Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Succesverhaal: We gaan samenwonen!

Met dit soort ♥ berichten zijn we héél blij!!

#succesverhaal
#DatingOostBeste Dating Oost,

Ik heb me eind september/begin oktober 2019 aangemeld. Na een aantal weken (en wat reacties over en weer) zag ik een nieuw profiel van iemand en dat sprak me meteen in alle opzichten aan.

Ik heb gereageerd en we (beide 61 jaar) hebben elkaar ontmoet op een zondagmiddag en dat was gelijk al fantastisch. We hadden om 15.00 uur afgesproken en ik was om 20.00 uur thuis, dat zegt al genoeg.

Het weekend erna hebben we gewandeld en ergens een hapje gegeten. Ontzettend veel gepraat over onze partners die beide overleden zijn en mijn echtscheiding daarvoor, onze kinderen, wat we belangrijk vinden in het leven en verwachten in een relatie. We zitten op dezelfde golflengte, werken allebei nog, kunnen erg met elkaar lachen en we zijn gewoon heel erg verliefd.

We wonen (nog) in elkaars buurt, vanaf 1 november samen in zijn huis wat nu helemaal gepimpt wordt en wat we samen opnieuw gaan inrichten.

Ik had me voorbereid op een lange zoektocht en een aantal teleurstellingen; níet dat het de eerste keer gelijk goed zat.
Kon het in het begin ook nauwelijks geloven haha!

Had vanaf het begin een goed gevoel bij Dating Oost, een serieuze dating site voor mensen met een serieuze bedoeling.

Dus, ook dank aan jullie!

Met vriendelijke groet,

Bianca uit Goor

succesverhaal dating oost datingsite datingbureau datingoost
Foto ter illustratie