Vind je ware liefde bij Dating Oost voor net iets meer dan 4 euro per maand!

Internetdating voor 40 tot 80 jaar.

Samen met andere singles 2e Kerstdag vieren?

Tukkers nodigen alleenstaanden uit om samen kerst te vieren in Rossum

Uit: Tubantia

ROSSUM - Eenzaam met kerst? Als het aan vier vrienden ligt is dat geen optie. Zij nodigen alleenstaande tukkers uit om samen een geweldige kerst te hebben. Een 'lonely Christmas' gaat er bij de alleenstaanden Henk Heerink (54) en Carla Tijman op Smeijers (58) uit Rossum, Rita Punt (55) uit Harbrinkhoek en Lotte Lansink (38) uit Enschede niet in. De vriendenclub is van mening dat niemand met kerst alleen zou moeten zijn, en nodigen alle alleenstaanden ‘tussen de IJssel en de Dinkel’ van ongeveer 35 tot 65 jaar uit om kerst samen te vieren.

Het begon als een simpele notitie in de agenda: op tweede kerstdag zou het viertal bij Henk samenkomen. Maar zo klein als Rossum is verspreidde het idee zich al snel door het dorp. Kennissen wilden dolgraag aanschuiven bij het viertal. „Toen we merkten dat er behoorlijke belangstelling was dachten we: waarom pakken we het niet groter aan? Tegenwoordig zijn veel mensen alleenstaand, maar dat betekent niet dat ze de feestdagen alleen moeten vieren”, legt Rita uit.

single kerst datingoost everloo

Geen datingactiviteit

Het viertal ging op zoek naar een geschikte locatie voor een groter gezelschap. Dat lukte, de karakteristieke trouwzaal van Het Everloo in eigen dorp beidt ruimte voor 175 personen. Op tweede kerstdag brand het vuurtje, staan de statafels klaar en klinkt er muziek uit de jaren zestig tot de jaren negentig uit de boxen. Er wordt gedanst, gekletst, gedronken en gegeten. „We maken er een leuke dag van met gezellige, alleenstaande tukkers. Maar, het is geen dating of single-gebeuren”, benadrukt Rita.


Aanmelden

De tweede kerstdag voor alleenstaanden bij Het Everloo in Rossum duurt van 15.00 tot 20.00 uur. De entree is gratis en drankjes zijn voor eigen rekening. Aanwezigen worden uitgenodigd een hapklaar gerecht of hapje mee te nemen.


Aanmelden kan via e-mail: 2017kerst@gmail.com

single alleen alleenstaand kerst 2017 everloo rossum datingoost

Havezathe het Everloo
Everlostraat 16
7596 MR ROSSUM (tussen Oldenzaal en Denekamp)

kerst datingoost single everloo rossum datingoost


Aanmelden kan via: 2017kerst@gmail.com


Bron: Tubantia