Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

pracht succesverhaal

Ontvangen bericht na uitschrijving van onze datingsite: "Ik heb via jullie datingsite een hele lieve vrouw gevonden met wie ik nu een relatie heb. Tina is mijn geliefde, wij zijn erg gelukkig met elkaar en blij dat we elkaar al zo snel gevonden hebben. Al vanaf het begin voelde het al heel goed. We wonen weliswaar niet vlak bij elkaar, maar zien elkaar vaak. Het vinden van een levenspartner is toch wel het mooiste dat je kan meemaken. Wij zijn gelukkig met elkaar en dat geluk hebben we mede aan jullie fijne website te danken. We gaan het nu verder zelf invullen natuurlijk. Dus vaak bij elkaar zijn, van alles samen doen, en ook samen op vakantie volgend jaar. Daarna gaan we kijken of we de afstand tussen onze woonplaatsen nog wat kunnen verkleinen, op welke manier dan ook.
Ik vroeg me altijd af: hoe krijg je nu een klik met iemand? Van vroeger weet ik nog: die is er meteen, en dan pas je bij elkaar. Zo niet, dan komt er meestal ook geen klik. Dan kun je net zo goed verder gaan met zoeken. Met Tina was die klik er vanaf de eerste ontmoeting. Eigenlijk al eerder. We zullen proberen een leuk verhaal te maken met een foto erbij. Want het is natuurlijk wel bijzonder dat we elkaar al zo snel gevonden hebben.
Dus je hoort binnenkort hoe dat gegaan is. groeten Henk van T."

En dat Henk zijn belofte nakomt kun je hier lezen. Wat ontzettend lief en attent .
Ennnnnn.... Henk is z'n beroep misgelopen, want hij schreef zowaar een kant en klaar 'persbericht'. Fantastisch. En mét foto. En we mogen het posten en plaatsen op onze website. Hoe mooi is dat?!
Alhoewel; we weten niet eens welk beroep Henk uitoefende in z'n werkende leven... wellicht journalist of tekstschrijver.


Lees en geniet mee:


Na 3 weken chatten al een klik en verliefd!

Tina (65) en Henk (69) waren zonder hoge verwachtingen in het voorjaar van 2018 lid geworden van Dating Oost. Gewoon om eens te kijken hoe het zou gaan. Dus aangemeld voor internetdating. Persoonlijke bemiddeling kon altijd later nog wel, als het niks zou worden.
Beide hadden hun partner na een periode van ziekte verloren, Tina had daarna nog een andere relatie, die op een teleurstelling uitliep. Zij wilde nu eigenlijk alleen nog maar iets vriendschappelijks, om met iemand dingen te kunnen ondernemen. Henk was wel op zoek naar een vaste verbintenis. Voor beide was het doel: zoeken naar een maatje, om het leven meer kleur te kunnen geven.
Tijdens het chatten bleken ze niet alleen veel overeenkomsten te hebben, maar ook erg geïnteresseerd te zijn in elkaar. Tina: “Mijn leven heeft veel ups en downs gekend, en ik merkte al snel dat hij oprecht belangstelling had voor wat ik had meegemaakt; hij vroeg door als ik wat schreef, en daar kon ik dan weer op antwoorden”. Henk was op zoek naar een vrouw die warmte en liefde kon geven, die hem zou aanvoelen, en waarmee hij alles kon delen, ook de moeilijke momenten. Iemand waarmee hij zou kunnen lachen, maar die ook zou kunnen troosten bij verdriet. “ Ik merkte al snel dat Tina heel goed aanvoelde in welke stemming ik was als ik wat schreef”, vertelt hij. “Ze reageerde precies zoals ik graag wilde”.
Na 3 weken chatten en meer dan 50 bladzijden ervaringen uitwisselen, wisten ze al heel veel van elkaar, en werd het tijd voor een ontmoeting. Halverwege Zevenaar, waar Tina woont, en Deventer, de woonplaats van Henk, werd een afspraak gemaakt. Gewoon even koffie drinken en een wandelingetje maken, was het plan. Ze vertellen: “Het werd een gezellig samenzijn dat tot in de avond duurde. Er was direct een enorme klik tussen ons. Tegen de tijd dat het donker werd, namen we pas afscheid van elkaar. En we gingen pas weg nadat we een hele serie afspraken hadden gemaakt om de kennismaking thuis voort te zetten. Want we waren gewoon verliefd! Dat dit op onze leeftijd nog zou kunnen en dat het zo snel zou gaan, hadden we niet voor mogelijk gehouden”.
De band werd elke week sterker. “Volgend jaar gaan we samen op vakantie en daarna gaan we bekijken hoe onze mooie relatie nog verder vorm kunnen geven”, vertellen ze enthousiast. Want de reisafstand tussen de beide woonplaatsen is weliswaar niet groot - nog geen 3 kwartier rijden – maar als geliefden wil je toch graag zo dicht mogelijk bij elkaar in de buurt zijn. “ We zijn nu al heel gelukkig met elkaar, en we proberen zoveel mogelijk samen van alles te doen. Maar het mooiste zou natuurlijk zijn als we echt altijd bij elkaar kunnen zijn. Wie weet gaat ons dat lukken!”
Dank je wel Dating Oost, dat jullie het mogelijk hebben gemaakt dat wij elkaar hebben leren kennen!


www.DatingOost.nl internetdating voor maar €49,95 per jaar


11329-32aab284db9ef9de81d639937be3f624.jpg