Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Het heeft even geduurd, maar déze man zocht Jolanda!

‘Kunnen we morgenmiddag bij je langskomen’, vraagt een verliefde Jolanda, ‘samen met Daniël’?

‘Ja, vanzelfsprekend! Super’, zegt Matchmaker Getty van Dating Oost.

Jolanda en Daniël zijn beide 69 jaar en aan elkaar voorgesteld door onze eigen Matchmaker Getty Schepers. Jolanda stond jaren geleden ook al ingeschreven en kreeg een prachtige relatie die helaas toch strandde na 5jr. Dit vond ze heel jammer. Het deed haar pijn. Ze bleven wel goed met elkaar omgaan, gingen nog steeds samen naar de tennislessen, maar hij wilde verder in de liefde. Ook dit deed haar pijn. Het duurde even voordat zijzelf ook verder kon. Ze schreef zich opnieuw in bij DatingOost voor Persoonlijke Bemiddeling (60-85jr). Meerdere leuke dates volgden…het lukte niet. ‘Ik wil zó graag gewoon een leuke lieve vriend. Waarom kan ik ‘m niet vinden? Ik heb nu alles voor elkaar, een mooi eigen huis. Ik heb de tuin nu klaar. Heb me aangemeld bij allerlei nieuwe sporten en hobby’s opgepakt. Ik probeer niet stil te zitten. Waarom vind ik ‘m niet, Getty?’

Getty deed zo haar best. Het jaar verstreek. Het lukte niet. Na een tijdje wilde Jolanda zich opnieuw inschrijven. ‘Nee’, zei Getty resoluut. ‘Ik weet precies wat je zoekt en ik heb hem nu niet. Inschrijven kost geld en ik kan je nu niet bieden wat je graag wil’.

Ze waardeerde het. Zo nu en dan kwam er een enigszins leuke kandidaat voorbij en werd alsnog aan Jolanda voorgesteld. Het werd niets. En tóen, toen was ie daar, Daniël. Ook gescheiden. Het verleden verwerkt. Ook nog eens wonend op 15 minuten afstand!! Het duurde even voordat ie na z’n scheiding en de nodige doorverwijzingen van vrienden naar de Persoonlijke Bemiddeling bij DatingOost terechtkwam. Getty dacht, DIT is hem!! Die leuke man is voor Jolanda! Dit is wat ze zoekt.

En ja hoor. Het heeft even geduurd voor Jolanda, maar DEZE man is wat ze miste in haar leven. Een nette, leuke, goed uitziende en ontwikkelde man. Vrolijk, goedlachs en de perfecte match! Ze zijn zó blij samen!

Bedankt voor de bloemen?

Wat heb ik een fantastisch beroep?

Zo ontzettend blij voor hen

26623-0f5e457c851bf98a948d5bf52db40b96.jpeg

Meer info over Persoonlijke Bemiddeling van Dating Oost?
Klik hier https://www.datingoost.nl/persoonlijke-bemiddeling
#matchmaker #datingbureau #relatiebemiddeling #relatiebemiddelingsbureau #datingoost #swrb #relatie #dating #oost #erkend #datingbureau #datingsite #relatiebureau #matchmaker #onlinedating #speeddates #speeddaten #singlescafe #singlesparty #singlesfeest #singlesfeestje #singlesavond