dat zij pas een week op jullie site stond, was het de match waar zij en ik naar zochten.
Daar zij ook weduwe en ik ook weduwnaar ben, is het gesprek onderwerp soms ook heel emotioneel als het over onze overleden partners gaat maar ook dat hoort er bij.
Nu na ruim 6 maanden er nog steeds vlinders zijn wederzijds, en dat we op onze leeftijd weer kunnen stralen, genieten en de liefde tussen ons alleen maar meer is gaan bloeien, was voor ons ook heel bijzonder, zodat we de rest van ons leven ook met elkaar willen delen.
Omdat we op een kwartiertje afstand van elkaar wonen, Groenlo - Winterswijk en nu na 6 maanden ook sprake is van een vaste duurzame latrelatie, willen wij dat ook graag bevestigen met een Grols gezegde "Zo Vaste als Grolle".

Inmiddels hebben we ook samen diverse leuke dingen gedaan met als hoogte punt een bezoek aan het MECC in Maastricht bij een geweldig optreden van André Rieu en een vakantie gepland in Italië. Met de spreuk "Haal alles uit je leven en geniet daarvan, want je weet nooit of je dat morgen nog kan" wil ik dit succes verhaal beëindigen. Langs deze weg willen wij jullie Dating Oost bedanken voor jullie internetbemiddeling van ons nieuwe liefdesgeluk.

Groetjes, Jeltje en Hans
Bijgevoegd: Foto mag gebruikt worden.