Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Liefde is: samen appels plukken in de boomgaard

Wij zijn zo blij dat mensen even 5 minuten de tijd nemen om ons te vertellen middels een paar korte zinnen dat ze elkaar hebben gevonden. Dit kan andere singles een hart onder de riem steken; er is hoop. Het werkt. Dating Oost is kleinschalig, maar met een hoog slagingspercentage.
We hebben geen 'gelikte' datingsite; nee, onze succesverhalen zijn écht! En onze datingsite is gewoon makkelijk en duidelijk. Én we houden ons lidmaatschap laag!
Lees en geniet ↓

liefde is: samen appels plukken in de boomgaard succesverhaal datingoost datingsite datingbureau


Prille liefde ❤️

oktober 2020

“Via DatingOost vond ik, in eerste instantie..., een leuke vrouw om mee uit te gaan. We zijn ter kennismaking een dag naar Zutphen gegaan, maar ook een dagje naar het strand in Noordwijk en naar de Beekse Bergen. Na de eerste afspraak voelde het goed, dus kwam er een vervolgafspraak. Diverse keren uit eten geweest en afgelopen zondag appels gaan plukken in een boomgaard. Het toont aan dat we beiden diverse interesses hebben. Tijdens de gesprekken blijkt dat we allebei het gevoel hebben dat we elkaar al veel langer kennen dan nog maar 6 weken.
We wonen dicht bij elkaar. De afstand tussen Didam en Duiven is niet groot. Binnenkort gaan we een paar dagen met vakantie naar een kasteel. We zijn niet elke dag bij elkaar, maar als het kan reserveren we steeds een dag per week of weekend voor elkaar.
Nu bouwen we aan een relatie, waarbij ‘samen’ centraal staat. Zo kan een date via Dating Oost lopen.”


Dit is zo lief. Zo attent om ons dit met een kort succesverhaaltje te vertellen.
Vanzelfsprekend wensen wij hen ongelooflijk veel geluk ? ? ?

team Dating Oost

20032-82a433b8619d74ca4f626d878d3e965a.jpg


Foto ter illustratie

DatingOost online daten voor maar €49,95 per jaar