Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

nieuwsbrief: Succesverhalen Dating Oost

succesverhalen DatingOost

datingoost dating bemiddelingsbureau datingbureau

We willen jullie even een kleine update geven van de mooie berichtjes die we de laatste weken hebben ontvangen. Alle mooie en attente mailtjes plaatsen lukt niet, maar een paar delen we met je! Wellicht een inspiratie om je foto's eens aan te pakken. Nieuwe en recente foto's toe voegen van jezelf (niet van je auto, huisdier of kleinkind. Die ander wil een relatie met jou, niet met je hond, kind of kleinkind;) ) En schrijf die ander weer eens aan. Actie is re-actie!

Het grappigste verhaal is dit:
Ik zit bij de kapper en met de handdoek over m'n natte haar vraagt de kapster mij of ik nog heel even wil wachten. Dan knipt ze ondertussen even die oudere heer. Dan kan hij weer weg en heeft ze genoeg tijd om mijn haar te föhnen. 'Joh, geen probleem, ik wacht wel even.' Ondertussen keek ik naar die man en hoorde haar zijn naam roepen. Hij kwam richting de stoel waaruit ik moest opstaan en ik spreek hem aan. 'Hallo Frederik-Jan! Hoe gaat het met jóu?!' Hij kijkt me verbaasd aan en herkent me natuurlijk niet na al die jaren én met die handdoek op mijn hoofd.... Ik vertel wie ik ben en hij stráált! 7 jaar geleden heb ik hem en zijn vriendin gematcht via de Persoonlijke Bemiddeling (60-80jr) van DatingOost. Inmiddels was hij 81 en zij 82 en nog SUPER fit en scherp! Haar knieën deden het niet meer zo goed, maar verder alles prima. Ieder weekend zagen ze elkaar én op de woensdag. Daarna gingen ze weer ieder hun eigen weg. Ze was nu met zijn dochter een dagje uit. Z'n ogen glommen van trots. Hij lachte naar me en bedankte me nog een keer met een flinke handdruk. De kapster moest lachen; ze kent hun verhaal. Ze maken d'r geen geheim van. Ze vertellen gewoon tegen iedereen dat DatingOost hen heeft samengebracht. Heerlijk, zulke moderne opvattingen! ♥
Ik ging blij naar huis.
Getty, matchmaker DatingOost


We kregen een mailtje van Annemaria. Ze had zich 7 maanden geleden na een tip van een collega ingeschreven op de datingsite van DatingOost. "Beetje huiverig na alle 'slechte' ervaringen van 'de grote landelijke sites'," schrijft ze. Ze had mailtjes ontvangen van mannen die geld van haar wilden, jonge buitenlandse mannen die rare vragen aan haar stelden, mannen die niet kwamen opdagen enz enz. Klonk niet veelbelovend.
DatingOost is een kleinschalige datingsite en we zitten d'r bovenop. Zie of hoor je iets raars, bel of mail ons onmiddellijk en we verwijderen de persoon in kwestie of we houden hem/haar in de gaten. Dit tolereren wij niet!
Terug naar Annemaria. Ze had alles gedaan zoals ze dacht dat goed was; een leuk en best uitgebreid profiel geschreven en 5 verschillende foto's toegevoegd. Ze hoorde niks. Dat was een verschil met die landelijke datingsites. Als bijen kwamen ze daar op haar af, schrijft ze, echter wel allemaal rare, bijzondere gasten.
Maar ja, dit is Oost-Nederland. Allemaal iets afwachtender. En Dating Oost is een kleinschalige datingsite. Hier staan geen duizenden singles op de site....
Ze ondernam nu zelf actie. Goede keus, lijkt ons....
Annemaria schreef 8 heren aan, waarvan ook een paar 'twijfelgevallen'.
Annemaria: "Die 'twijfelgevallen' waarvan ik dacht, hmmm, ik weet niet. Ze hadden slechte en onduidelijke foto's. Ook niet zoveel verteld over zichzelf in hun profiel. Tsja, iedereen houdt van een terrasje en op de bank met een wijntje. Zó standaard, mannen. Schrijf toch eens iets over je leven. Presenteer je meer. Hoe je in het leven staat. Wat je over iets denkt of vindt. Je visie. Dat miste ik. Vertel wat je doet op je werk. Dat geeft een goed beeld weer van het leven van iemand. Werk je met klanten, met je handen, technisch? Heb je fijn contact met collega's. Heb je ingewikkeld of juist heel gespecialiseerd werk? Niks las ik van dat alles. Ik probeerde toen maar tussen de regeltjes door te lezen. En bij Wim las ik 'een vrouw die het leven waard is om te leven'. Dat vond ik zó'n mooie zin. We spraken af. En ja, Wim was totaal niet wat ik dacht dat ie was van de foto. Wel jammer. Mensen moeten daar meer over nadenken welke foto's ze van zichzelf plaatsen. Dit geeft ook zo'n vertekend beeld. Misschien kunnen jullie dat nog eens aangeven aan de singles. We hadden meerdere dates. We hadden een ongelooflijke goede match. Het klikte onwaarschijnlijk. En u raadt het al. Wim en ik zijn al maanden dolverliefd. We wonen maar 20 minuten bij elkaar vandaan. Een verademing. Even bij elkaar een wijntje drinken, kopje koffie, een knuffel, die warmte die je allemaal zoekt. Ik wil jullie bedanken voor het feit dat jullie je alleen richten op Oost-Nederland. Dat vond ik heel bijzonder en is goed bevallen. Ook nog eens zeer betaalbaar, maar dat terzijde. De kleinschaligheid heb ik uiteindelijk als zeer erg prettig ervaren.
Later zal ik u een foto sturen. Datingoost heel hartelijk bedankt.
Annemaria, Gelderland.

lees verder onder de foto
love datingsite datingoost datingbureau relatiebureau swrb.nl

Agenda singlecafe's / speeddates

21-09-2019 Zutphen singlecafe ±45-67jr

05-10-2019 Nijverdal singlecafe ±45-67jr

12-10-2019 Enschede singlecafe 40+ 50+

13-10-2019 Speeddate 60-75jr Hengelo (ov) Stravinsky

26-10-2019 Haaksbergen singlecafe 45+

03-11-2019 speeddaten voor senioren 60+ Enschede

07-12-2019 Haaksbergen singlecafe 45+


Ontvangen mail na uitschrijving van de datingsite:
'Ik heb een fijne vriendin via jullie gekregen. Dank hiervoor. Het gaat jullie ook goed verder. Groetjes van mij en Nicolien.'
Dating Oost: Meneer (74) stond op de datingsite, maar dit wou niet zo goed lukken. Op bijna een uur afstand van z'n woonplaats deed hij toch een poging om mee te doen aan de speeddates voor 60+ers. Maar liefst drie keer deed hij mee op verschillende locaties. En bij de laatste had hij een match! Ze (69) woont op een uur afstand van hem. Het blijkt geen probleem.

speddaten senioren ouderen speeddate datingoost dating oost-nederland overijssel gelderland

DatingOost

  • Datingsite
  • Speeddates
  • Singlescafe's
  • Persoonlijke Bemiddeling