Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Getrouwd! Na 14 jaar ontmoet via DatingOost.

Succesverhaal DatingOost.
Onze eigen matchmaker Getty vertelt: "In 2009 werd ik gebeld voor informatie over Dating Oost.
Ik weet het gesprek echt nog goed. Het was leuk en vrolijk. Ik verwees haar naar onze datingsite en vertelde dat ik voor jongeren (ze was toen 38 of 39 ongeveer) geen Persoonlijke Bemiddeling (meer) deed. Nu alleen nog voor 60 jaar en ouder.
Ze schreef zich in en stuurde een berichtje naar o.a. André uit Den Ham. Maar hij was een weekendje weg. Kan me nog herinneren dat ze me dat later vertelde. Na enkele dagen reageerde hij pas en na enkele dates was het raak tussen hen.
Ze schreef me in augustus 2010 dit:
"Het is eigenlijk allemaal best snel gegaan tussen ons. Vorig jaar november was er het eerste e-mail contact en na wat heen en weer gemaild te hebben, hebben we op sinterklaasavond elkaar voor het eerst live in een cafeetje in Raalte ontmoet. Het was een hele gezellige avond en we hebben heel wat af gebabbeld. Een week later hebben we samen op de Holterberg gewandeld en hadden onze gesprekken wat meer diepgang. En weer een week later is André (Den Ham) voor het eerst bij mij thuis in Apeldoorn geweest.

En tsja, sindsdien is de liefde tussen ons alleen maar meer gaan opbloeien. We komen beiden uit hetzelfde milieu (arbeidersgezin), spreken beiden dezelfde taal (ABN en dialect) en alles voelt wederzijds zo goed en vertrouwd aan. Dromen we of is dit de realiteit? We genieten intens en met volle teugen van elkaar.

Eind mei zijn we samen voor 10 dagen naar Schotland op vakantie geweest. We hebben een rondreis door de Schotse Highlands gemaakt en hebben er een paar dagen Edinburgh aan vast geplakt. Het was een schitterende en fantastische vakantie en tsja daar in Edinburgh hebben we besloten om te gaan samenwonen. Onze liefde voor elkaar is zo puur en hecht dat wij de rest van ons leven graag met elkaar willen delen.

We hopen in het najaar de daad bij het woord te kunnen voegen. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.
De ultieme relatietest: het in elkaar zetten van een PAX-kast van Ikea hebben wij inmiddels goed doorstaan.

Langs deze weg willen wij jullie (i.c. Dating Oost) hartelijk bedanken voor jullie internetbemiddeling. Jullie hebben aan de bakermat van ons liefdesgeluk gelegen en wij zullen ons dat altijd blijven herinneren en uitdragen.

Dating Oost een begrip in Oost-Nederland, een datingbureau dat actief is (singleparty), gemoedelijk en Getty een echt 'mensen-mens' is.
Dank je wel voor alles en heel veel succes met jullie missie toegewenst"!
Groetjes Andre en Gerda
Aug.2010


Baby
Bijna ieder jaar krijgen we een kerstkaart.
Verheugd mailde ze me in 2012 dat ze een baby hadden gekregen! Iets wat ze nooit meer hadden gedacht of verwacht. Toen kreeg ik post.

"Hoi Getty,
Hierbij tref je zoals gisteren afgesproken een paar foto’s van onze trots, ons oogappeltje R.
Nogmaals hartelijk dank voor je telefoontje.
Wij zullen onze dochter (als zij groot is) vertellen hoe papa en mama elkaar ontmoet hebben.
Jouw naam, jouw warmte en persoonlijkheid zal daarbij zeker niet ontbreken.
Getty, wie weet spreken we elkaar nog eens.
Blijf gezond en heb plezier in alles wat je doet"!
Groetjes Gerda en Andrė
april 2012


Bruiloft
Ze zijn zoooo gelukkig met hun dochter.
Na weer een tijdje stuurde ze een mail dat ze een nieuw huis hadden laten bouwen in Apeldoorn.
En nu, 2023 (!) belde ze om me persoonlijk te vertellen dat ze waren getrouwd. Of ik nog wel wist wie ze was? Hahaha, ja natuurlijk wel! Alles bewaard, kaartjes en mailtjes.
Na al die jaren getrouwd. Geweldig! Zij had hém gevraagd. En hij wilde graag met haar trouwen, had ie geantwoord. Lief, hè.
Ons gesprek duurde 40 min. Ze werd nog even emotioneel toen ze vertelde dat haar vader al rond haar 30e was overleden en ze het zo erg vond dat die er nu niet bij kon zijn. Het was een heel mooi feest geweest met al hun dierbaren. Ze wilde geen trouwjurk, want ze was niet zo’n type. Hij wilde ook geen kostuum. Ze zagen er prachtig uit.
Hun dochter is nu 14. Het kind stráált op de foto’s! En ja, ik mocht dit op de website van Dating Oost plaatsen! "Dan kan ik weer pr voor je maken aan m'n collega's op het werk die nog single zijn en ook naar de liefde hunkeren".
Ze vertelde dat ze altijd tegen iedereen vertelde hoe ze elkaar hadden ontmoet. "Het jaarlidmaatschap van Dating Oost is nu nog steeds maar €49,95 hé, Getty? Ik heb toentertijd maar €39,95 betaald. En zie, zie wat het me heeft opgeleverd!"

Getty
matchmaker Dating Oost

succesverhaal Dating Oost DatingOost singleparty singlesfeest singlescafe speeddate datingsite datingbureau relatiebemiddeling

succesverhaal Dating Oost DatingOost singleparty singlesfeest speeddaten speeddate speeddates senioren singlescafe datingsite datingbureau relatiebemiddeling

sing;escafe succesverhaal DatingOost Dating Oost ourtime ourtime dating oost datingsite datingbureau singlescafe singleparty nieuwleusen singlesfeest singlesavond vrijgezel alleenstaand speetten senioren alleenstaand datingbureau relatiebureau